Bir kaç tane yazacağım 1 tanesi benim, diğerleri başkasınının rezil anları.
olay 2000'lerin başında geçiyor.
ben izmir'in gaziemir ilçesinde oturuyorum. gaziemir 90'ların başında kurulmuş izmir'in diğer ilçelerine göre daha yeni bir ilçe.
bir de sarnıç var. gaziemir'in bir beldesi. genelde bulgaristan göçmenlerinin yaptıkları evler var. babannemler de orada oturuyor.
ben o zamanlar liseye gidiyorum. yaz ayları, zorunlu stajım falan var. havalimanında yapıyorum stajımı. haftada 1 gün iznimde de babannemlere gidiyorum akşamdan sabaha kadar playstation oynuyorum. evdekiler izin vermiyor o kadar.
neyse yine haftalık iznim gelmiş. ben sırt çantasına atmışım playstation'ı. nevale falan da almışım atıştırmalık. dolmuş bekliyorum. dolmuş geliyor, biniyorum.
dolmuşta 3-5 kişi var. sonra bir tek ben ve benim önümdeki koltukta yani şoförün hemen arkasındaki koltukta bir kadın ve 3 yaşlarındaki kadının çocuğu kalıyor yalnızca. dolmuş eski dolmuşlardan. hani vitesi tam ortada olandan.
çocuk vitesle oynayıp duruyor. kadın uyarıyor, çocuk durmuyor. kadın sonunda rahatsız oldu ve şoföre seslendi
-şoför bey, bir şey der misiniz oğluma, ben söylüyorum dinlemiyor, belki sizi dinler.
adam suratsızın teki. suratsız dediğim mal mal bakıyor. hiç bir duygu yok adamın yüzünde. döndü çocuğa, 2 saniye falan baktı ve sonra ağzından şunlar çıktı;
-ananı s. kerim haaa
ben o an hayallere dalmışım. direk irkildim. doğru mu duydum l*n . küfür mü etti biri.
kadın bir 4-5 saniye durdu. sonra seslendi.
-müsait bir yerde inebilir miyiz!
adam sanki 5 saniye önce küfrü sallayan kendisi değilmiş gibi,
-tabi ablacım buyurun.
sonra benim de durak geldi indim. bütün gece playstation falan oynadım. ertesi gün eve dönücem. çıktım durağa ilk gelen dolmuşa bindim.
yine aynı adam. o zaman 75000 liraydı sanırım dolmuş parası. ben 100000 lira verdim. bekliyorum bekliyorum para üstü gelmiyor. korktum isteyemedim de. kaldı öyle para. neticede annem daha kıymetli.1046 Yorumla- +1 yıl
üniversite 2. sınıftayım. yarı zamanlı olarak çelebi'de (uçaklara yer hizmeti veren bir şirket) çalışıyorum o zamanlar. telsiz konuşmaları meşhurdur. biri sizi anons eder, "devam edin" dersin. sonra açıklamayı yapar. "anlaşıldı tamam", yahut "olumlu" tarzı kısa cevaplar verirsin.
bir gece vardiyası çıkışı evde uyurken diafon çaldı. sucu gelmiş. kaldırdım diafonu
-devam edin dedim.
beyin otomatiğe bağlamış.
sonra adam cevap verdi
-neye devam edeyim abi? su getirdim ben.
-anlaşıldı tamam diye cevap verdim. tekrar ses gelmedi. 2 saniye sonra
-anlaşıldıysa aç kapıyı suyu getireyim abi dedi.
- olumlu dedim açtım.
sonra adam suyu getirdi. eski damacanayı alırken
-iyi misin abi diye sordu.
-iyi kardeş ya işte dedim.
-iyi günler dedi gitti.
geri yatağa döndüm. yatınca anladım mallığı. ama adam çoktan gitmişti. ben de mallığımla kaldım.
Soran+1 yılHahahahah :D:DD::DDd:d güldürdün valla sağol :))
- +1 yıl
Sonuncusu bu. Küfür var dikkat :)
lise dönemi son stajım. havalimanında çalışıyorum yine. ilk seneki üstün! başarılarımdan dolayı tekrar çağırdılar. evime yakın ve 8 saat çalışıyoruz diye koşarak gittim tabi. bizim okuldan 12 kişi falan var aynı yerde staj yapan. samimi bir arkadaşım da var. onur. benden bir yaş büyük. sınıf tekrarı olduğu için aynı sınıftayız ama.
izin günlerimiz aynı gün.
arada, arada dediğim neredeyse her hafta bunların maydanoz'da ki (izmir'de ufak bir tatil mekanı) yazlıklarına gidiyoruz. dolmuşla gidiyoruz, 1 gece takılıyoruz. ertesi gün akşam üzeri dönüyoruz. olay dönüş esnasında oldu.
(devamı diğer mesajda) - +1 yıl
dolmuşa ilk duraklardan birinden biniyoruz. en öne oturduk bununla. dolmuş eski peugot dolmuşlardan. yol 2 şeritli ama basıyor biraz araçlar. ışıklar çok seyrek. yollar boş. yolcu yanlışlıkla kapıyı açıp düşmesin diye sanırım garip bir sistem yapmışlar. kapının açma kolu yok. şoför bir düğmeye basıyor kapı açılıyor ama binen kendi çekerek kapatıyor. biz bindik, eve dönüyoruz. süper geçmiş. keyifliyiz. muhabbet ediyoruz falan. bir teyze bindi yolda. dolmuş dolu. teyze bindi ama kapıyı kapatamıyor. çekiyor, kapanmıyor. kapının dili tutmuyor bir türlü. kadın 2. denemeden sonra çarpmaya başladı kapıyı. çaat çaat vuruyor. dolmuş da hareket etmedi, kadını bekliyor. kadın 5-6 defa denedikten sonra,
-oğlum bu kapı kapanmıyor
dedi.
şoför de genç bir eleman. çok bağırmadan ama eminim ki en arkadakiler bile duymuştur
-bırak teyze bırak, a. ına koydun zaten kapının
dedi.
(devamı diğer mesajda :) ) - +1 yıl
hani sinemada ayıp bir sahne olur, herkes bakar, kızlar kıkırdar ama kimse bahsetmez ya, öyle bir sahne yaşandı işte. olay yaşandı ama kimse tepki vermedi. kadının yanında ayakta duran çocuk bir çekişte kapattı kapıyı. devam ettim eve geldik.
staj bitene kadar da muhabbeti geçti. onur kahve yapsa, bırak olum bırak a. ına koydun bardağın diyorum. ben kasayı sayıyorum, bırak olum bırak a. ına koydun zaten kasanın diyor. baya gülmüştük.
