AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yaşlı değildir.
Senin psikolojik sorunun var kurtul bundan. Iyi degilsin. Bu soruyu defalarca kez gordum. Ve kimseyi de dinlemiyorsun. Kendi kafanda kurdugunu soyluyorsun. Ya da hayatinda sevdigin birisi olmus ve seni senden kucuk erkekle aldatmis bu yuzden psikolojin bozulmus senin. Benim sevdigim adam 45yasinda. Ben bu hayatta her turlu birtek onu arzuluyorum mesela. Dunyanin en yakisikli en cekici erkegi bana gore o. Seni seven insana da sen oyle olursun.
Benim yorumumu görüyorsun sürekli burada 29 yaşındaki erkeklerin yaşlı çirkin kart diye aşağılandığını görmüyor musun.. açık açık şey diyorlar biz 18-28 yaş arası ile takılır eğleniriz yakışıklılar diye 29 yaş üstü kart çirkin ama karakteri iyi ve işi gücü var diye belli bir yaştan sonra tahammül ederiz.
Hiç aldatılmadım bu arada çünkü aldırmak için sevgilin olması lazım ayın 28,5 yaşındayim hiç sevgilim olmadı
Iste sorun bu hic sevgilin olmamasi. Hic sevilmemissin. Ve ben burada hic oyle birsey soyleyen kiz gormedim hatta tam aksine kadinlar cogu olgun erkek sever. Ben de dahil. Bana gore 28 bile kucuk
Olgun herkes sevmediğiniz kişilik karakterle ilgili bedensel bir arzu duymuyorsunuz ama genç bir erkek bedensel bir arzu duyuyorsunuz benim gençken sevgilim olmadığı için ben hiç bedensel Arzu duyulmadığı için bana sadece kişi kalite olarak beğenilmek istemiyorum beni ailem de arkadaşlarınla kişiye kayıtlı olarak sevebiliyor zaten sevgilinden beni ayıracak şey beni fiziksel olarak da arzulamasi
Ya delimisin sen? Bedensel fiziksel olarak kendimden birak kucugu 5 6yas en az buyugu arzu ederim sahsen ben. Bence acilen tedavi ol. Yazik
Sen bedensel olarak değil kişilik karakter olarak böyle tercih ediyorsun Ben bedensel soruyorum kişilik karakter değil
Gerçekten haklısın bunu ona anlatmak için o kadar dil döktüm ki boşa efor sarf ettim beynine girmiyor hiçbir şekilde
Lütfen tedavi ol
Sigara
https://www.youtube.com/embed/d1dkLZg__gQalkol varsa çöker bak Ronaldo'ya
Oğlum lavuk saçını boyatıyor yüzüne işlem yaptırıyor doğal yakışıklı değil ki
Ayn değil ama vücüdü sağlam çökmüyo
Vücuda değil yüze bak yüzüne bu işlemleri yaptırmazsa bu kadar genç görünecek miydi saçını boyamasa. Tıp denilen şeytan terörist bilimi var dünyada şu an bir estetik cerrah bir tecavüzcüden daha günahkar
Onu Allah bilir knk biz bilemeyiz
Bir estetik cerrah kadar günahkar insan mı var.. doğanın dengesini bozuyor biraz senin bu adamın yakışıklı bulmanı sağlıyor
Yani ama yinede bilemeyiz hangisi daha günah
Ben bilme yeteneğine sahibim kardeşim
👋🖐
Kendine baktıysa hayır. Ama burada görüyorum 25-26 yaşında beyaz saçları çıkan yüzü çöken tipler var
29 yaşındaki erkek estetik yaptırmadıysa asla 25-26 yaşında se erkekten daha genç görünemez
Öyle bir karşılaştırma yok ama soruda, kendisinden genç birini tabi ki geçemez. Ama hayat şartları da büyük bir etken. Sokaklarda büyümüş 15 yaşında çocuk 20 yaşında şımarık yetişmiş birinden daha yaşlı görünebilir mesela.
29 yaşında ise 26 27 yaşındaydıktan sonra yakışıklı olamaz o yüzden 29 yaş hala kendi yaşına göre yakışıklı olabilir genel olarak yarışamaz
Ben aga 21 yaşında tamamen kelim ve 16 yaşında başladı kellik ve psikolojik sorunlar yaşadım ama geçti zamanla
Kişiden kişiye değişir. Kimisi erken çöker, kimisi halen zımba gibidir.
Kendime göre cevaplayacak olursam değildir.
