Kocam cimri mi anlamadim?

Arkadaşlar kocam bana harçlık verir ne istesem alır fakat mutfak alışverişinde bir tuhaf. Markete gideriz alacaklarimin hepsini almadan hadi gidelim sonra alırız der. Sonra da asla almaz ancak ben tek tek isterim alır gelir ya da ne bileyim ben gidip alayım ister. Arabam yok bir şeyim yok ben bir sürü poşeti nasıl tek başıma taşıyacağım beraber alalım derim vaktim olursa alalım der. Ama vakti olsa bile gidelim alalım demez. Sabah akşam yumurta yesek canı başka bir şey çekmez istemez. Cimri diyeceğim onu da diyemiyorum çünkü yeri gelir en güzel restaurantlara gideriz eve her gün yemek söyleriz. E hâl böyle olunca ben de canım bir şey çekse bile söylemeye utanıyorum isteyemiyorum. Kaç aydır canım sucuk çekiyor. Al demeye utanıyorum. Kendisinin canı da hiç çekmiyor istemiyor yani. Akşamları sulu yemek yapmak istiyorum seviyorum annemin evinde öyle alıştım. Evde malzeme yok diye yapamıyorum malzemeyi ondan istesem alır gelir. Ara sıra kendimi yenip pazara markete çıkarım kollarim ağrır poşet taşımaktan. Ev ihtiyaçları bilirsiniz yağı salçası ağır oluyor. Benimle de gelmiyor kısaca eve adam akıllı yiyecek vs. Alamıyoruz. Yanlış anlamayın aç gözlü bir insan değilim ama sonuçta burasi da bekar evi değil ki. Her gün makarna ile gün geçirelim. Kocam yüzünden sağlığım gidiyor kilo aldım iyice her öğün ekmek makarna yumurta yemekten adam akilli sebze yiyemiyorum protein alamıyorum. Bu konuyu bu şekilde ona açsam aç gözlü olduğumu düşünür diye çekiniyorum sizce ne yapmalıyım?

Kocam cimri mi anlamadim?