Öyle işte, benden bu kadar. :D
Soran+1 yılHahaha çok teşekkür ederim ya sende güldürdün :Dd:d şimdi a. koydun yorumun dicem olmicak :D:Dd
- +1 yıl
Valla bir tane daha geldi aklıma.
Eski kız arkadaşımla hastanedeyiz. Kalbi ile ilgili bir sıkıntı var sıra bekliyoruz. Gelen öne geçmeye çalışıyor. Ben sevgilime hayatım bitanem falan tarzında hitap eden birisiyim. Kadınla tartışıyoruz. Kadın bir şey söylüyor, bizim hatun biraz agresif olduğundan ben konuşuyorum hep. Kadına hayatım dedim. 45-50 yaşında kadın. saniyenin 10'da 1'i bir ölçüde "ne diyorum l*n ben, olm sen hayatım mı dedin kadına. manyak mısın l*n sen" diye bir düşünce geçti ve o 1 saniyenin sonunda hayatım ile başlayan kısmı da ile devam ettirerek, hayatımda böyle bir şey görmedim, herkes sırada bekliyor vs. gibisinden saçma sapan bir cümle kurdum. O zaman ki kız arkadaşım ki kendini kıskançlık kelimesinin tanımını yeniden yapmış birisidir, artık ne kadar komik bir durumsa deli gibi gülmeye başladı. Daha önce de havalimanında birisine yapmıştım bunu (orada çalışıyordum) İngilizce bir cümlenin içinde hayatım kelimesini kullanmıştım. O ayrı bir olaydı. Ne çektim be
Soran+1 yılHahaha :DD:d yine iyi düzeltmişsin ya ucuz atlatmışsın :Dd
Soran+1 yılHaha aynen :Dd
- +1 yıl
Bir tane daha geldi;
O zaman ki kız arkadaşım yüzünden üniversite tercihlerini yapmayı kaçırdığım için ek kontenjanla girdim üniversiteye. Liseden bir kaç arkadaşım da var okulda. Onlar benden 1.5 ay önce başladığı için üniversite ciddiyetini kapmış, ben hala liseli kafasındayım.
Hoca tahtaya Türkiye bilmem ne bilmem nesi yazmış. Ama Türkiye'nin t harfini ufak harfle yazmış. Benim Türkçe takıntımı bilen vardır belki.
Neyse el kaldırdım, hocam bir şey söyleyebilir miyim diye sordum.
Hoca klasik üniversite hocası, tabi buyurun dedi resmi bir dille.
Ben de Türkiye'nin T harfini ufak yazmışsınız, düzeltir misiniz dedim. Kadın bir şey diyemedi, bariz hata. Bir kaç saniye durdu, A, haklısınız aceleden yanlış olmuş, uyardığınız için teşekkür ederim dedi. İşte ne olduysa o an oldu, içimdeki liseli dışarı çıktı, bir daha olmasın dedim. Mal ben, sussana. Kadın durdu, dışarı çıkar mısınız dedi. Salak salak bakınıp çıktım. Herkesin geçtiği dersten bir tek ben kalmış oldum böylece... - +1 yıl
Valla bir tane daha geldi;
Geçen sene doğum günüm, o zaman ki kız arkadaşımla onların evde kutladık. Neyse ruj falan sürmüş güzel giyinmiş. Biz baya fotoğraf çekildik. Ben sonra facebook'a attım o resimleri. Abisi resimlerin klasörüne şunu yazmış sadece "..."
Allah Allah diyorum neden böyle yazdı ki. Sonra bir baktım dudaklarım kıpkırmızı ruj olmuş. Silmiştim resimleri hemen. Dayak yemedim bu arada.
Soran+1 yılahahah bu son ikiyi çok beğendiiimm :D:Dd ruj olayıı hahaha :D. D hepte farklı bir kız arkadaşla geçmiş :D
Soran+1 yılHmm ama eğlenceli geçmiş :))
Soran+1 yılHayırlısı olsun herşeyin boşver :)) yorumları oku gül iyi yazmışlar :)
Soran+1 yılEvet teşekkürler :))
Soran+1 yılSon ikisi çok güzel yaa :D:Dd
Soran+1 yılO değilde benim duruma bak. Birbirinden güzel olaylar yorumlar var ben hangisini eic seçecem? :D
Soran+1 yılBenimki de kötü bir olay ama sizinkiler kadar değilmiş :Dd şu ünide yaşadığın aynı ben ya :D bir daha olmasın falan bende çok söylerim :Dd neyse ders alayım o olaydan ünide yapmayayım seneye öyle bişeyi :D
Soran+1 yılAltlarda 7 8 tane yazan var :D enesdiyorki rakibin valla bilemicem :D
- +1 yıl
Lise hazırlıktayım, okul çıkışı bizim arkadaş sürüsü ile playstation oynamaya gidiyoruz. Otobüse bindik. Dört kişi ikili ikili oturduk koltuklara. Bizimkiler konuşuyor, olm öndeki kızı gördün mü manyak bir şey. Yok diyorum ben saçları baya güzelmiş de yüzünü görmedim. Yok öyle güzel, yok böyle güzel. Hadi birisi gitsin yanına otursun muhabbete girsin diye konuşuluyor. Neyse yok sen gidip oturamazsın, konuşamazsın. O gün de sabah kahvaltıda yürek yemişim. Hiç huyum da değildir yaptığım bir şey de değildir. Gidiyorum l*n dedim kalktım gittim yanına oturdum. Koca otobüste 10 kişi falan var, bomboş koltuklar. Birisinin yanına oturuyorsan öyle bir otobüste ya arkadaşındır ya asılıyorsun. 3. ihtimal yok. Neyse oturdum önüme bakıyorum. Nasıl girsem konuya diye, neyse artık bir cesaret, kalbim yerinden fırlayacak kafamı böyle hafifçe çevirdim... çevirmeseydim keşke. Erkekmiş. Bildiğin sakallı bir adam. Saçları kız gibi ama. Adam bana bakıyor. Yerin dibi işte ya. :)
Soran+1 yılhaha sabah kahvaltıda yürek yemişim lafına ayrıca güldüüm :D altta var öyle ya :D birisi de görmüş aynen idda olmuş gitmiş kızın yanına demiş böyle böyle iddaya girdik şuraya yürüyelim iki dk konuşuyo gibi yapalım falan :D gitmişler sonra adam arkadaşlarının yanına bir havalı girmiş ki arkadaşları gülüyor :D sonra demişler kız travestiydi farketmedin mi falan diye :D:D
- +1 yıl
Otobüsteyim, annemlerden eve dönüyorum, annemlerle kalmıyorum o zaman.
