Aile & Toplum Kaç Kardeşsiniz, Kaç numarasınız? encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bir Nümero ben de Kaç Kardeşsiniz, Kaç numarasınız? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. 3 kardeşiz, bir ablam , birde erkek kardeşim var ben 2 numara 1 5 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ortanca olmak tüm zahmetli işin sana kalmasıymış, Doğru mu? Yorumla flaneurx 1 yıl Aynen bunu onaylayan bir ilksin 🤣 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ben en büyüğüm ama Ortanca erkek olunca onun çektiklerini yaşıyorum :D Yorumla flaneurx 1 yıl 😄😄😄 geçmiş olsun mu denir Yorumla encokbensorarım 1 yıl Şifamız delilikte ya :DBana yıkılan her işe bulaştırıyorum bir manyak yön Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. 3 kardesiz ve kole olarak annem ilk beni dogurmus. 1 2 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım diyor musun ben gibi :D Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Diyorum 🤧 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 2 kardes always 1 numara XD evdede kardes olarak 1 numarayim 1 4 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Oooo İmparatorluğu kurdun haa. Yorumla Inci_qasimova 1 yıl dışarıdan öyle gorulur ama evin icinde kucuk kardes buyuye laf atiyor dövüyor xd Yorumla encokbensorarım 1 yıl Erkekse öküz olur da Kızsa ablaya abiye hürmet eder Yorumla Inci_qasimova 1 yıl kiz ama öküzden beter Yorumla
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl 2 Kardeşiz 2 Numara BenimVesselam 1 1 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Vealeykümüüsselam. Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl 3 Kardeşiz ortanciyim ya siz 1 1 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım dedikleri benim Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. altı kardeşiz üçç numarayım 2 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. 3 kardeş 1 numara 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Tek çocuğum 1 numarayım 🤣 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 3. 2yim 1 10 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Sen nasıl 1. olamadın be vaaay Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ablamız var o Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ooo ablalara laf yok ben de ablayım :D Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Şeytana babucunu ters giydirir ablam burdaki kızlari topla onun tirnaği etmez nerden öğrendim saniyon Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ok Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ablan varsa 1 0 öndesin hayatta kadınları tanimada Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ooooooo ablasına ne dedi ne dediii :D Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Tabi ne sandın 2 çı annem o Yorumla encokbensorarım 1 yıl Kardeşim de benim içün böyle der Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl İyi ozaman aile baği önemlidir şimdi devir kötü zaten Yorumla
yaralı_gönlüm Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 73% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Tek cocugum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. 2 kardeşiz, abiyim 1 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl 4 ve 4 numara 1 1 Yorumla batuhannxx 1 yıl Bu sondaki ilave nedir arkadaş Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. 3/2, ortancayız. 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Son numara 1 0 Yorumla
Yasayalım-görelim Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. İlk ve son 1 0 Yorumla
notbadg Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl 3 kardeş 2 numara 1 5 Yorumla encokbensorarım 1 yıl Ortancasın haaa Yorumla notbadg 1 yıl Tabii Yorumla encokbensorarım 1 yıl Kazancı mı çok zorluğu mu çok :D Yorumla notbadg 1 yıl Tüm yükler benim üstümde 😅 Yorumla encokbensorarım 1 yıl İyi ki İlk çocuğum :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
3 kardeşiz, bir ablam , birde erkek kardeşim var ben 2 numara
Ortanca olmak tüm zahmetli işin sana kalmasıymış, Doğru mu?
Aynen bunu onaylayan bir ilksin 🤣
Ben en büyüğüm ama Ortanca erkek olunca onun çektiklerini yaşıyorum :D
😄😄😄 geçmiş olsun mu denir
Şifamız delilikte ya :D
Bana yıkılan her işe bulaştırıyorum bir manyak yön
3 kardesiz ve kole olarak annem ilk beni dogurmus.
Anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım diyor musun ben gibi :D
Diyorum 🤧
2 kardes
always 1 numara XD evdede kardes olarak 1 numarayim
Oooo İmparatorluğu kurdun haa.
dışarıdan öyle gorulur ama evin icinde kucuk kardes buyuye laf atiyor dövüyor xd
Erkekse öküz olur da Kızsa ablaya abiye hürmet eder
kiz ama öküzden beter
2 Kardeşiz 2 Numara Benim
Vesselam
Vealeykümüüsselam.
3 Kardeşiz ortanciyim ya siz
Anamın ilki olacağıma dağdaki tilki olaydım dedikleri benim
altı kardeşiz üçç numarayım
5 kardeşiz 4 numarayım
Iki kardeşiz Ben bir numarayım
4 kardeşiz, son numara
3 kardeş 1 numara
3 kardeşiz 3 numara oluyorum
1 kardeşim var ve 1 numarayım😃
Tek çocuğum 1 numarayım 🤣
3 kardeşiz 1 numarayım
3 kardeşiz birinciyim
3. 2yim
Sen nasıl 1. olamadın be vaaay
Ablamız var o
Ooo ablalara laf yok ben de ablayım :D
Şeytana babucunu ters giydirir ablam burdaki kızlari topla onun tirnaği etmez nerden öğrendim saniyon
Ok
Ablan varsa 1 0 öndesin hayatta kadınları tanimada
Ooooooo ablasına ne dedi ne dediii :D
Tabi ne sandın 2 çı annem o
Kardeşim de benim içün böyle der
İyi ozaman aile baği önemlidir şimdi devir kötü zaten
Tek cocugum
2 kardeşiz 1. Yimm
2 kardeşiz, abiyim
4 ve 4 numara
Bu sondaki ilave nedir arkadaş
3 kardeş 1. sıra