Yalnız başladım, yalnız ağladım.
Kendimi yine tek başıma motive ettim.
Ve bu yolda tek başıma başaracağım.
Yalnız başladım, yalnız ağladım.
Kendimi yine tek başıma motive ettim.
Ve bu yolda tek başıma başaracağım.
Kendimi korudum bunun nedeni tabiki dersler almak mesela ilk olaydaki kişiyle muhattap olmadım sarılmak istedi ikinci de oda işaret Allah'tan diyor ki ne kadar büyümüşsün bu ne demek o kuzen gibi bende unutmadım dikkatli ol oda utanmaz insan sınavlarım zaten utanmaz şaka gibi sonra kuzenim bunu duydu dedi ki bunu kurtarmışlar ben tuzağa düşürecem onun elinden kaçmış küçükken bir travma da ben yaşatacam ama daha beterini ilk uyandım ikinci de kardeşi kurtardı üçüncü de rahmetli kuzenimin yanında tacizler ediyor kapı açılıyor bırakıyor sonra hep uyanıyordum sonra arkadaşıyla tuzak kurdular hep sezdim tuzakları kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki bu ne demek yaşadıklarımdan dersler aldım muhattap olmadım olanı unutmadım sonra düşmanlarım sayesinde yeteneklerimi keşfettim düşmanlarımı tanıdım kendimi düşünmeye başladım ve baya faydasını gördüm hayatta sonra arkadaşım kazıklar attı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş etme bulma dünyası demişler çünkü onda da ikinci tehdit edildiğimde sezdim tuzağı sonra 30 yaşında tuzak kurdular umursamadım onlardan kurtuldum ne demek istiyorum ben o kazıkla sınavlar olmasaydım bilemezdim o kötü biri falan mucize olmazdı sinirlenmezdim falan kızla da aynı şekilde peki hiç sınav olmadan seziyor muyum? evet seziyorum
Kendim için manevi olarak bir şey yapmadım. Maddi olarak ise araba ev aldım.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica edeirm
Soru ilk gordugum zamandan beri düşünüyorum da pek bişi yapmadım galiba
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
7Cevap
kendimi sevdim her zaman
Yaşamak yeter be
Şöyle bir bakıyorum da kendim için tam anlamıyla bir şey yapmış değilim henüz
Herkes bir başkası için ölürken kendim için yaşadım
Sanki kendime düşmanmışım gibi;