Neyse otobüste tam körükteyim, dışarıya bakıyorum. Ters 2 koltuk var körüğe bakan mercedes otobüslerde bilen vardır. Orada oturan da bir kız var. kız telefonla oynuyor falan. Sonra bir ışık geldi ve bir ses çıktı. Kız çaktırmadan resmimi çekiyor güya. Flaş açık, ses açık.
Bir gülme tuttu beni. Gıcıklığıma denk geldi gittim yanına oturdum.
Bakayım güzel çıkmış mıyım, çıkmadıysam daha güzel resimler var onları atayın ne yapacaksan artık dedim. Kız gökkuşağındaki bütün renklere girdi sırası ile bir durak sonra da özür dileyip otobüsten indi. Gece yattığımda yatakta hala gülüyordum. Fena rezil olmuştu.
Soran+1 yılhaha :D kız beğenmiş belli ki ne diye bozuyorsun :Dd: bak yine alttan örnek verceğim :D altta bir kızımız bir otobüste birini hoşlandığı kişiye benzetmiş ses açık flaş açık fotoğrafını çekmiş :D belki de siz birbirinizle karşılaşmışsınızdır :D
- +1 yıl
Lise 1. sınıf stajım, havalimanı iç hatlar gelen yolcu salonunda bir kafede yalnız başıma duruyorum. Marlboro'nun 3.20 olduğu zamanlar, biz bir kahveyi 5 liraya iteliyoruz.
Havalimanı ya, ondan hep işte.
Neyse bir kadın geldi kahve aldı. Cüzdanı arıyor bulamıyor, kadınların çantası malum, insan kaybolur içinde. Neyse cüzdanı bulacağım diye tezgahın üstüne boşalttı çantayı.
Her kadının acil durumlar için çantasında tuttuğu malum şey de masanın üstünde duruyor. Evet, ped. Neyse buldu cüzdanı, ödedi parayı ben hiç bir şey demedim. Sonra kadın çantaya geri koyarken farkına vardı, sanki arabayla bana çarpmış gibi özür diliyor. Ay çok özür dilerim, kusura bakmayın, dikkatsizlik ettim vs.
Dedim önemli değil hanımefendi, benim de annem kardeşim var sorun değil dedim.
Sonra kadın o sıcak 5 liralık kahveyi şekersiz sütsüz 1 dakikada içip yolcusunu kapıda değil, dışarıda beklemişti beni görmemek için. - +1 yıl
Üniversite 1. sınıf, Buca'da okuldan çıkmışız, otobüs bekliyoruz. 5 kişiyiz. Ben, Özdemir diye bir arkadaşım (hala görüşürüz 15 seneyi devirdik, kardeşimdir) 3 tane de kız var okuldan. Ben part time Mc Donald's da çalışıyorum, işe gidiyorum. Bunlar da Alsancağa gidiyor. Neyse kızlardan birisi uzun uzun baktı bana sonra şunu dedi "off ben sana sabaha kadar neler yapmam"
ne konuşuluyordu hatırlamıyorum o sırada ama herkes sustu. 5 kişi de dumur. hadi 4 kişi dumur anlaşılır da kız kendisi neden dumur oldu? 4-5 saniye bir sessizlik ve çok kısık bir sesle şu cümle duyuldu "sesli mi söyledim"
Kızlardan birisi yok yaa, elinde megafon olsa daha çok ses çıkardı dedi.
Sonra baya bir süre o kızı göremedim :D
Soran+1 yılAhah olabilir bilemicem :)) O malum şeyle ilgili benim de bir anım var iki sene önce arkadaşım hapşurdu burnunu tutuyordu elini çekemedi :D bende hemen peçete yetiştireyim derken çantamdan o malum şeyi çıkartıp eline tutuşturdum :D çocuk mal mal bakıyor eli burnunda. Ben bir kızardım ama direk sırama döndüm kafamı koydum :D yanımdaki kız dedi noldu falan çabuk şuna peçete yetiştir elindekini de al dedim :D çocuk hala elinde tutuyor konuşamıyor, diğer eli burnunda gülmeye çalışıyor gülemiyor :D yanımdaki kız gülmekten ne peçete veriyor ne elindekini alabiliyor :D tüm sınıf gördü ya:D
- +1 yıl
Hahaha ben eski sevgilime kaç defa satın aldım ped. Nedense her kasaya geldiğimde kasiyer yılın sevgilisi ödülünü verecekmiş gibi geliyordu, hiç alamadım o ödülü. İlk alırken utanmıştım da sonra utandığıma utanmıştım. Doğal bir durum.
10 oldu bu arada. Biraz düşünsem hatırlarım daha. Dedim ya, efsane olaylar bulur beni hep. :)
Soran+1 yılYok artık ben bile almaya çekiniyorum biraz :D sevgilime hayatta aldıramam. Eig seçerim de şimdi anlatmaz olursun :D seçene kadar biraz daha mı anlattırsak ne :D
Soran+1 yılVay bu hareketin anılardan daha çok gülümsetti :)) Tamam eic sensin. Ama yaz olur mu? :) Moralim bozuldukça giriyorum okuyorum ya :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim öncelikle. Sözümü de tutuyorum bak.
Havalimanında Pegasus'da Operasyon Memuru olarak çalışıyorum o sıralar. Elimde telsiz uçağa çıkmışım. Uçak inişte, bekliyorum. O sırada ofisteki sabit hattı aradım. Hattın kodunu tuşlayıp arayınca telsiz operasyon frekansından değil iki kişi kendi arasında konuşuyor. Neyse aradım arkadaşı bildiğin muhabbet ettik. Sonra uçak iniş verdi bıraktık konuşmayı. Uçak park pozisyonuna yanaştı, kapısını açtım normal operasyonu yaptım 30 dakika sonra kapısını kapattım gitti uçak. Sonra ofise gittim herkes gülüyor bana bakıp. Ne oldu diyorum, kimse bir şey demiyor. Sonra telefon çaldı, vardiya sorumlusu arıyor benimle görüşmek istiyor. Meğer ikili telsiz frekansından normal operasyon kanalına düşmüşüz, baya baya orada muhabbet etmişiz hatta arada küfür falan da etmiştim ben. Yolcu hizmetlerinde çalışanlara "erken başlatıcam boarding'i (uçağa yolcu alımını) mallar gecikmeye sokuyor sonra falan demiştim. Uyarı aldım tabi :)
Soran+1 yılHahaha :D her yerde öyle şeyler denir mi :D yerin kulağı var :Dd
En İyi Cevaplar
bir gün kızılayda otobüs içerisindeyiz. Otobüs camları filmli tabi. Neyse ışıklarda durduk hemen yanımızda bir araba durdu. Arabadan öyle iki kız indi ki otobüs artık sağa yatacak duruma geldi. Neyse kızlar kızılay avmnin hemen önünde duruyor. Tabi bir otobüs dolusu erkek olunca konuşursun konuşamazsın muhabbeti geçmemesi mümkün mü? (Lanet olsun neden bu kadar gaza geliyorum ben)
Üstümüze iki çeki düzen verip indik hemen.
