Kuzenimle uğraşmak çocukluğumdan beri en sevdiğim şey. Geçen gece uykusunun ortasında ensesine patlatıp kaçmak suretiyle bayağı ağlattım kendisini 🙃🙃 Sizler de böyle misiniz?
Sizin de böyle sinirlendirmeye bayıldığınız insanlar var mı?
Canım gerçekten kültürlü olan ve kendi gibi birini isteyen insan o fotoyla maks tanışma seviyesinde kalır. İçinde bir varoş varsa zaten hisseder uzaklaşır. Yalandan kitap okuyor olmak yerine ilgini çeken herhangi bir başka aktiviteyle gerçekten ilgilen ve kendini bir konuda geliştir. Göstermelik hareketler çok itici. Kendin olmayı tercih et
Onlar zengin oluyo ben işsizim mesleğimde yok. Kızlar memur istiyo evleniyolar sonra aldatıyorlar çirkin erkekleri biliyom da. En azından seviyo numarası yapsalar 0 kmyim sigara alkol yok pısırığım sadığım
Yoo çirkinsin diye değil kadın düşmanı gibi konuştuğun için sordum. Kızlar aldatıyolar falan demişsin kadınlardan ziyade erkeklere ilgi duyduğun için bahane gibi
Çünkü p*rno kadın üzerinden işleyen bir sektör? Erkeğin medeni durumuna dair bir bilgi neden yer alsın ki? Adamlar evli kadın fantezisi, kapalı kadın fantezisi üzerinden yürüyor Türk İfşa sitelerinde. Bir çoğu gerçeği yansıtmıyor
Yemin ederim şu elekrrikten korkuma uyuyamıyorum bişi olmuşmusue diye nedesim boğazımda kalıyor dalamıyorum tv fişini çekerken elektrik çarptı parmak ucum morardı cok az ama panik yaptım uyuyamıyorum ölürüm diye 3 saat geçti 😭
En İyi Cevaplar