AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bence yanlış değil.
Ariyor surekli geleyim gelwyim
Ne yapcagimida sasirdim guvenimi kirdi
Sende az değilsin gibi yanlış anlamada işine gelmis bu durum
Benim işime ne gelebilir ki Allah aşkına çalışıp bir evine bakan yuvasına sahip çıkan alkol içmeyen bir adam istiyoruz yani hayatımızda Başka ne isteyebiliriz ki
İyi yaptın bu yaşa gelmiş sana faydası yoksa uzak dursun
İyi yapmışsın bu kadar da sorumsuzluk olmaz ama
Başka kadına giderse aşkınız biter
Sanmam beni aldattın ama bilemem günahını boynuna
Evet yaparsa kendisine zarar vermiş olur
İnşallah yapmaz zaten bu sıkıntıları bana yaşatıyor Bir de üstüne aldatma ile çok ağır olur kaldıramam
Kişiliğine bağlı
Sevmese de kişiliği sağlam ise aldatmaz
Çok haklısın abla arkamdayız
Sağ ol kuzum Allah razı olsun
İyi yapmışsın kendin daha konforlu yaşarsın
Ya Hiçbir şey faydası yok Ben hep Kendi çabalarımla kiramı faturalarımı ödüyorum ben ne yapacağımı şaşırdım çalışıyorum O evde kalıyor Hani diyorum ki Sen evdesin Al şu parayı çalıştım parayı veriyorum o parayı da kaç yere gidip arkadaşlarıyla zıkkımlandı
İçki olduğunu anladım sormadım bile. Sen zaten tek başına ayakları üstünde durmayı başarmış birisin hiç çekme
Ben bununla minnetim yok çok şükür Kendim çalışıyorum güzel de para alıyorum ama işte İnsan Sevince hani daha bir garip oluyor düzeltmeye çalışıyorum Sabrediyorum düzelmiyor daha kafayı yiyeceğim artık
İlla ki kolay değildir ama alkol olan yerde pek huzur olmuyor keşke düzelse
Hiç olmuyor gerçekten yani içeceğini biliyordum ama bu kadar azıttığını bilmiyordum yani bu kadar çok işini bilmiyordum kendini Kaybedecek kadar maaşını götürüp parasını götürüp ona yedirecek kadar alkole kendi başımı yaktım ya bir adam için
İyi yapmışsın iş bulana kadar gelmesin söyle
Oyle dedim bende
Korktugum baska kadina felan giderse beni sevmezse diyede korkuyorum
Merak etme parası olmayana anası bile bakmaz :)
18'inde maaş aldı bir hafta durdu maaş onda sonra maaş falan kalmadı Eve de bir faydası yok zaten toplu iğne kadar bu eve faydası olmadı Hep ben kendi çabamla eve geçindirmeye çalıştım
Nereye harcıyor parayı dostu mu var
O öyle alkol sorunu var
Hım alkol sorunu varsa bişey diyemem düzelmez bence
Bana da öyle geliyor düzeleceği benzemiyor yani
Ne diyelim inşallah hakli çıkmayız evliliğin kurtulur
Evliliğimi bozulmasını istemiyorum yuvamın yıkılmasını istemiyorum Bu adam böyle olmasını istemiyorum doğru düzgün bir insan olsun istiyorum Çok bir şey istemiyorum ya
Aynısını ceknonada söyle böyle yurumeyecegini kendini duzeltmesini
Çok söyledim defalarca kez bu bizim ilk kavgamız değil ama yine aynı yine aynı çok seviyormuşum'u kaybetmek istemiyorum ama bu yaptıklarından sonra da hani katlanamıyorum artık evin içinde soğumaya başlıyorum ondan
Özlem Allah yardimcin olsun keşke duzelse seven insanların ayrilmasi acı bişey
Vallahi akışına bıraktım ister düzelir ister düzelmez ailesini yuvasını istiyorsa düzelir Ama istemiyorsa zaten düzelmek de istemez
Pcocuk var mı
Hayır çocuğum yok kullanıyorum zaten
Ne kullaniosun
Gebe kalmayı önleyici günlük haplar var onları kullanıyorum