Yolda yürürken ilk kim konuşsun muhabbeti var.(üstte de söyledim ya biraz gaza gelen yapım var)
Neyse karşı karşıya geldik. Merhaba dedim kızların yüzünde soru işareti. Bende uyanıklık yapacağım ya hiç ayarlamaya çalışmadım böyle böyle arkadaşlarla iddiaya girdik konuşup tanışırsın gibisinden. vaktiniz varsa şu otobüsün oraya kadar gelir misiniz orada sadece 2 dakika konuşsak dedim.
Kızlarda ilk başta bir afallama var tabi. Neyse sonunda tamam dedirttik. Otobüsün ön yan tarafına geçtik.(tam kızılay önündeki metro çıkışı) hala oradan geçerken her seferinde aklıma gelir :D
Neyse kızlarla iki kelam ettik ayrıldık. Ben otobüse bindim hani filmlerde olur ya savaşı kazanıp ülkesine dönen adam havası işte tam olarak o hava sinmiş üzerime. Herkeste bir gülme var ki öyle böyle değil. Anlayamadım tabi ilk başta.
Aralarından birisi olum kızlar troymuş ne yaptın sen dedi. O anı kelimelerle anlatmaya çalışmayacağım burada bırakıyorum :D214 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahahahaha :D:D:DD:Dd:d:. dD:d travesti miymiş yani? yok artıkkk sen bunu anlamadın mıı :DD
Soran+1 yılSesinden de mi anlamadıın? :D Aman allahım çok güldüm ya :Dd
Soran+1 yılAltta @Enesdiyorki anlattı valla çok güldük :D sende anlat birşey olmaz :D
- +1 yıl
Sona benzer bisey geldi basima abi cok kotu bir durum benimkisi erkekti ama tro da degil :)
Soran+1 yılHahahhaa D::D:Dd aman allahım ya D::D:d
- +1 yıl
bir hemcinsim musallat oldu bana :)
Soran+1 yıloonu da anlatta gülelim :D
- +1 yıl
18 19 yaslarindayim İstanbul'da reklam sektorunde çalışıyorum folyo uygulamacisiyim bir aksam taksim collezione magazasinin ufak bir isi var o yapilacak neyse ciktik yola gittik beni oraya biraktilar dediler ki sen bitir isini otobusle dön eve tamam dedim yarim saatlik falan bir is zaten isi bitirdim birazda dolastim saat 11 falan oldu bu arada aksam dedim doneyim eve bindim otobuse ikitelliye dönüyorum unkapanindan falan bir arkadas bindi gene ben yaslarinda geldi yanima oturdu ben cam kenarindayim muzik dinliyorum dedi ki ben gecebilir miyim burada oturamiyorum dedim gec tabi bu oturdu ama basladi bunun eli falan oynamaya surekli elini pantolonuma falan götürüyor iyice suphelendim dedim galiba cuzdani hacilayacak 5 6 defa yapti
- +1 yıl
Elini atiyo surekli ama dokunamiyo var bunda bir is dedim sesimi cikarmadim mahmutbeye falan geldik bu inecek ayaga kalkti koridora gecti tam duracak otobus kulagima egildi dedi ki yolumuz uzun olsaydi ve otobus musait olsaydi sana yasatacaklarimi hayal ediyorum da off cildirirsin dedi. Allahim kaskati kesildim o an oyle bir duygu yok ya kapi acildi tam kapinin karisindayiz kalktim buna tekmeyi vurdum bu disari yuvarlandi bu sefer de millet bana bakiyo nasil dengem bozulduysa millete bagirmisim ne bakiyonuz l*n adam ibneymis utanmasa bizi de i*ne yapacak diye ama millet basladi gülmeye ikitelliye varamadim iki durak sonra indim utancimdan :)
Soran+1 yılHahahaha :D:Dd
- +1 yıl
Eve geldim sinir kupuyum babama anlattim olanlari ahahah adam nasil makaraya aliyo ne vae olm gencsin bekarsin çıkarsaydin aradan diyo ;)
Soran+1 yılahahahaha :D:D:D:Ddd çok güldüm bee :D:D. D
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternetten bryle tanısmıstım bundan bir 6 7 ıl önce bu kdr yaygın değildi ama o kişiylede 2 sene falan knstk normal bir arkdslıkdı sonra bir gün bulusalım dedk yanmdada bir ablam vardı neyse arkdsı ilk kez görcem arabayla alcklardı bizi kızılay ısıklarda beklioruz gri bir araba demsti o andada ısıklarda gri bir araba ver içindekiler gel gel dye işaret ediyor neyse kapsını açtım buyrun binin filan dio sona baktım ki beklediğim arkdslaalakası yok arkadaki arabada olanlar filan herkes bize bakıyor resmen pazarlık yapıp anlasamayıp kapıyı geri örtmüş gibi oduk rezillkidi :)))
57 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy :DD:d olamaaz :Dd bu kadar kötü bir tesadüf olamaaz :D
Cevap sahibi+1 yılsendemi yasadın :D
Soran+1 yılYok yok sana dedim o gri araba gelmiş falan ya çok kötü bir tesadüf olmuş dedim :D ne giymiştiniz
Cevap sahibi+1 yılheee evet yaa bide sülenip püslenmişiz ablamdada makyaj o biçim falan kesn yollu sanmslardır o garanti:D
Soran+1 yılAy çok kötü bir durum yaaa :D allahtan etek falan yokmuş :Dd
- +1 yıl
Cocuk durumu duyunca gulme krızıne gırdımı :D
Cevap sahibi+1 yılAnlatmadimki:))
Markete giderken kaldirimin kenarında 4×4 görmüştüm gıcır gıcır di :D
Teyzeme de vaayyy arabaya bak ne kadar güzel derken kaldirimla araba arasındaki boşluğa düştüm ama arabayi bayagi inceledim 😃😃😃😃 yakışıklı bir adam indirdi pencereyi gozluklerini çıkardı iyimisiniz bayan dedi Allahım Üstüm çamur oldu ellerim leş gibi
heee iyiyim saol dedim ama Teyzem gülmekten koptu
rezil olmuştum bayagi :D38 Yorumla
Soran+1 yılo adama rezil olmuşsun hahaha:D:Dd
Soran+1 yılIyyy :(( :D:d:d:d
Soran+1 yıl+1 :Dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Hayatımda bim e ilk gidişimdi bu lavukların kapılar ters ya. Dışardan kapıyı çekiyorum çekiyorum yok içerde kasiyer bakıyor açın kapıyı bir şey alıp gideceğim dedim neyse söyledi ittir diye ittirdim açıldı baya güldüler. Sonra ödedim çıkacağım o zaman da çekmek lazım ya ittiriyorum yok niye kitlediniz diye kızdım kasiyere kasiyerler gülmekten cevsp veremiyor ya ne gülüyosunuz açın kapıyı diyorum sonra müşterinin biri açmıştı çocuk aklımla sövmüştüm " vay bilmem ne anasını satayım dalga geçiyorlar " dedim kapıyı açan teyze de baya gülmüştü ama çok utandım bir daha da gitmedim :))
