Daha neler duyacağım kim bilir, 🤦🏻♀️ bugün kuzenim çalışma masan çok erkeksi diye uyardı beni, iyi de bir çalışma masası nasıl kadınsı olunur ki?

Daha neler duyacağım kim bilir, 🤦🏻♀️ bugün kuzenim çalışma masan çok erkeksi diye uyardı beni, iyi de bir çalışma masası nasıl kadınsı olunur ki?

Çok güzel bana göre. Materyale, rengine ve tarza göre belirlenir, maskülen olmuşsa bile çok şık. Feminen olması için uçuk pastel tonlar, yuvarlak şekiller gerekebilir. Ama önemli olan senin ruhuna mutluluk veren bir tasarım olması..
Çok haklısın aile evi farklı olur..
Teşekkürler Eic için 🐺❤️💎
Cevap
15Cevap
gayet güzel bir masa bence.
ya saçma sapan Allah aşkına boş ver kuzeni falan bak işine gücüne kuzenin saçmalamış
daha iyi olabilirdi evet erkek çocuk masası zanetdim ilk basta
Dağınık gördüyse belki ondan demiştir.
İlk bakışta bir kadın masası olduğunu düşündüm ben.
Kimi çiziyosunuz bu arada? 🙄
Bence gayet tatlı ve sempatik. İlla pembe mi olmalı her şey, burada bir kız çalışıyor diye bağırmalı mı? Sorguladım şu an onun psikolojisini
Oyuncak arabalar sadece erkekler'e mahsus degildir.. önemli olan senin rahat'in..
Senin çalışma masan nasıl rahat ediyorsan öyle dizayn et bence normal erkeksi değil
Bence güzel kendi stilin önemli başkalarına bakma sen
ne âlâka ya boş ver onu sen gayet hoş. dikkat dağıtacak bi şey de yok işte ne güzel mis gibi
Kadınsılığı erkeksiliği mi varmış bunun
Sanırım varmış
Renkler koyu ya da erkeksi olduğu için galiba lale falan koy masana pembe falan
Gayet normal bence alaninla alakalı olabilir
Makam masası olmadığı için öyle demiştir.
Yok kız gayet kadınsı
Zevk meselesi mesela bende her şey pembiş 🌸😂
1-2 ayıcık koy oldu bitti
Saçmalamış gayet güzel işte
Senin zevkin böyle demek ki umursama
Bence gayet iyi görünüyor
Yoo gayet güzel..
Arabalar olmayaymis iyiymiş 😂
Ne alaka yaa ajshsjj
Yok çok güzel masan
Bence böyle de iyi
Ojeler vs eksik