Aile & Toplum En son Siz Kimin için herhangi şey yaptınız? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Birine bir bardak su vermeniz de dahildir. En son Siz Kimin için herhangi şey yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kaptanhayaliolanbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Arkadaşıma kendisini koruması için kılıfa sığabilen bıçak aldım 1 0 Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kendim için acı bir kahve yaptım sabaha kadar oturdum, sabahta kalktım işe geldim 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Başkaları için bir şey yapmamaya karar verdim kendim için yapıyorum 1 0 Yorumla
Mylcky Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 48% 1 yıl Genelde dert dinliyor ve tavsiyelerde bulunuyorum 😂 1 2 Yorumla sulettgg 1 yıl Abi benimde derdimi dinler misin Yorumla Mylcky 1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birileri için bir seyler yapmak içimde gelmiyor uzun olmuş 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. En son annemin istediği bir şeyi yapmıştım. Mommy ~~●━━━━━━────────5:20 ⇆ ◁ ❚❚ ▷ ↻ 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kardeşim için yemek yaptım 1 1 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Bana yok mu bana Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. En son kendime kahve yaptım. 1 6 Yorumla encokbensorarım 1 yıl İşte şimdi benim yaptığım gibi :D Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl En güzeli😃 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Kahve ve sessiz bir ortam tabii kedimin sesi hariç :Dİnsanın kendine verdiği ödül Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Size de Afiyet olsun Yorumla u Hayatİstanbul77 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çay ısmarladım 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Su veriyom 1 2 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Çiçeklere mi? Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Evet hepsini suluyom 😁 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. Gendime çorbası yapıyorum 😂 1 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Gel beraber içelim ☺️ Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yemek yapıyorum şuan 1 6 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Benim için mi :D Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Valla gelirsen senin için kdkdkd Yorumla encokbensorarım 1 yıl Oooo hemen geliyorum :D40 yılda bir biri benim için mutfağa girmiş Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl Her zaman girerim kız senin için lafımı olurrr Yorumla encokbensorarım 1 yıl Canımsıın Yorumla sesizlerinsesi 1 yıl 🥰😘💜🌸🤗☺️ Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. hesabını tutmam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Arkadaşıma kendisini koruması için kılıfa sığabilen bıçak aldım
Kendim için acı bir kahve yaptım sabaha kadar oturdum, sabahta kalktım işe geldim
Başkaları için bir şey yapmamaya karar verdim kendim için yapıyorum
Genelde dert dinliyor ve tavsiyelerde bulunuyorum 😂
Abi benimde derdimi dinler misin
👍🏻👍🏻
Birileri için bir seyler yapmak içimde gelmiyor uzun olmuş
En son annemin istediği bir şeyi yapmıştım.
Mommy ~~
●━━━━━━────────5:20
⇆ ◁ ❚❚ ▷ ↻
Kardeşim için yemek yaptım
Bana yok mu bana
En son kendime kahve yaptım.
İşte şimdi benim yaptığım gibi :D
En güzeli😃
Kahve ve sessiz bir ortam tabii kedimin sesi hariç :D
İnsanın kendine verdiği ödül
Afiyet olsun 😀
Size de Afiyet olsun