Bir de hazırlıkta hoca ile ingilizce konuşurken birisi araya girdi sonra hoca bana devam et manasında " go on " dedi benim de kafam gidince kalktım gittim tahtaya herkes bana bakıyor " yes my teacher " dedim " ne yes oğlum " dedi " tahtayı çağırdınız geldim ne yapacağız " dedim orda millet baya güldü sonradan anladım pardon hocam dedim hoca baya güldü çok utanmıştım.319 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :D:Dd eic e adayy :D:Dd çok güldüm okurken özellikle bim olayınaa :DD:d
Soran+1 yılBen olsam bende girmezdim be :Dd başka varmı? :D
- +1 yıl
Yine ingilizce dersinde kaset dinliyorduk hocam şurayı kaçırdım dedim orası da " I love you " muş. Hoca I love you dedi. Bir heyecanlandım gözlerim büyüdü valla mı dedim I love you too dedim. La ben nişanlıyım sus otur dedi. Nasıl ağırıma gitti :))
Bursa'dan Ankara'ya hızlı tren bağlantılı üst üste 2 otobüs oluyor. 18,30 18,35 di sanırsam genelde de karışıklık oluyor. yanlış otobüse binip adamı kaldırdım yerinden burası benim diyorum benim diyor bakın dedim size yanlış tarihli bilet vermişler dedim adam yok benim diyor abi dedim şimdi muavin gelir ortada kalırsınız hemen gidip halledin dedim adam da genç duruyorum ya herhalde bu bilgilidir dedi panik yaptı. Kalktı aşağıdan bagajını falan aldı koşa koşa gişeye gitti tabi ben o ara bagajcıya sordum o da sizin diğer otobüs dedi. Eyvah mıçtım dedim. Bir baktım adam sinirli sinirli geliyor. Hemen çıktım diğer otobüse oturdum perdeyi falan çekip uyuyor taklidi yaptım. adam sövmüştür bana baya çok utanmıştım orda da
Soran+1 yılı love you too nedir yaa :D:D haha :Dd keşke önce baksaydın biletine adam sövmekte haklıymış valla :D
Soran+1 yılBende olsam söverdim haha :D:Dd adam senin yüzünden kaçırmadı dimi treni? :D
Soran+1 yılAdam sinirli biri değilmiş allahtan :D ben olsam seni uyandırır döverdim :DD
Soran+1 yılİki dakka da uyunmaz ki :D O beni rahatsız ederken oluyor ama:D
Soran+1 yılHerşey karşılıklı valla :D
Soran+1 yılNaparsın :D bu arada profil resmin hoş :Dd
Soran+1 yılTaci yi özlemişiz :D az izlememiştim be
Soran+1 yılAynenn :))
3 sene önce arkadaşım için bankada ygs parasını yatırıcaktık bankamatikten. baya bir kalabalıktı sırada. sıra bize geldi 50 tl gibi bir ücret yatırıcaz. Yazdığımız bilgiler sürekli yanlış ama en az 5 6 defa denedik artık millet hadı çıkın evladım falan demeye başladı ben sürekli insanlara bişeyler söylüyorum insanlara arkadaşımda yatırmaya uğraşıyo. Sonunda oldu birisini aradıı falan arkadaşım yanlış yazmışş. Daha sonra bu parayı yatırdı bu seferde 2 defa parayı geri verdi geçersiz diye. 3. seferinde parayı aldı ama arkadaşım çıldırmış haldeydi. Tam onayla butonu çıkmasını beklerken parayı yatırma yeri açıldı arkadaşımın 50 tl si paramparça halde gözüktü atm hata verdi. İşte o an asıl heyecan başladı. Arkadaşım elleri başında yeterrr ulaannnn diye bir refleks koşmaya başladı. Güvenlik bunu görünce oda onun peşinden koşmaya başladı ben kala kaldım. Herkes bana bakıyodu. Daha sonra durumu izza etmek çokta zor olmadı ama o son 2 3 saniye yerin dibine girdim. :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha bak bu da iyiymiş :D
+1 yıl19 yaslari da falan bir kizla çıkıyoduk daha da yeni basladik hafta sonu organizasyon yaptik bir cift daha var beraber sinema boeling falan filan etkinlik bitti ciktik atakoyde bir cafeye geciyoruz dedik oturalim biraz otururken okey geldi aklimiza dedik var misir yok mudur servis elemanina sorduk okey var mı diye tabi beyfendi hemen getiriyorum dedi laavuk guzel bir kutunun icine iki tane kondom koymuş getirmis bir açtım ki manzara belli arkadasimin sevgilizi de cikarmis salliyo :) ahahha butun millet bize gülüyo arkadas rezil kepaze olduk :)
224 Yorumla
Soran+1 yılo da mı bilmiyormuş? hahahahahahaha :D:D:D çok güldüm bunaa :DD: +1 :))
- +1 yıl
Bilmiyomus galiba salak cikarmis salliyo daha bir de soruyo bu ne nasil okey bu diye bir yandan guluyorum bu yandan da garsona patlicam delirdim :)
Soran+1 yılSonrasında ne oldu peki? :D diğer kız ne yaptı? Allahım çok komik bir durum :d
- +1 yıl
bir defasinda da askerden izne geldim zar zor kiz evi ayarladi bulustuk odasindayiz falan o aea kapi acildi noluyo falan filan demeye kalmada babasi gelmis yatakla duvar arasında 20 25 cm bir bosluk var kendimi oraya attim hemen kiz hazirlandi gitti babasinin yanina yemegini hazirlamis babasi yemis yemegini geri gitmis bende o arada o arada uyumusum yazik garibim aramis durmuş beni telefonum da kapaliydi en sonunda aklina gelmis oraya bakmak gene rezil olduk kiza :)
- +1 yıl
Ben garsonoa tartisiyom bu ne napiosunuz siz kardesim falan diye cikisiyorum o salak da diyo ki askin niye kiziyo garsona ne oldu ki diye arkadasima soruyo allahim bu kadar saf olamaz bir insan dedim ya :) elemanla tartistiktan sonra bizimkisi sakinlestirdi beni ciktik sonra da :)
Soran+1 yılHahahahaha :D:D:Dd film gibisiniz yaa :D:D aynı kız mı bu
- +1 yıl
Evet aynı kizdi ya ikiski uzun surunce boyle seyler cok yasaniyo :)
Soran+1 yılValla başka olduysa sen anlat biz gülelim ya :Dd
- +1 yıl
