Ha o konuda bişey diyememki cuma hutbesinde diyolar hep Allah katında tek din İslam'dır diye inşallah doğru yola hak dine müslümanlikle sereflendirir seni rabbimiz yinede sen bilirsin dinde zorlama yoktur
Allah nasip eder inşallah güzel bir şey lezzet alıyo insan kılınca en azından farzları kılarsın kardeşim zamanla her şey kıl diyemem zorla sanada dinde zorlama yok sonuçta
Hristiyanliği bazı zihniyetler kirletti oda Allahın dini tabiki Hz İsa hâşâ Tanrı'nın oğlu diyolar cennetten arsa satan papazlar mi ararsın neler neler gerçekten dinini yaşayan papazlara rahiplere rahibelere bişey diyemen
Seviyor sabret zaten dünya 100 yıl bile yokuz ki sana sonsuz hayatı verecek daha güzel olucak sonra her şey namaz yok cennette sadece ne iştiyorsan ne seviyorsan o var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen yeterki nasuh tövbesi et bıda yapma Allah affeder
Hristiyanım ben
Ha o konuda bişey diyememki cuma hutbesinde diyolar hep Allah katında tek din İslam'dır diye inşallah doğru yola hak dine müslümanlikle sereflendirir seni rabbimiz yinede sen bilirsin dinde zorlama yoktur
Hak din hristıyanlıktır
Sen bilirsin tabi Hristiyan olup dinini düzgün yaşayan vardır onlara bişey diyemem yinede herşeyin en doğrusunu Allah bilir 🙏
Nasuh tövbesi ne
Allah'a tövbe ediceksin mesala bir günahi yaptın ya ona birdaha dönmiceğine dair söz gibi birşeydir
Sen müslüman mısın
Elhamdülillah
Hım
Ben değilim artık
Allah hidayet versin kardeşim ne diyim hayat senin inşallah doğru yolu bulursun elimden gelen bu
Doğru yol ne
İslam'da Allah'a yönel yeter o sana doğru yolu gösterir hayatında ne sıkıntın varsa giderir kolay kılar
Hayatmı o zorlaştırıyor
O zorlaştırmak ki insanlar zorlaştiriyo kardeşim sen yeterki Allah'a kavuş en yakın olucağin din islam'dır ona
Ben onu çok eleştiriyorum beni affetmez ki
Affeder sen yeterki ona dön güzel kardeşim sevmese nefes verirmi sana
Ama ben kızıyorum ona
Kızma ona seni seviyor 💓
Namaz kılmam ben
Allah nasip eder inşallah güzel bir şey lezzet alıyo insan kılınca en azından farzları kılarsın kardeşim zamanla her şey kıl diyemem zorla sanada dinde zorlama yok sonuçta
Belki Hristiyanlık doğrudur
Hz İsa indiği zaman kimin yanında olucak sence müslümanlarin hacı domuzu kesicek
Hacı dönüşü kesicek ne demek
Domuzu
Hristiyanliği bazı zihniyetler kirletti oda Allahın dini tabiki Hz İsa hâşâ Tanrı'nın oğlu diyolar cennetten arsa satan papazlar mi ararsın neler neler gerçekten dinini yaşayan papazlara rahiplere rahibelere bişey diyemen
Bozamadiklari tek din islam
Çalişşalar bile Allah nurunu tamamlayıp islami yeniden ayaklandirir
Müslümanlık çok zor hele namaz
Allah kolaylaştirir merak etme kardeşim sen yeterki ona yönel
Canım istemiyor zulüm resmen mecbur muyum buz gibi suyla abdest almaya
50 kere abdest mi alcam
Abdestini tutarsan eğer 1 abdestle de kılarsın 5 kere Alman yeterli en fazla
Severek Kilarsan eğer lezzet bile alırsın bana yemek mi deseler namaz mi diye namazı seçerim çok zevkli
Her insan aldığı abdesti tutamıyor ayrıca bilmiyorum
5 kere alıyom iyi oluyo hem sağlik açisindan iyi kan dolaşimini hareketlendiriyo araştir iştersden daha genç ve dinç hissediyorum
Çok zor ya namaz
Allah kolay eder biliyorum katdeşim sen yeter ki kıl Allah seni sevmese zaten nasip etmez namazi
Sevmiyor etmiyor
Seviyor sabret zaten dünya 100 yıl bile yokuz ki sana sonsuz hayatı verecek daha güzel olucak sonra her şey namaz yok cennette sadece ne iştiyorsan ne seviyorsan o var
Amel defteri açılmamış olur çocukken. Akıl baliğ olana kadar günah yok.
Kanka hristıyanlıkta başka
Kim hristiyan?
Ben
fark etmez.
Akıl baliğ değişir bir insan çocukkende günah işleyebilir günah olmasa bile hatadır hem hristiyanlıkta herkes günahkar doğar
günah çıkart?
Bütün günahları affeder tövbeni edip bir daha tekrar etmemen gerekir tabi
Tovbe kapisi herzaman açıktır
Beni affetmez
Tahmin ettiğim gibimi
Zina filan değil ama kul hakkı gibi ya da ne biliyim dine saygısızlık
İçten tövbe et bişey olmaz
Tövbe et önce hesap kitap yapmayı bırak