Ya siz kızlar soruyor üyeleri olarak minimum 2 yıldan daha yeni fotoğraf kullanamadığımız için siz çökmüyorsunuz tabii Zaten gençlik fotoğrafınızla yaşıyorsunuz buralarda
Ben 32 yaşına gireceğim, daha bugüne kadar bana 30 diyen çıkmadı. Çünkü bizim Aile genetiğimizde yaşlanmakmış, saçların dökülmesiymiş, saçların beyazlamasıymış yok. Sen erkek yaşta çökmüşsen bu genetiğinle alakalıdır. Bir fotoğrafın 1-2 yıllık olmasıyla alakası yok. Bir insan 2 yılda zaten dünya yıkılsa başına ancak çöker.
25 26 yaşındaki erkeklerin yüzüne bak sonra kendi yüzüne bak
Esa 24 ile 26 esnaf fark yoktur ama 27 ile 29 arasında uçurum var erkeklerde bazı yaşlarda atak oluyor yaşlanma atağı Çünkü 29'dan itibaren vücut hücresel yıkıma giriyor
Onlardan da daha genç gösteriyorum zaten, sorun yok. 25 - 26 yaşında adamın ya saçı yok, ya da beyazları çok.
25 26 saçı beyazlamış yüzü kırışmış erkek görmedim.
Gel ben sana milyonlarca göstereyim. 23 Yaşında olup kel olan arkadaşlarım var.
40 yaşında da yakışıklı olabilir 60 yaşında değil ya
30 yaşla 60 yaş arasında ne fark var ikisi de kart zampara yaşı sayılıyor. İkisini de yüzüğü çöküktür fiziği bitmiştir enerjisi kalmamıştır
30 yaş fark var bir yaşam daha yani. Mantıklı düşünemiyorsun sen bence doktora görün
Tamam da 20'li yaşlar bittikten sonra bütün yaşları birbirinden çok da farklı değil. Sonuç olarak 30 yaşında bir erkek de dış görünüş olarak kart 60 yaşındaki erkekle dış görünüş olarak kart. 30 yaşındaki erkek de enerjik dinamik değil 60 yaşındaki erkekte enerjik dinamik değil
Gerçekten beynin çalışmıyor bunlar arasındaki farkı algilayamiyorsan 50 bin lira alan da zengin değil 17 bin alanda ama aralarında çok fazla fark var değil mi işte buna benziyor
Ben sana hakaret etmiyorum Sen de bana hakaret etme lütfen. Biri birinden daha kötü durumda olabilir ama sonuç ikisi de genç değil yani Bu bakımdan 30 yaşındaki bir insan 25 yaşa göre 60 yaşa daha yakın Çünkü genç sınıfında değil..
Aşırı derecede mantıksızsin ne demek 25den çok 60a yakın 40 yaşındaki bile 60dan çok 25e yakın
Görünüş enerji tip olarak diyorum kardeşim
Orta yaşlı sınıfında eğer sevgilin yoksa bunu yaşına bağlama başka bir şeye bağla tamam mı çünkü 30 yaşında çok yakışıklı ve sevgilisi olan var
Evet görünüş enerji tip olarak 25e daha yakın 60 dede farkında mısın
Gerçekten beyniniz çalışmıyor ya böyle bir düşüncede olan biriyle tartışmayacagim bile
Saygı duyuyorum
29 yaşında tanıdığım bi erkek var. Hayatımda gördüğüm en yakışıklı, en tatlı erkek. Kişiden kişiye değişir
Kişilik karakter olarak beğeniyorsundur tip değil
Yakışıklı, tatlı diyorsam tip olarak demişimdir. Hepsi çok iyi maşallah ama tipine bal dök yala 🧿
Yaşlı amcalardan takipçi kasmak mı amaç burada
Kendimi gizledim kardeşim kimsenin takibine de ihtiyacım yok. Zaten takip isteklerini de kabul etmiyorum. Takipçim de yok
Üstte biri sırf takipçi kasmak için yakışıklı demiş verse gerçekten kendi itiraf etmiş ondan sordum yanlış anlama
Ahahahaha benim kendim zaten 26 yaşındayım gidip 20 yaşındaki çocukla olacak halim yok 29 yaşındaki abilerin yaşlı gelmiyor bana
İşte sen yaşın boğulduğu için yaş aralığın kısıtlandığı için 29 yaşındaki erkeğe yakışıklı buluyorsun sen daha genç olsan daha genç alternatiflerin olsa yakışıklı bulmayacaktın
25 yaşındaki bir erkeğin şu an senin beğendiğin erkekten daha yakışıklı olduğunu biliyorsun ama o senin kriterinde olmadığı için böyle diyorsun 22 yaşında olsaydın şu an ben erkek çirkin bulurdun Çünkü alternatifimiz çok olurdu
