Yani 19 yaşındayım bir yararım yok ama insanlar arkadaşlarım beni seviyor neden ki
anlam bulamıyorum ama fazla sormuyorum iyi hissediyorum

Yani 19 yaşındayım bir yararım yok ama insanlar arkadaşlarım beni seviyor neden ki
anlam bulamıyorum ama fazla sormuyorum iyi hissediyorum

Herkesin içinde bir tane daha biz varız ve bu çoğu zaman bizim kendimizi algılama şeklimizden farklı. Çevrenin içinde senden bağımsız senler var, sana nereden bakıyorlar, seni nereye koyuyorlar bilemezsin. Elbet kendilerince haklı sebepleri vardır ya da koşulsuz bir şekilde birini sevme yetisine sahiptirler.
Beklide onlarda senin yanında mutlu ve husurlu hisssediyor.. bazen bir şey yapmana gerek yok sadece varlığın yeter mutlu etmeye bazı insanları ve dürüstlüğün şeffaflığında varsa daha ne olsun.
Sen arkadaşlarını neden seviyorsan onlar da seni o sebepten seviyor olabilir. Hayatta her şey çıkar ilişkisi değil. Seni mutlu eden, karakterli insanları sevebilirsin.
Kendini sev, gerisi gelir unutma! Sen çok ÖZELSIN her ruh ve karakter çok özeldir. Sen bi kadınsın, senin kendini herkesten ve herşeyden çok sevmen lazım bu dünya adaletsiz ama sen kendine adetsiz davranamazsın. Kendini çok sevmen dileğiyle ✨️
Cevap
28Cevap
karakterini sevmişlerdir
İnsanlar seni birçok nedenle seviyor olabilir samimiyetin, anlayışın veya neşen onları etkiliyor. Bazen de sadece varlığın, onlara güven ve destek hissi veriyordur kendilerine yakın hissettikleri birine ilgi duyması doğal bir şeydir herkesin kalbinde farklı bir yer kaplıyorsun demek ki <3
İnsanların birbirini sevmesi için bir nedene veya bir beklentiye çıkara ihtiyacı yoktur bence. İnsanların sevmesi için bazen bir kelime yeter, bazen bir bakış, bazen karakter, bazen gülümseme, bazen yürüyüş yani nedensizde sevilebilir insanlar
Görsel sensen eğer insanların neden sevdiği değil de aen kendini neden bu kadar seviyorsun sorusu burada önemli olur
Kız sevimlisin ondan☺️ resimlerine bakınca yanak sıkıştırma hissi oluştu bende cimcime bir kız her zaman sevilir ve her ortamda aranandır😉
Bos bir insansın. Nerede ortam var oradasın. Ondandır
Yararının olmaması çokta önemli değil, zararın yoktur.
Muhabbetin güzeldir,
Saygılısındır,
Niyetin iyidir.
Enerjin iyidir sohbetin tarzın onlara iyi geliyosundur
Bence sana öyle geliyor🤣 sor bir yine de neden diye
Senin kadar zayıf kızlara cinsellik için altın muamelesi yaparlar ondan ve bu nedenle totonuz kalkiyor
Samimi ve eğlenceli birisin.
Ondan dolayı seviliyorsun yaniii
Sevmek için sebep gerekmez
Senin yanında rahat samimi mutlu hissediyorlardir
Bilmiyorum, sormayi neden dusunmedin
pozitif birisin demek ki
Genç ve havalı olduğun için olabilir.
İyi ve güzel karekterli olduğun için olabilir mi
Bunlar sizin iddaniz sadece..
eğlenceli bir tipsindir
İyi, temiz bir karaktere sahipsindir. 👌
Sevenlere sormak gerek