Abimin kina gecesi okdu o zaman İstanbul'da oturuyorum corluya gittik kiz evine tabi kiz arkadasim var onlarin ailesi de var kina da iciyorum omrumde o kadar icmemisimdir bir gecede falan filan bizim yorede kadi kiligina girip oynarlar dedim getirin elbiseleri giydik etegi bluzu gogus falan yaptik yalandan yere oynuyoruz milletten para topkuyoruz gittigimiz yapistiriyo biseyler gittim birine yapistim diyorum para ver l*n git basimdan diyo dedim verecrn vermeden birakmam asagi yukari 5 10 dakika ugrastim bununla kafam da iyi ben bunun kizin abisi oldugunu hic bilmiyorum ilk deca o gun tanistik zaten ertesi gun dugunde bir baktim o adam kizin yaninda dedim sictik simdi bu kizi hayatta vermezler bana :)
Soran+1 yılhahaha :D:D neyse kadın kılığındaymışsın tanımamıştır belkii :DD
- +1 yıl
Tanidi ya tanımaz mi dugunden sonra dedi ki la olm bak dugun dernek kurukdu bisey yapmiyorum aksam aldigin 50 lirayi geri ver unutalim herseyi :) dedim ayip ediyon abi unutacaksak 100 lira vereyim canin saolsun 50 lirasini geri aldi baristik :)
Soran+1 yılhahahaha :Ddd. D:D unutcaksan 100 lira vereyim demişsin hgagagsdSD:d:d::Dd güldürdün baya ya allah razı olsun :Dd
- +1 yıl
Ne demek guldurduysem ne mutlu bana allah senden de razi olsun. Da be de malzeme o kadar fazla ki sabahlara yetmez anlatsam :):):)
Soran+1 yılValla yaz buraya çok sevinirim :D belli belli :D ne güzel ya keşke benimde böyle anılarım olsa :D
- +1 yıl
Amcamin oglunun düğünü vardi gene kina gecesi büyükler masada bizde onlara hizmet ediyoruz falan iyice sikildim yoruldum o arada ufak bir tartismadan dolayi kizdan ayrildik canim sikkin kuzene dedim sen bak masalara benim canim sikkin oturdum iciyorum bu kuzende geldi oturdu ictik falan filan eve donecez sabah dugune hazirlik arabadayjz yanimdaki yengemmis nasil bir kafaya ulastiysam kiz diye yengeme sariliyorum opmdye calisiyorum arada bir tokat yiyorum ama hic farkinda degilim bakiyorum ama kizi goruyorum yengemle alakasi yok sonunda eve geldik yatirdilar beni sabah kalktim ama nasil bir utanc var yengemin yuzune bakamiyorum kafami kaldiramadim yerden ya millet basladi gulmeye kahkahalar ucusuyo havada :)
Soran+1 yılHahahahahaha :D:D:Dd aman allahıııımmm :D:Dd çok iyi yaa :DDd
- +1 yıl
Ama bir seferi var ki hic ama hic unutamiyorum ablasi annesi ve kiz arkadasimla yemek yedik bizde ailexek gelmisler yemekler yenildi caylar kahveler falan dediler eve donelim araba kazadan dolayi servisteydi taksi cagirdik taksi gelene kadar anca ineriz dediler indik asagi hep beraber kiz hemen yanimda tam apartmanin girisindeyiz bir anda anda sokak karanlik oldu elektrikler kesilmis goz gozu gormuyo bende o arada firsattan istifade kizi opeyim dedim cektim arkasi donuk geldi arkadan sarildim ama bir terslik var bu iste sarildigim kiz degil ablasiymis ablasi elektrik kesilince kardesini bir anlik korkuyla tutup cekmis one dogru kendi arkada kalmis nasil utandim ya resmen baldiza dayadik tobeee :)
Soran+1 yılHahahahahah :D:DDD:D:D:dd bu hafta hiç bu kadar gülmemiştim bee :D:Dd ee peki son durum ne evlendiniz mi :D
- +1 yıl
Malesef bitirme karari aldi hanimefendi
Soran+1 yılYok artık o kadar olaydan sonraa? sırf daha çok olay olsun diye bitirmezdim ben :D
- +1 yıl
Bende istemiyordum ama bilmiyorum bitti yani sebebini hala anlayabilmis degilim bende 6 7 ay falan oldu
Soran+1 yılNeyse ya hayırlısı olsun diyelim
- +1 yıl
Napalım gidene engel olmak yakismaz bie hele ki en zor gununde gidene s... tir den baska bisey yakısmaz
Soran+1 yıl:)))
+1 yılOrta okuldayken hani klişedir boş dertse uzun eşşek oynanır herşey iyi hoş guzel.
Ulan gazs geldim bir atladım pantolon yırtmaclı etek gibi oldu. Orta şeritten paçalara kadar gittti. 😁 mudur çok ters okuldada yeniydim ev bir 2 km felan. Mudurun odasına gittim ceket belimde bağlı. Odaya girdim girer girmez o ceketin belinde ne işi var çıkar onu çabuk adam gibi gel şuraya diyor. Yav hocam öyleydi boyleydi fırsat vermedi al dedim çıkardım 😁 kapat kapat git evine ama mudurden değilde sınıfta çok utandıydım 😁31 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D:Dd. DD
Hahaha bizim bir kız arkadaşında başına gelmişti. Film izliyorduk, kalabalıktık baya, Filmde öyle bir sahne geçti. Kız sesli bir şekilde kondom ney demişti. Neyse ben anlatayım:
Haftasonları parttime işte çalışıyorum, mağaza biraz küçük, ama sonunda ayna var duvar boyunca,2 tane yaşlı teyze geldi aynaya doğru dümdüz yürüyorlar, İlk başta çakmadım duvarın sonudaki çantalara bakacaklar sandım. Sonra ikisi aynı anda lök diye aynaya bir girdiler, teyzelerin teki 2.80 yere yapıştı diğeride sendeledi hafif, sonra yanıma gelip fırça atmaya başladılar niye buraya bir yazı koymadınız ayna var diye. Gülmekten cevap verememiştim:D41 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :D. Dd ben bir kere nargile içmiştim ilk kez karşımda ayna varmış alan dardı kendi kendime aynadakine geç yapıyorum elimi uzatıyorum o da bana geç yapıyo. Yok yok siz geçin dedim baktım cevap yok sonra yüzüme baktım aynadan benmişim :D arkadaşlar diyo kafa mı yaptı falan :D
+1 yılLisede bana teklif edip reddettiğim bir çocuk vardı silğimi istemişti sinir oluyordum zaten ona. Ata bilirsin ordan tutarım dedi tutamasın diye sert atmıştım gitti önüne deydi silgi :D
Kıvranıyor yerlerde falan görsen öldüm bittim falan.. Rol yaptı tabi yarısı sallamaydı yani. Ama utanmıştım :(15 Yorumla
Soran+1 yılbir silgi ne kadar acıtabilir ki :D
- +1 yıl
İşte güya acındırıcak kabul etmedim ya :D
- +1 yıl
@sangerline yahu insan özel mesaj kutusunu bir açar ya
Soran+1 yılAllahım yaa :D
- +1 yıl
@öyleceiste06 hayırdır noldu?
