Bu kız neden böyle sizce?

Ben bilgisayar programcılığı kursuna gidiyordum geçen sene bir kızla tanıştım içten samimi temiz kıza benziyordu arkadaş olduk gibi yani kurs boyunca kursta görüşüyorduk işte ailesiyle yasıyor annesi babasına ev işlerine bakıyormuş dedim mülayim birisi dedim hani nerde oturuyorsun sen bize gel kahve içelim ben geleyim demiyor evini kendisi de gelmiyor dedim hadi eve şey etmiyor dışarı da buluşalım şuraya gidelim gel diyorum gelemem bahane uyduruyor şunu yapalım. bahane uyduruyor benimde hani öyle arkadasım yok yani çok dedim beraber gezelim oturalım filan gelmiyor hiç mesaj atarsam atıyordu altı ay görüşmedim kendisiylr sonra spora gidiyordum ben geliyim nir göreyim seni dedi geldi gördüm bir saat orada dedi ben artık gelemem seneye görüşürüz gibi filan diyor hani kendiside okumuş birisi yani üniversite bitirmiş öğretmen atanmak istemiyor dedim kpss ye gir gitmek istemiyorum başka şehire diyor özeller de az para veriyor diyor giriyor cıkıyor işten hani bir değişik kız gibi geldi bana kendini sindirmis gibi evlenecenmi ozaman evlen otuz iki yasındasın diyorum yok dusunmuyor filan sinemya gidelim konsere gidelim dedim yok Allah bizi onun için yaratmadı dedi bana geçen gün bir değişik ywni ben bunla hep mesajlamı konusacam

Bu kız neden böyle sizce?