Kısa erkek yalnızlığı?

Boyum 1.70 ne yazık ki yüzüm küçük gösteriyor. Tipim ortalama, giyimime, hijyenime, güzel kokmaya olabildiğince gayret gösteriyorum. Kendimi kültürel anlamda da iyi geliştirdigimi düşünüyorum. Ama ne yazık ki sürekli friend zone oluyorum. Benim bir kadından ne boyu ne tipi fiziksel olarak tek beklentim hijyenine dikkat etsin, hayatı sadece instagrama story atmaktan ibaret olmasın, sevdiğini hissettirsin zaten gerisi benden misliyle gelecek. Bir kadının beni sadece eğlenmek için kullanması benimle daha ilerisini ve beni bir uygun erkek olarak görmemesi çok yordu. Dating appler desen zaten imkansız 3 aydır bir match yok boyu 1.70 gördüğü an atıyor sola. Sosyal medya tahribati mi nedir beklentiler çok yüksek ve ben bunu değiştiremem, hayatımız boyunca yalnız mı kalalım. Psikolojik olarak iyi değilim, yaptığım iş hayal gücüme bağlı bir iş ve artık üretken olmak da çok zorlanıyorum. Hayatıni paylaşabileceğin, değer vereceğin, iyi ve kötü zamanında sırt sırta vereceğin biri olmadan hayat artık ilerlemiyor. Kusura bakmayın içimi dökmek istedim...

Kısa erkek yalnızlığı?