+1 yılBankada Ygs parasi yatiriyoduk baya kalabalıktı arkadaşımın telefonundan muzik dinliyodum kulaklik birden cikti panikle kapatmaya calistim zar zor kapattım herkes bana bakiyodu arkadaşım gulme krizinde bense sacimi one attim kimse gormesin diye dabbe gibi olmuştum bankadan eve kadar gulmustuk rezil oldum ama sayesinde baya guldum 🙈😊
14 Yorumla
Soran+1 yılHahaha hangi şarkıydı? :D
- +1 yıl
Hatirlamiyorum ki o an napicagimi bile şaşırmıştım sarki nasıl aklimda kalsin :D
Soran+1 yılhahaha :Ddd +1 :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşım beni arayacaktı akşam seni babamdan ararım dedi yeni çıkıyorduk daha neyse akşam telefon çaldı özel numara dedimki herhalde numara belli olmasın diye böyle arıyordur sonra açtım ben o sanıyorum tabi neyse bana dediki ben senden hoşlanıyorum bende o sanarak bende senden hoşlanıyorum gizem dedim kız gizem kim demezmi rezilliğe bak neyse sonra ben durumu gizeme anlattım gizem beni gizilden aradı ben o kız sandım bu sefer bana gizem kim dedi bende normal arkadaşım dedim gizemde gitti hayranım kızda ne rezillik ama bendeki şanssızlık :D
37 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahaa :d:D:D. Dd:Dd iyi olmuş sana sevgilin varken başka kızlara gizem normal arkadaşım demişsin iyi yapmış :D:D:D
Cevap sahibi+1 yılAma sevgili değildik tam ve gizem bana o kız kim öğren dedi bende o yüzden öyle dedi demez olaydım :D
Soran+1 yılaa sonra söyleseydin ya kim olduğunu öğrenmek için öyle dedim diye :D
Cevap sahibi+1 yılDedim ama dinlermi neyse ya boşver yenisi var zaten iyiki öyle olmuş :D
Soran+1 yılAhaha :D yenisine de bu olayı anlat o da gizliden arasın eski hayranın san aynısı olsun bizde gülelim :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya şu anki kız arkadaşım çok iyi allah bozmasın diğer kızlardan çok iyi o kadar beklediğime değdi.
Soran+1 yıliyi bari Allah mesut etsin :))
+1 yılHahahaha cok guldum. d
17 yasindaydim ve ilk defa carpisan arabalara binecektim. Neyse bindim arkadasimla. Birden pantolonumdan sesler gelmeye baslamisti. Aldirmadim. Kalktigimizda arkadasim pantolonun arkadan yirtilmis dedi. 20/30 kisi vardi belki. Yerin dibine girmistim hahahahaha arkadasimin ceketini arkama bagladiktan sonra evde hungur aglamistim. Hahahaha.11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D ben gülüyorum öyle rezil bir durum yaşayınca ya :Dd
Aile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Bizim komsumuz vardi, koyde yasayip sehire gelmisti, pazara gitmistik beraber, ogluna sapka alicakti ariyorduk sütyen gördu eline aldi, bu nasil sapka sapka die bize sordu ikiz bebekler mi takiyor bunu felan dedi denedi oglunun kafasina bende o abla goguslere takiliyor dedim rezil olduk herkes bize guldu :D
16 Yorumla
Soran+1 yılyok artıkk birde kadın nasıl bilmiyor onu :Dd
Soran+1 yılhahahaha :D:Dd
Gizli Üye(36-45)+1 yılLise sondaydık. Dışarıda sıra olduk sınıflara giricez. İlk de bizim sınıf girecek bende en öndeyim. Arkadaşımla kakara kikiri muhabbet ederken ben önümdeki mazgalı görmedim takıldım düştüm etek başıma geçti. Benim arkamdaki bana takılıp düştü diğeri ona derken bir 7 8 kişi düştük. Koca okulun önünde rezil olduk ve istiklal marşında çıkmayan o gür ses hep bir ağızdan kahkaha olarak çıktı :)))
45 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah :Dd. Dd::D:D bende mazgala düşmüştüm bir kere okulun kapısının orda girişte. Birden herkesin boyu uzadı falan :DD:
Cevap sahibi+1 yıl:)) Birden düşününce aklıma gelmiyor rezilliklerim, ama daha geçen gün liseden arkadaşımla konusu geçmişti
Soran+1 yılAynen birden gelmez :D
Kışın dudaklarım catlamıştı. Evde kardesimin yeşilimsi bir ruju vardı sürdüğümde renksiz oldugundan nemlendirici sandm megerse sonradan kıpkırmızı oluyormuş... tüm gün travesti gibi dolaşmışım sokaklarda :/
187 Yorumla
Soran+1 yılSihirli ruj diyoruz ona :D ve birde sürdüğünde rengi görünmez sonradan kıpkırmızı olur o :D
- +1 yıl
Cafsgsfgsahd
Soran+1 yılHahaha :Ddd bir sürü +1 aldın helal olsun :D
Soran+1 yıldaha bir sürü güzel hikayeler var ya :D
+1 yılBundan 6-7 yıl önce olan bir olay, dayımlara gidiyordum yağmur son şiddetiyle yağıyor ben de hemen ulaşmak için hızlı hızlı koşuyorum. Tam apartmanlarının oraya geldim, meğerse apartmanın önüne fayans döşemişler kaydıran cinsten. Ayağımda da kinetix ayakkabı var altı kaygan olanından, apartmanın köşesinden hızla dönerken birden kaydım yere yapışıp iki üç metre sürüklendim, o esnada da apartmandan bir kız çıkıyordu bana bakarak kıkır kıkır gülmeye başladı ne gülüyorsun l*n dedim, apartmana küfrederek çıktım sinirimden :D
65 Yorumla
Soran+1 yılhaha rezil olmuşsunuz abicim:D geçmiş olsun :D
- +1 yıl
Abi değilim yaş 35 görünüyor :D Olay liseyi bitirdikten iki yıl sonra falan oldu :D
Soran+1 yılliseyi 18 de bitirseniz 20 de olay olsa 7 yıl önce olsa 27 yaşındasınız :D ben 18 im daha :D
- +1 yıl