25 yaşındaki çocukla ne işim var? İlişkilerde bi yaş sınırı vardır ablacım. 20 yaşındaki bi çocuk 29 yaşındaki adamla olamaz, olmamalı. Erkekler geç olgunlaşır, kendimden 1 yaş bile olsa küçük erkekle olmam
Tamam o zaman yakışıklı buluyorum diye yalan söyleme fiziksel olarak diyorum. Sen fiziksel hazları gençlik ateşine o tensel duyguları zaten 18-28 yaş arası çıtır erkeklerle tükettin. Senin bu yaştan sonra erkek de aradığın sadece olgun olsun, işi gücü olsun çocuk olunca babalık görevlerini yerine getirsin Sen aşk, cinsellik, tensel duygusal temas aramıyorsun bunları Zaten genç yakışıklı erkeklerle yaşadın. Sen de erkek de yakışıklılık aramıyorsun ki zaten bunu yaşamış tüketmiş bir kadınsın
Seni hangi abin üzdü de böylesin sakin ol ahaaha
Muhtemelen evlenince çocuk sahibi olma planları dışında kocana elini sürdürmeyeceksin. Çünkü tek vazifesi maddi kocaalığını yapması ve çocuklara babalık yapması. O adamın seni tanısal olarak mutlu etme amacı olmayacak senin için
28,5 yaşındayım Bu yaştan sonra sadece olgunum hayat tecrübem işim gücüm var diye tercih edileceğim 25 26 yaşındaki erkekler gibi tense fiziksel olarak arzulanmayacağım. Sadece mantık evliliği olacak ben bedensel olarak arzulanmayı yaşamadım Ama sen genç bir erkek zamanda bedensel olarak arzuladım o erkeğe bunu yaşattın Ben bunu yaşamadım. Kişilik karakter olgun işi gücü var diye tercih edilen mantık ilişkisinin bir ürünü olacağım. Çünkü artık yaşlı kart bir erkeğim
Ben kendimden büyükleri de bedensel olarak arzuluyorum. Sen olaya çok garip bakıyorsun. Eğer evleniyorsam her şeyi yaşayabileceğim biriyle evlenmeliyim bence bu kadar umutsuz olma
Bunları seni yargılamak için söylemiyorum toplumsal algıların normların ne kadar güçlü olduğunu göstermek için sadece
bu kişisel bir durum bazı insanlar daha yaş almış görünür bazıları daha küçükmüş gibi seni tanımadan nasıl bilelim.
Hayır 35 yas üstü yaslı
Şu an sen 28 olduğun için öyle diyorsun dürüst bir yorum değil nasıl olsa 28'im ben beğenmeme hakkım yok 29 yaşındaki erkeği diye düşünüyorsun görünüş olarak beğendiğinden değil kendin bu yaşta olduğun için. 20 yaşında olsun o yaşlı diye yüzüne bakmazsın 29 yaşındaki erkeğin
29 yaş yaşlı bir yaş değil bu arada 20 yasında da aynı seyleri düsünüyordum
29 yaş nasıl yaşlı değil ya 27 yaşında mesela çıtır sayılırken 29 yaşındaki kazık kadar adam kart sayılıyor
Yok alakası yok ya bu işlerin yaşla da alakası yok kendini nasıl hissediyorsan öylesindirr
Sen 21 yaşındayken hiç 29 yaşındaki bir erkeği beğendin mi bak sevgili oldu mu diye sormuyorum ya yakışıklı adammış dedin mi ünlü değil gerçek hayattan insan soruyorum ünlülerde Çünkü ekran illüzyonundan daha güzel yakışıklı bulmaya eğilimliyiz
Evet oldu o yüzden ben olgun erkek severim
Yani şimdi gerçekten 20 yaşındayken 29 yaşındaki bir erkek sana çekici geliyor muydu bak bunu yaş farkıyla hiç bir alakası yok 18 yaşında bir kız 25 istek belki yakışıklı bulabiliyor Çünkü 25 yaşındaki erkek hala gençlik sınırında. Ancak senin de yaşın belli bir sınıra geldiği için artık davul bile dengi dengine mantığıyla 29 yaşındaki erkeği beğenmeye kendini zorluyorsun toplumsal gerçeklere bağlı mantıksal bir beğenmebir beğenme Bu fiziksel bir beğenme değil. Ancak 20'li yaşlarda öyle mi gerçekten beğendiğin için beğeniyorsun.
esmerse zehir olsa yut
Olursa esmer olsun ley ley ley canım demiş İbrahim Tatlıses
Değildir. Hatta yüzü gözü oturmuştur.
Yüz oturması 25 yaşında oluyor kardeşim. Bundan sonra yüz çöküyor zaten
25'ten 5 yılda çöküyorsa hiç yaşamasın.
