Güncellemeler
1 yıl
Şöyle ki ben normalde her sabah 05:30 da zaten uyanmak zorundayım. Yarım saat spor yaptıktan sonra duş alıp çıkıyorum. İşe girmeden devamlı uğradığım bir çay ocağı var orada güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra mesaiye başlıyorum. Bende bekarım ama kendime disiplin edindiğim şeyler var. Rutine bağlanan işler anlayacağın. Şimdi kışda geldi ya ister istemez o yatağı bırakmak zor oluyor 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ben asla değilim yaşlada alakalı yıllarca belli bir saatte kalka kalka bucudum artık otomatige bagamis ben hergun nerdeyse dortlerde uyanıyorum. Yedide oğluma kahvaltı hazırlıyorum sonra yemek Faslı oglenciyim işe gidiyorum sonra gelip eşimle ilhileniyorum kopegimde var bunca sorumluluk beni dinç kılıyor. senin hayatında sadece bir sorumlulugun var ise işte aynen böyle olursun seni dincte tutacak. Şeylerin olduğunda vücut ona ayarlar ise gitmek neki monoton bir hareket gün içerinde başka. seyler bul dixem. ama. maalesef Türkiye'de bu mümkün degil
Aynen öyle 😔
Kaçta uyuyorsun peki
Saat akşam sekizde evde oluyorum yemek yiyip kopegim ve eşimle yemek faslından sonra dokuzda yattım oğlum büyük oyuzden rahatim yemek ocakta acikinca yiyor kaldırıyor. acilen kendine sorumluluk yükle ben ancak kendine ozmn geliyorum.