Aile & Toplum Abiniz hiç arkadaşınıza yavşadımı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ya da erkek kardeşiniz arkadaşınıza veya abinizin arkadaşı size Abiniz hiç arkadaşınıza yavşadımı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. abim yok. 0 0 Yorumla
Neyebakacaktimbenn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Abin de insan sonuçta onun da hormonları var kıskanma lan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kıskanmadımda başka kızmı yok ya shshs Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Ben kardesinin ogrenci evinde arkadasini odaya atan insan biliom hem de kardesi evdeyken😄 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla Soran 1 yıl Okadar yoktur ya Yorumla fenrirt 1 yıl Abisi kardesinin ogrenci evinde kiz kardesinin arkadasini odaya atti iste Yorumla fenrirt 1 yıl Var var ve uzun sureli bi de iliskileri Yorumla
Sosyetekemal Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Benimde kız kardeşim var o yüzden hiç yapamadım onu ya 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Abime ben arkadaşımı ayarlamıştım 😄 0 10 Yorumla Soran 1 yıl He o sayılmaz ya agags Yorumla Soran 1 yıl Abinmi istemişti Yorumla Soran 1 yıl Ama ayrılırlarsa kızı kullanırsa sıkıntı ya Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Evet abim istedi, bende arkadaşımı ayarlamıştım takılmaları için Yorumla Soran 1 yıl He takılmalık sadece shsgs Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Sevgili olmadılar, fu. ckbodylerdi Yorumla Soran 1 yıl Oha ya abin nasıl istediki bunu shsfd Yorumla Soran 1 yıl ya da kız nasıl kabul etti merak ettim baya Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Biz abimle rahatız bu konularda Yorumla Soran 1 yıl Sende isteye bilirmiydin ondsn😳 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Abimin arkadaşı ile sevgili olmuştuk 0 35 Yorumla Soran 1 yıl Sonuç ne oldu shsgs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir süre devam etti sonra ayrıldık abim bilmiyordu gizli saklı yaşadık Yorumla Soran 1 yıl O mu yavşadı peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Pişmanmısın ya da bende birinden hoşlanıyomda biraz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pişman değilim abim bilseydi ne derdi onu bilemiyorum arkasından böyle bir şey yaptık Yorumla Soran 1 yıl Hala arkadaşmı abinlr Yorumla Soran 1 yıl Uf bilmiyom ya denesemmi sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hala arkadaşlar Yorumla Soran 1 yıl Senmi bitirdin peki Yorumla Soran 1 yıl Çok soruyom ama merak ediyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onun niyeti nedir ya da abin öğrenirse tepkisi ne olur Yorumla Soran 1 yıl Niyetini nasıl anlarım ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bitirdim Yorumla Soran 1 yıl Tepkisinide bilemiyom Yorumla Soran 1 yıl Takip atsam olur mu işin yoksa şu an Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi yürüyorsun o mu sana yürüyor Yorumla Soran 1 yıl Hoşlanıyom yürüme yok henüz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an olmaz Yorumla Soran 1 yıl Ama yürümek istiyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki biraz farklı bizde ilk adımı o atmıştı Yorumla Soran 1 yıl Müsait oldugunda konuşalımmı öxelden peki Yorumla Soran 1 yıl Sen hoşlanıyomuydun peki nasıl verdin o cesareti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakarız düşünmem lazım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben cesaret verecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum hoş biri olduğunu düşünüyordum ancak bir şey yapmadım Yorumla Soran 1 yıl şu an biraz işim varda sonra konuşsak fikir verirmisin bana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fikir verebilir miyim bilmiyorum ki tecrübeli sayılır mıyım Yorumla Soran 1 yıl Ya en azından yaşamışsın bu konuda bişeyler Yorumla Soran 1 yıl Kaç ay sürdü ilişki Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız olmazsan başlama sürecini felan merak ediyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 8 ay kadar sürdü birbirimizi Instagram'da takip ediyorduk zaten orada mesajlaşma ile başladı o başlattı Yorumla Soran 1 yıl Yaş fsrkı çokmı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 6 yaş büyük benden Yorumla Soran 1 yıl Benimkide 5 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok değilmiş Yorumla
Forezz55 Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 735 cevap paylaştı. Adam holammıştır yap aralarını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
abim yok.
Abin de insan sonuçta onun da hormonları var kıskanma lan
Kıskanmadımda başka kızmı yok ya shshs
Ben kardesinin ogrenci evinde arkadasini odaya atan insan biliom hem de kardesi evdeyken😄
Ney
Okadar yoktur ya
Abisi kardesinin ogrenci evinde kiz kardesinin arkadasini odaya atti iste
Var var ve uzun sureli bi de iliskileri
Benimde kız kardeşim var o yüzden hiç yapamadım onu ya
Bir kere kız kardeşimin kız arkadaşi ile sevgili olmuştum
Abime ben arkadaşımı ayarlamıştım 😄
He o sayılmaz ya agags
Abinmi istemişti
Ama ayrılırlarsa kızı kullanırsa sıkıntı ya
Evet abim istedi, bende arkadaşımı ayarlamıştım takılmaları için
He takılmalık sadece shsgs
Sevgili olmadılar, fu. ckbodylerdi
Oha ya abin nasıl istediki bunu shsfd
ya da kız nasıl kabul etti merak ettim baya
Biz abimle rahatız bu konularda
Sende isteye bilirmiydin ondsn😳
Abimin arkadaşı ile sevgili olmuştuk
Sonuç ne oldu shsgs
Bir süre devam etti sonra ayrıldık abim bilmiyordu gizli saklı yaşadık
O mu yavşadı peki
Evet
Pişmanmısın ya da bende birinden hoşlanıyomda biraz
Pişman değilim abim bilseydi ne derdi onu bilemiyorum arkasından böyle bir şey yaptık
Hala arkadaşmı abinlr
Uf bilmiyom ya denesemmi sence
Hala arkadaşlar
Senmi bitirdin peki
Çok soruyom ama merak ediyom
Onun niyeti nedir ya da abin öğrenirse tepkisi ne olur
Niyetini nasıl anlarım ki
Ben bitirdim
Tepkisinide bilemiyom
Takip atsam olur mu işin yoksa şu an
Sen mi yürüyorsun o mu sana yürüyor
Hoşlanıyom yürüme yok henüz
Şu an olmaz
Ama yürümek istiyom
Seninki biraz farklı bizde ilk adımı o atmıştı
Müsait oldugunda konuşalımmı öxelden peki
Sen hoşlanıyomuydun peki nasıl verdin o cesareti
Bakarız düşünmem lazım
Ben cesaret verecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum hoş biri olduğunu düşünüyordum ancak bir şey yapmadım
şu an biraz işim varda sonra konuşsak fikir verirmisin bana
Fikir verebilir miyim bilmiyorum ki tecrübeli sayılır mıyım
Ya en azından yaşamışsın bu konuda bişeyler
Kaç ay sürdü ilişki
Rahatsız olmazsan başlama sürecini felan merak ediyom
8 ay kadar sürdü birbirimizi Instagram'da takip ediyorduk zaten orada mesajlaşma ile başladı o başlattı
Yaş fsrkı çokmı
6 yaş büyük benden
Benimkide 5
Çok değilmiş
Adam holammıştır yap aralarını
Hayır
Vesselam
Hocama yavşamıştı mesjalardan okudum