Biriyle telefonda konuşuyoruz önemli ya da önemsiz bi konu fark etmez çekmeyince anlamsız bi sinir geliyor bana ama yatıştırıyorum karşı tarafa çaktırmıyorum bu bir tek bana mı oluyor 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen bizim evde olsan kafayı yersin. Sadece yatak odasında çekiyor sanırsın dağın ucunda evimiz😄
Ahahahaah yorar ya
Kesinlikle aynı duruma geliyorum ülkenin gsmine de internetine de sövüyorum
Ülkenin sövmediğimiz bir şeyi kalmadı 😂
Sorunuyla alakasız bısey soracam yorumlarınızdan anlaşılıyor kı mantıklı bırıne benziyorsunuz. Sorabilirmiyim?
Sorunuzla*
Tabikide sorun lütfen
Sizce sevdiğini söyleyen bir kadın neden aldatır? Bunun sebebi ne olabilir sizce karşıdaki erkek onun için herşeyi yapmasına rağmen
Kadın yorumuyla dinlemek istedim
Çok fazla sebebi olabilir mesela bu kişinin karakteri ile alakalı olabilir bazı kadınlar tek bir kişiye bağlı kalamaz veya sevgilisi olsa bile karşı taraftan başka biri tarafından ilgi görürlerse sizin ilginizi zaten seviyor beni diyip önemsemeyebilir yani bazı kadınlar veya bazı insanlar diyim birinin sevgisini garantilediğinde ve gitmeyeceğinden emin olduğunda siz onun güzelliğinden sevdiğiniz den ne kadar bahsederseniz bahsedin başka bir kişinin ona çok güzelsin demesi bile etkiler oraya ilgi duyar bu şey gibi mesela bir kadın bir çanta satın alır almadan önce parasını bütçesini ayarlar en sonunda o çantayı satın alır artık çanta onundur 3-4 gün sonra başka bir çanta görür aslında kendi çantasını yeni almıştır ihtiyacı yoktur ama biri eğer bu çanta hakkında çok güzel derse koşarak gider onu alır neden daha iyisi olmasın diye bilmiyorum belki ne saçmalıyor bu diyceksiniz çantayla ben bir miyim diyeceksiniz ama insanlar elindeki ile yetinmeyi bilmezler hayat bana bu kadar vermiş ben bu kadarı ile mutlu olmalıyım demez karşı tarafın emeğini sevgisini görmez hep daha fazla ister daha çok sevgi gibi
Mükemmel bir yorum yemin ediyorum senin gibi akıllı bır kadınla saatlerce sohbet edilir. Benim de başımdan kötü bir deneyım geçti ondan sordum fevkalede, bır yorum olmuş 🩶🫡
Hayatta herkesin başından kötü deneyimler geçiyor önemli olan ders çıkarabilmek he bide mesela aldatılan insan yas tutmamlı bence üzülmeli sadece neden aldatıldım nerede yetersiz kaldım diye de değil neden vaktimi onun gibi birine harcadım diye üzülmeli her şey bir deneyim kötü şeyler yaşamadan iyi şeyler için adımlar atamazsın ☺️
Çok haklısın fakat insan da ister istemez bır özgüvensizlık oluşuyor senelerını vermişsin o insana konduramıyosun haliyle bir de üstüne sıze kötüledıgı eskı sevgilisine dönünce karşıdaki tabiki onun karakteri insan daha bı kötü ve yetersiz hissediyor
Normalde özel hayatımı buraya dökmem ama samimi birine benzıyosun
🫠🫠
Küllerinden doğmalı insan tıpkı anka kuşu gibi ne yaşarsan yaşa hepsi birer deneyim ve hepsi daha güçlü olman için yaşandı diye düşün böylece her şey daha güzel olacak
Yanlış anlamazsanız mesajdan konuşma şansımız var mı? İlk defa ne konuştuğunu bilen birine denk geldım burada 🫠
Tabı rahatsızlık vermeyeceksem
Cevap alamadım sanırım olumsuz olsun canınız sağolsun
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın ancak hayatımda biri var ☺️
Ben sadece arkadaş olmak istemiştim saygı duyarım 😌
Yok onu biliyorum yani anladım ama karşı taraf için bu doğru karşılanmaz maalesef
Tabiki haklısınız
Asabi /
Tehlikeliyim diyorum anlamıyor musun? Hdhdhshssh
Töbe bismillah anladım /
Senin soyismin yücelmi
Neden sordun
Benimkide yücel
Evet 🤣
Ama çok yaygın bir soyisim ya akraba olamayiz
Ben malatyaliyim sen nerelisin
Nerde yaşıyorsun
İst Çatalca
Malatyaliyimda Uşak'ta yaşıyorum
İstanbul'da akrabalarim çok
Aslen nerelisin onu söyle
Selanik göçmeniyiz ama bilmiyorum
Anladım akraba değiliz yücel soyismi çok yaygın birde ben kendi akrabalarının çoğunu tanimiyorm dedim akraba olabilirmiyiz ama noo
Yok yok değilizdir
Aynen ama belki oluruz 😅
Hoperlore almadan sesim karşıya gitmiyor
Bana hiç denk gelmedi
Yok abartmayalım
Sinirliyim agresifim kompleksliyim shshshs
Abartıyorsun azıcık jfhghh
hangi göz
Gönül gözü
ooo cok kritik
Yalnız değilsin ☺️