Hepinizin aklından cumhuriyetimiz için bir kaç çeşit talep geçmiştir. Aklınızda yer edinen kanunlarınız neler olurdu? Siyasete girmeden kanunlarınızdan bahsederseniz sevinirim.

Hepinizin aklından cumhuriyetimiz için bir kaç çeşit talep geçmiştir. Aklınızda yer edinen kanunlarınız neler olurdu? Siyasete girmeden kanunlarınızdan bahsederseniz sevinirim.

Hayvanları ve çocukları öldürenlere ölüm cezası bazıları çabuk gitti der bu kadar basit olmamalı der ama dünyada fazlalık olmaktansa direkt işi kökten halledip imha etmek daha iyi değil mi? Sonra bedeninin ateşle yakılıp küllerinin suçu daha hafif olan suçlulara yedirilmesi harika olurdu.
İlk koyacağım şey şu aslında bir sürü şey
Bana kalsa Allah'ın kanunu yeter 😎
Ülke genelinde toplumsal infial yaratan suçların mecliste soruşturulması için önerge verildiğinde siyasi partilerin iradesine göre hiç bir şekilde reddedilemesin ve araştırma komisyonu kurmak zorunlu olsun. Komisyondan çıkacak sonuç da bütün detaylarıyla kamuoyuyla paylaşılsın.. Eskiden böyleydi. Mevcut hükümet zamanında iyice cılkı çıktı bu işin. Ucu kendilerine uzanacak diye her haltı reddediyorlar. Böyle adalet olmaz..
İnşallah ama pek umudum yok..
Cevap
3Cevap
kadınlara değer vermek.
İlk kanun dedikodu yapmak yasak müebbet ceza derdim 😂
Tabiki de 😎
boşanmayı bu kadar basit halde bırakmazdım belkide ufak tefek şeylerde bitiren çok oluyor
evet 😅
Kadınları el üstünde tutacak kanunlar , suçlar ve uyusturucu saticilari için ağır cezalar
Şu an ki duruma baksan öyle sayılmaz mı?
Sana bir şey diyen olmadı
Hayvanlara yapılanlar için ceza kanunları getirirdim
Geldi mi
Gündeme gelir anca yaptırım adına hiçbir şey göremiyorum ben
Tecavüzcüler denek olacak. Kadına, çocuğa şiddet uygulayanlar her gün hapiste şiddet cezası yiyecek.
Çok eşlilik yasal olurdu.
kısasa kısas olurdu.
Erkekleri Koruma Kanunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?