Kadınlara sor 29 yaşındaki erkeğin nesini beğenirsin de hiçbiri tip demez herkes kişilik karakter der. 29 yaş ne biliyor musun kadın genç erkeklerle bütün her şey yaşamıştır bütün bedensel ağızları tatmıştır eve para getirsin çocuklara babalık yapsın diye seçilen erkektir. Çıtır'ın instası ı diye deniliyor deliriyorlar 18 27 yaş arası erkeklere 29 yaşındaki erkek fiziksel olarak beğeniyorlar mı sence
29 yaşındaki erkek de kendine 25-26 lık kız balacak. Gidip 18'lik bakmayacak heralde. İyi kardeş sen yaşlanmışsın boş ver bu işleri.
Hayır değildir
Çünkü sen artık bir kadın değilsin kadınlığını 18-28 yaş arası erkeklerle tükettin senin cinsel fiziksel tensel yaşayacağın bir şey kalmadı bundan sonra her şey maddiyat ve çocuk büyütmek ve yanında olacak bir yoldaş olduğu için sen nikahlı ev arkadaşı arıyorsun
Şu anki o beğendiğim 29 yaşında erkek 21 yaşında karşına çıksaydı dikkatini bile çekmezse tipe bak derdin şimdi senin yaşın buraya geldiği için yakışıklı görmek istiyorsun onu o yakışıklı değil sen onu yakışıklı görmek istiyorsun 21 yaşında olsa onu yakışıklı bulacak mıydın. Bak bunu senin yaşında iş bir ilgisi yok 18 yaşında kız 25 yaşındaki erkeğe yakışıklı buluyor arada 7 yaş olmasına rağmen o erkek hala gençlik sınırında çünkü
Kızlar gençken bir erkek gerçekten görüntüsü onda heyecan duydurduğu için beğeniyor içgüdüsü olarak beğeniyor. Ancak sen 29 yaşındaki erkeğe yakışıklı olduğu için değil hiç kimse olarak değil toplumsal normlar için beğeniyorsun ben 26 yaşında bir kadınım zaten kendinden küçük bir erkeği beğenemem benden büyük olmak zorunda diye toplumsal bir algıyı benimsediğin için onun dış görünüşünü beğenmeye zorluyorsun kendini o adam yakışıklı değil toplumsal algılar sana onu yakışıklı bulmaya zorluyor Ama sen 18 yaşındayken 25 yaşındaki bir erkeği toplumsalgalardan değil gerçekten yakışıklı olduğu için beğeniyordun. Üstelik 18 yaşındayken 25 yaşındaki erkekle şu anki 29 yaşında erkekten daha fazla yaş farkı vardı
Benim eşim benden 10 yaş büyük ve tanıştığımda 31 32 yaşındaydı
Yazık eşine üzüldüm. Adam nikahlı kankadan farksız. Hiç eşi tarafından fiziksel, tensel olarak arzulanmadı.
hayır
Yooo
Hayır değil
Değildir
Yaş geldi 30-35'i evde kaldı ne diyeceksin başka
Sen evleniceksin yakinda
Genç olsam evlenirdim. Çünkü bir ilişkide Ben hem bedensel olarak arzulanmalıyım kadın tarafından hem de kişi karakter olarak. Ancak 29 yaşındaki erkek sadece kişilik karakter olarak arzulanır o erkeği asla fiziksel bir haz duymaz
Kendi yasitini bul sende
Ben kendimden küçük bulmak istiyorum diye bir şey demiyorum neden böyle anlaşılıyor. Benim yaşımda bir kadın beni neden arzulayacak kendi de 29 yaşında olduğu için toplumsal olarak bir kadının kendinden küçük bir erkekle çıkması hoş karşılanmadığı için içten içe yakışıklı buldu genç erkeklerle sevgili olamayacak benimle sevgili olacak genç kız benimle niye çıkacak param için çıkacak. Yaşıtım artık yaşım geçiyor kendi yaşımda bir erkek bulayım evleneyim diye benden genç bir kız da yaşıtlarım da bu para yok bunda var bunun parasını yiyeyim diye. Ancak ben 27 yaş ve altı olsaydım fiziksel olarak beğendikleri için benimle sevgili olacaktı kızlar. 29 yaşındaki bir erkek asla bedensel fiziksel cinsel olarak arzulanmaz ancak yaşı 25'i geçmiş 25 30 arası kadınlar elimizde bu var sadece diye
Yenir
Troll
Çıtırlar varken ne yapacaksın amcayı
Takipçi kasiyorum susun shsh
Yaşlandığı için övülmeye ihtiyaç duyan amcalardab takipçi kasma he sonu bulursun 25-26'lık bir çıtır onunla takılırsın
degil
Ondan yaşlı diye dalga geçiyorsunuz
21 yasindayim bende yasliyim
En çıtır yaşlarındasın kadınlar 26 erkekler 28 yaşına kadar çıtırdır