Hii kendimi sağlama aldım diyorsun duelirse bırakırım hesabı
Adam ne dıye evlenmiş erkek çalısmalı
Kadında çalısır ama sorumluluk erkekte olmalı daha çok
İyi yapmışsın boşa birde tam olsun
iyi yapmissin ablam en iyisi
En iyisini yaptın tabi ki
çocuk yoksa boşan kurtul
Yok çocuğu falan yok
ne kadar zamandır evlisiniz
8 aydır evliyiz
sıkıntılı durum. alkol sorunu da varmış galiba düzelmez. keşke evlenmeden önce iki kere düşünseydin ama olan olmuş. böyle durumlar geçici düzelir anca günü kurtarır ama sorumsuz insanla ömür geçmez. bence boşanın en azından kendi hayatlarınızda mutlu olmayı deneyin, belli yani bir arada olmanızın bir faydası yok aynı evde yabancı gibisiniz
Boşalmayı düşünüyorum düşünme değilim ama bir tarafım da sevdiği için yapamıyorum bütün psikolojimi allak bullak
bir süre ailenin yanına git biraz kafanı topla düşün iyice
Ailem çok uzakta benim
hmmm o halde sana iyi gelecek şeylere odaklan bu aralar. biraz yürüyüş olabilir sevdiğin mutfak yemekleri olabilir avm turları alışveriş vs kafa dağıt güzelce
O şekilde yapmaya çalışıyorum ben de başka şeyleri odaklanmak istiyorum işte kafamı dağıtacak şeylere Sonuçta benim ailemden çok uzağım yani koca bir şehirde tek başına gibi bir şey işte
uzak olmaları biraz şanssızlık olmuş ama eğer git gel yaptığına değecekse 1 haftalığına falan git hava değişikliği olur
bilmiyorum hangi şehirdesin ama çık sabahları sahil yürüyüşüne biraz dönüşte de bi kahve iç güzelce bak hava mis şimdi tam sonbahar modu, neşeni bulmaya çalış
Öyle düşünüyorum Bir taraftan da bakalım olmasa gidelim bir hafta 10 gün kalırım kafam dağılır
umarım her şey yolunda gider
Inşallah Rabbim büyük Allah'ım yardım etsin bana
her şey gönlünce olsun, senin için en iyisini diliyorum
Sağ ol ben de kendim için ve senin için her şey güzel olsun diliyorum🙏👍
teşekkürler
İyi yapmışsın sorumluluk öğrensin biraz
Ne diye evlendin?
Ya dedim maaşı var ben de çalışırım O da çalışır Birbirimize destek oluruz evi var evinde zaten oturamıyoruz Ailesi beni istemiyor Hadi kirada kalalım benim evde kalalım dedim bir şekilde çalışalım kimseye milleti olmadan yaşayalım dedim ama yok adamdan fayda yok
Oylesinden ne köy olur ne kasaba bak kendi yoluna
İnsan bir toparlar kendini ya Bir evine bir ailesine bir karısına sahip çıkar ya aman bir kişiyim bir benim karnımı doyuramadı bana bakamadı
İşin zor geçmiş olsun şimdiden
Sağ olun artık Allah yardımcım olsun
Hiç mi calismiyor
8 aydir evliyiz 3 ay calisti daha calismadi maasi var 19 10 gunde maas bitiyor evede oyle faydasi yok kira hersey bende
Ya ben karısmam bazilari calisamiyor psikolojik bakmak ya da bakmamak sana kalmış ama çocuğun olursa zor olur
Yok çocuk falan istemiyorum kullanıyorum ben kendi başıma yaptım çocuğun başında yakmak istemiyorum
Kararlar senin kararın hayat devam ediyor kendi ayaklarinin üstünde duran birisin
Çok şükür öyle biriyim kimseye şu ana kadar minnet etmedim
Pes etme yeter sen her şey geçer
👍🙏🙏
👋
Aferin en doğrusu
Ter temiz iş iyi yapmışsın
Boşa ya
İyi yaptın
dayanır kapına
Suana kadad bir igne kadar faydasi olmadi bana dayansa ne olcak