Aile & Toplum Hepimiz aynı evde yaşıyormuşuz gibi bir şey söyleyebilir misin? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Ilk yorum benden;Kaldır bakım ordan o kokuşmuş çoraplarını.. Hepimiz aynı evde yaşıyormuşuz gibi bir şey söyleyebilir misin? Cevapla Yorum Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. internetten çıkın. 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Aile aşiret gibi. Hepsi bağlanınca modem yanıyor.
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. Her yer darmadağın iyice kahvehaneye dönmüş burası😂😂😂😂 2 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet ya. Artık arkalarını toplamaktan oldum bittim. Kocaya kacicam artık. Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evde hep böyle seksi seksi gezinirsen yataktan çıkamayız bak ;) 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Bunu yok sayıyorum, lutfen Yorumla
gülkurusuuu-gül Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Ben olmasam evde yemek yapacak kimse yok oh ne güzel dünya 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Yok kız sen geç geliceksin diye yaptım ben bugun Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Bu kadar insan girmişsiniz aynı odaya pis pis apış arası kokuyor, aç aç pencereyi 😬😬 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Burnum tıkanmış ya kokuyu alamadım. Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Tuvaletten çıkarken ellerinizi yıkamadan çıkmayın olm kaç defa söylicez 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla teflon-_-tava 1 yıl Şu dayıya söylede küçük kızlara yürüyüp durmasın çükünü eline vericem en sonunda Yorumla Yaban00 1 yıl Hangi dayı🤣 Yorumla teflon-_-tava 1 yıl Yan odayı 😋 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Uyumaya gidiyorum TV sesini biraz kısar mısın. Teşekkürler ☺️ 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Tabi abi Yorumla
elzemi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yatağını topla, biraz düzenli ol , yediklerini yıka, aldığın şeyi yerine koy. Duşakabini temizle, çöpü at vs. 1 0 Yorumla
01zeynep01 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Ya offf valla yoruldum ben olmasam evi bok götürecek 😀😀😀 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla MustafA_200 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Bu meyveler neden yenmiyor çürüyor 2 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Herkes ayağına bekliyor Yorumla Rozes52 1 yıl Az yesinler de uşak tutsunlar Yorumla Yaban00 1 yıl O yüzden curuyorlar ya🤣 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahaha 😂 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kaldırın şu bardakları ya 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Kesin kaldirmadilar, yine beni beklediler. Yorumla Başak6419 1 yıl Kesin kesin kırıcam atcam hepsini zıkkım içsinler😂😂 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bana da çay koyar mısın 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Gelirken istediklerimi aldıysan koyarım. Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Gelirken ekmekle yoğurt al 😅 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Ay valla şimdi gelirken yoğurt ile ekmek aldım.,🤣 Yorumla SheWolfWoman 1 yıl 🤣👌 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Salonda kanepede uyuyan adam hanginizin arkadaşı? 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Merve'nin kirigi Yorumla Celebrindir 1 yıl Vay kaşar Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Ulan daha uyumadım arkamdan konuşmayın 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl O kadar dedim duyar diye. Hangisini duydun Yorumla Wantutriforooo 1 yıl 😒😒 hele hele Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Şu diziyi izlemekten bıkmadın mı? 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Birazcik Yorumla TheBourty 1 yıl Değiştir de birlikte izleyeceğimiz bir şeyler bulalım Yorumla Yaban00 1 yıl Ah, tabi ne izleyelim bu aksam Yorumla TheBourty 1 yıl Lady is first, tercihlerinize göre belirleyelim Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Yine yatağını toplamamışsın 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen toplayıp geliyorum. Yorumla tarihizle 1 yıl Buna bir cavap yazardımEşim söyleseAma Sana yazamam😅 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hepinizi evden atıyorum 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😱😱 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl kim yedi bu bisküvileri 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Vala ben değilim. Yorumla h8hc4c 1 yıl tamam Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Tuvalete kim girdi gene off 1 3 Yorumla terziayca 1 yıl Hazır ayaktasın bir su getirsene Yorumla terziayca 1 yıl Ay kalabalık aile ne güzel olur Yorumla Yaban00 1 yıl Sanki evin en küçüğü benim. Her şeyi bana yaptiriyorsunuz ya Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu yemeği getirecek misin artık? 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Herkes sofraya otursun öyle. Sürekli sofrayı kurup topluyorum. Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Banada bir su getirsene 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Oturdum artik Yorumla Kaptan_Cousteauu 1 yıl Ben de vazgeçtim zaten Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ayaktayken ışığı kapatın 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Hem ben kapatiyom amv Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir bardak çay alabilirmiyim 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Hahaha merak etme çorabımı yere atmam 🤣 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evet öyle aynı sitedeyiz 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çıkarken çöpü atın 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl Hep ben atıyorum. Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Çünkü en küçük sensin Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹🥹 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Siteden gitmiyorsun dimi Yorumla Yaban00 1 yıl Şimdilik hayır. Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Mutlu oldum Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Akşama ne yicezzzzz 1 7 Yorumla Yaban00 1 yıl Yaparak sarma yaptım.😂 Yorumla babysharkSmom 1 yıl Ben de fırında makarna yaptım😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Ellerimize saglik Yorumla babysharkSmom 1 yıl Çay koydun mu? Yorumla Yaban00 1 yıl Ooo demledim bile Yorumla babysharkSmom 1 yıl Ben de kurabiye almıştım dizi keyfi hadi😌 Yorumla Yaban00 1 yıl Of of of suoer. Yorumla
Mademoiselle234 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Bugün dolaplar silincek kim yardım edecekkkk 1 3 Yorumla Olugide1 1 yıl @Mademoiselle234 edelimm Yorumla Yaban00 1 yıl Ederim kız ben Yorumla Mademoiselle234 1 yıl Ay buyrunnn Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. çay koyda içelim be 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Hemen🤣 Yorumla OuzAlim 1 yıl ufak bardaklara doldur ama geç oldu uyuyamayız çok içersek Yorumla Yaban00 1 yıl TM. İnce bel Yorumla OuzAlim 1 yıl yanına şöyle kıraker falan var mı ya da pasta falan yapmadın mı Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Kumandayı alayım maç izleyeceğim 0 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes uyusun yarın iş var. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Annem sana tokat atar 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Daha öncede atmıştı. Fena yakti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abin yüzünden Yorumla Yaban00 1 yıl He yaov. En çokta bu zoruma gidiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye Yorumla MustafA_200 1 yıl Sen kac yasindasin ki Yorumla
mehmet2395 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Kim osurdu🤣🤣🤣 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Valla ben değilim🤣 Yorumla mehmet2395 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
hasatbilmis Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Yerdiklerini çöpe at 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Oturuyorum ama ya, ayakta olan sensin Yorumla hasatbilmis 1 yıl Senin pisliğin sen temizleyeceksin Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 459 cevap paylaştı. Cipsi kim yedi 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Valla ben değilim. Arkandaki yedi. Hatta elleri de daha soslu Yorumla Dante0208 1 yıl 🤫🤫🤫😀 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Erken uyuyun. 0 0 Yorumla
tecrrubeliii Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Herkes sofraya 1 1 Yorumla tecrrubeliii 1 yıl Seni bekliyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
internetten çıkın.
Aile aşiret gibi. Hepsi bağlanınca modem yanıyor.
Her yer darmadağın iyice kahvehaneye dönmüş burası😂😂😂😂
Evet ya. Artık arkalarını toplamaktan oldum bittim. Kocaya kacicam artık.
Evde hep böyle seksi seksi gezinirsen yataktan çıkamayız bak ;)
Bunu yok sayıyorum, lutfen
Ben olmasam evde yemek yapacak kimse yok oh ne güzel dünya
Yok kız sen geç geliceksin diye yaptım ben bugun
Bu kadar insan girmişsiniz aynı odaya pis pis apış arası kokuyor, aç aç pencereyi 😬😬
Burnum tıkanmış ya kokuyu alamadım.
Tuvaletten çıkarken ellerinizi yıkamadan çıkmayın olm kaç defa söylicez
🤣🤣
Şu dayıya söylede küçük kızlara yürüyüp durmasın çükünü eline vericem en sonunda
Hangi dayı🤣
Yan odayı 😋
Uyumaya gidiyorum TV sesini biraz kısar mısın. Teşekkürler ☺️
Tabi abi
Yatağını topla, biraz düzenli ol , yediklerini yıka, aldığın şeyi yerine koy. Duşakabini temizle, çöpü at vs.
Ya offf valla yoruldum ben olmasam evi bok götürecek 😀😀😀
🤣🤣🤣
Ne yapiyorsun
Bu meyveler neden yenmiyor çürüyor
Herkes ayağına bekliyor
Az yesinler de uşak tutsunlar
O yüzden curuyorlar ya🤣
Ahahaha 😂
Kaldırın şu bardakları ya
Kesin kaldirmadilar, yine beni beklediler.
Kesin kesin kırıcam atcam hepsini zıkkım içsinler😂😂
Bana da çay koyar mısın
Gelirken istediklerimi aldıysan koyarım.
Gelirken ekmekle yoğurt al 😅
Ay valla şimdi gelirken yoğurt ile ekmek aldım.,🤣
🤣👌
Salonda kanepede uyuyan adam hanginizin arkadaşı?
Merve'nin kirigi
Vay kaşar
Ulan daha uyumadım arkamdan konuşmayın
O kadar dedim duyar diye. Hangisini duydun
😒😒 hele hele
Şu diziyi izlemekten bıkmadın mı?
Birazcik
Değiştir de birlikte izleyeceğimiz bir şeyler bulalım
Ah, tabi ne izleyelim bu aksam
Lady is first, tercihlerinize göre belirleyelim
Yine yatağını toplamamışsın
Hemen toplayıp geliyorum.
Buna bir cavap yazardım
Eşim söylese
Ama Sana yazamam😅
Hepinizi evden atıyorum
😱😱
kim yedi bu bisküvileri
Vala ben değilim.
tamam
Tuvalete kim girdi gene off
Hazır ayaktasın bir su getirsene
Ay kalabalık aile ne güzel olur
Sanki evin en küçüğü benim. Her şeyi bana yaptiriyorsunuz ya
Şu yemeği getirecek misin artık?
Herkes sofraya otursun öyle. Sürekli sofrayı kurup topluyorum.
Banada bir su getirsene
Oturdum artik
Ben de vazgeçtim zaten
Ayaktayken ışığı kapatın
Hem ben kapatiyom amv
Bir bardak çay alabilirmiyim
Saçma sapan sorular sormayın 🤺
Hahaha merak etme çorabımı yere atmam 🤣
Evet öyle aynı sitedeyiz
Çıkarken çöpü atın
Hep ben atıyorum.
Çünkü en küçük sensin