Annem Pakistanlı sevgilim ile olan konuşmalarımı yakaladı kardeşim telefonumu elimden alıp onu engelledi?

Benim sevgilim Pakistanlı doğru, çok iyi birisi ve Suudi Arabistan'da çalışıyor zaten, (Türkiye'de bedavaya hayata konmaya çalıştığını düşünmeyin diye diyorum) , annem çok sinirlendi kardeşim zaten ondan nefret ediyor, onu her yerden engelledi ve bana ona mesaj atıcam sana yazmasın diye dedi, ben anlamıyorum neden sevgilim olmasından nefret ediyorum dedim? Dedi Türk sevgilin olsun yabancıya izin vermiyorum, istemiyorum, dedim izin isteyen kim? Ben kaç yaşındayım sen kaç yaşındasın (ben 19 yaşındayım o 15) her neyse baya kavga ettik, tabi çocuğa geri mesaj attım whatsapp'tan ghostlamış gibi gözükmeyim, ama bende zaten zamanı gelince ondan ayrılcam, gayet iyi biliyorum bizim yörede, kültürde müslüman da olsa dışardan damat olmaz, bu memleketin insanı zaten köyün dışına bile çıkmıyor damat için benim ülke dışına da çıkmam imkansız zaten, tek üzüldüğüm şey, anadolu insanı cidden alışılmışın dışına çıkamıyor ve evlatlarının hayatlarını cehennem yapıyor, ben bunu tek yabancı ile evlenme için demiyorum her şey için.
Annem Pakistanlı sevgilim ile olan konuşmalarımı yakaladı kardeşim telefonumu elimden alıp onu engelledi?