Ben bilgisayar programcılığı kursuna gidiyordum geçen sene bir kızla tanıştım içten samimi temiz kıza benziyordu arkadaş olduk gibi yani kurs boyunca kursta görüşüyorduk işte ailesiyle yasıyor annesi babasına ev işlerine bakıyormuş dedim mülayim birisi dedim hani nerde oturuyorsun sen bize gel kahve içelim ben geleyim demiyor evini kendisi de gelmiyor dedim hadi eve şey etmiyor dışarı da buluşalım şuraya gidelim gel diyorum gelemem bahane uyduruyor şunu yapalım. bahane uyduruyor benimde hani öyle arkadasım yok yani çok dedim beraber gezelim oturalım filan gelmiyor hiç mesaj atarsam atıyordu altı ay görüşmedim kendisiylr sonra spora gidiyordum ben geliyim nir göreyim seni dedi geldi gördüm bir saat orada dedi ben artık gelemem seneye görüşürüz gibi filan diyor hani kendiside okumuş birisi yani üniversite bitirmiş öğretmen atanmak istemiyor dedim kpss ye gir gitmek istemiyorum başka şehire diyor özeller de az para veriyor diyor giriyor cıkıyor işten hani bir değişik kız gibi geldi bana kendini sindirmis gibi evlenecenmi ozaman evlen otuz iki yasındasın diyorum yok dusunmuyor filan sinemya gidelim konsere gidelim dedim yok Allah bizi onun için yaratmadı dedi bana geçen gün bir değişik ywni ben bunla hep mesajlamı konusacam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dini yanlış öğrenen ve yanlış yorumlayan bir insan. Herkesin görüşüne saygım var ama böyle insanlarla konuşmamanı öneririm
Huzuru filan hani Allah'a yönelerek buldum ben her şey saçma geliyor dedim hani hangi yasında yapacaksın gezmeyi konsere gitmeyi filan diyor eskiden bende öyle gezerdim ama eskiden şimdi öyle değilim kabuğuma çekildim diyor zaten ben yazmadan bir iki kez yazdı bana daha da yazmadı
Allahın yasakladığı şeyleri yapmadıktan sonra konsere gitmekle, gezmekle hiçbir şey olmaz. İnsanın içi temiz olsun, kıskanç olmasın bunlar önemli şeyler. Her şeyin yeri ayrı. Diğer dünya içinde çalışmak gerekiyor ama bu dünyayı da unutmamak gerek. Denge kurmak lazım
Bende aynı fikirdeyim de ben gel bara gidelim demiyorum zaten kendisine cafede kahve içelim parkta oturalım bana gel ben gideyim istersen diyorum normal kişiler gibi AVM gezelim filan bu teklifte birseymi var
Herkes göründüğü gibi değil bunu öğrendin
Yok yani samimi içten birisi temiz bir kız da yani ne derdi bilemedim destek almak istersen dedim hani destek al hani daha gençsin niye içindeki öldü yani bende kötü bir insan değilim yani öyle olsam zaten kendisi de görür zararlı bir yanım yok benden zarar gelmez nesi var yani oturup görüşmenin böyle arkadaslık olur mu senede bir gün habire mesajla yani gormeden etmeden ki aynı semtteyiz
Bilmiyorum, anlattığına göre sosyal bağları kopmuş biri yani göründüğü gibi sıcakkanlı gelmedi bana. Duygularını anlatan biri gibi de gelmedi belki başka sorunları vardır bilemeyiz
Dertlesmiyor evet hani ben kendimden anlattım hep de kendisi sadece işte ailesi olduğunu babannesi hastaymış ona bakmış annesi rahatsız hani onla ilgilenmis birisi ev iş filan diyor hep hani anlattığı o bir de okumuş edebiyat öğretmeni okumuş calışkanda birisi bir surufe sertifikası varmış yani bilemedim hiç hayatında birisi var mıydı diyorum hiç de olmamıs yani bilemefim ben bunu
Anladım ama işte o da farklı biri sana uymuyors bence arkadaşlık kurma seçim senin Kendi kafa denginde insnlar bul
İşte arkadaşlık kurmakta çok zor oluyor sonradan önceden hani çok arkadaşım vardı hepsi dagıldı gitti filsn kimse yok şimdi oylr görüştüğüm arada bir kuzenlerlr görüşüyorum öyle zor yani arkadaş bulmakta artık kimseye bende öyle kolay kolay güvenmem samimi olmam temiz birisi olunca olur demistim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!