Ama bak aklıma geldi kötü oldum şimdi kızın gülmesi değilde o an ki acı kötü :D
Soran+1 yılahaha birşey olmaz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangısınden başlayım bilemedim ki :D
erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ve hiç hoşlanmadık annesı ıle bır bırımızden o arada arkadasım mesaj atmıştı durumlar nasıl dıye yazmamıştım sonra yazarım dıye sonrada ben butun nefret ve kufur içerikli mesaj tut sevgılıme at çok bozulmuştu rezıl olmuştum ya :D
off gene hatırladım bak ben bı bunalıma gıreyım gelıyorum16 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :d:d:D annesi şöyle annesi böyle mi yazdıın :Ddd
Cevap sahibi+1 yılaynen üstüne birde küfür ekledim :D
Soran+1 yılah canım yaa :D sonra ne oldu peki :D
Cevap sahibi+1 yılee halıyle bozuldu erkek arkadasım bende sesız kaldım bıraz zaman gecınce kendısıde dedı evetaslında annem bıraz cadıdır haklıydın dıye :D şu an evlıyız bız benımde bırtane afacan bı oğluşum var sanırım ılerde bende gelınımın bana cadoloz demesını ögrenıcem :D bu arada kayınvalıdem le daha cok arkadas olduk bız ılk bı kaç sene çok zorladı benı ama daha sonra arkadas gıbı olduk bu olayı anlattım gulduk hala cadı ama ıyıkı benım annem :D
Soran+1 yılAyy yeriim çok tatlısınız :D Allah mesud etsin :))
Cevap sahibi+1 yılaminn allah herkesın karşısına gönlündeki hayat arkadası ve aileyı cıkartsın inş
15 Eylül 2014'dü Bizim okul 2 senedir yeni gelen öğrencilere Üni101 diye bir etkinlik yapıyor. Oryantasyon yani. 1 Haftalık okula alışım süresi. Sabah Beytepeye gitmiştik. Amfi'de açılış vardı. Her şey iyi hoştu. Rektör falan konuşma yaptı. Neyse işte 7 bin kişi bir arada. Aşağıda klasik müzik konseri var. Benim telefondan bir anda Oyun Havası çalmaya başladı. Cebimden çıkartmak ayrı dert, kapatmak ayrı dert. Sıcağın tepesindeyiz zaten. Herkes bana bakmıştı rezil olduydum -,- Ama güzel bir Oryantasyon oldu benim için :D :D Seneye tekrar katılacağım :D
08 Yorumla
Soran+1 yılBizde geleh mi :Dd
Soran+1 yılHacettepe de misiin? o. O çok havalı :D
Soran+1 yılHangi bölüm?
Soran+1 yılTebrikler valla. D
+1 yılbir keresinde okula gitmeden önce yengemin telefonunu aldım ondaki müzikleri dinlemek için sonra minibüse bindim kulaklığı taktım müziği son ses açtım dk'larca dinledim sonra kulaklığı çıkardım baktım hem kulaklıktan hem dıştan ses çıkarıyormuş minibüstekilere rezil oldum o gün sınav vardı sınavım kötü geçmişti sırf o salak bozuk telefon yüzünden :D
bir de bir keresinde okuldan eve gelmek için minibüse tam binecektim ayağım kaydı düştüm meğerse kapı tam muzun kabuğuna denk gelmiş yanımdaki arkadaş da yol boyunca güldü :(014 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D muz ne arıyor orda ya :D
- +1 yıl
vallah ben de şaşırdım :D muzdan kayıp düşmeyi hep fimlerde cizgifilmlerde sanırdm meğerse gerçekmiş :(
Soran+1 yılbende öyle sanıyordum hala öyle sanıyorum :D
- +1 yıl
o zaman denemeni tavsiye ederim çok güzel rezil eder :D
Soran+1 yılrezil etmekte birebir:Dd
- +1 yıl
aynen :D
Soran+1 yıl:)))) sıkıldıkça yorumları okuyup gülüyorum ya:D
- +1 yıl
ben de birçoğunu okudum cidden çok iyiler :D
Soran+1 yılgörüşler değilde görüşlerin altına bir ton olay anlatmışlar onlar daha iyi :D takibe al soruyu bak bak gül :D
- +1 yıl
haha gördümmmm :DDD
Soran+1 yılçok iyiler gelde seç eic için seçebilirsen :D
- +1 yıl
aynen na da kolay gelsin artık işin zor :D
Soran+1 yılaynen yaa :Dd
- +1 yıl
:D D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversitede en kıl adamın dersindeyiz.. Benimde nasıl uykum var.. Neyse efendim hoca benim dersimde ses olmayacak... İsterseniz uyuyun ama ses çıkarmayın demişti.. Bende anfinin en ön sırasında misler gibi uyumuştum 1.5 saat... Ben uyurken adam iyiki sıçın demedim gibi cümleler kurmuş.. = )
43 Yorumla
Soranhahahaa :D:D:Dd
Cevap sahibi+1 yılHorladımmı onu bilmiyorum ama akjhjlas
Soran+1 yılUmarım horlamamışsındır:D
- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılakvaryumda içine filtre malzemesi koymak amacıyla ince kadın çorabı alayım dedim.. hatun bir tane şu numara çorap verir misiniz dedi... akabinde satıcıya, bende kendime alayım bir tane şu çoraptan deme gafletinde bulundum
85 Yorumla
Soran+1 yılAh gurucuğum ah :/ oldu mu bu şimdi :D
- +1 yıl
gülüştük falan atlattım o dönemi :)
Soran+1 yılİyi bari :))
- +1 yıl
Yakisir :D
Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. ilk okuldayken okulun camlarını sapanla kırıyoduk yaz tatilinde müdür içerdeymiş farketmedik müdürün adını bağıra bağıra müdere piç diye bağırıyoduk bide camları kırıyoduk 4 kişi müdürün cam aşşa indi müdürde aşşa indi a q çocıkları gelin l*n buray diye bağırınca gittik yanına ne kırıyonuz camları deyince
biz veriyoz katkı parasını parasıylan değilmi kırarım sanane demiştim mustafada aynen hocam deyince yedik cetveli kafaya :D :D23 Yorumla
Soran+1 yılsadece cetvel yediyseniz iyi :D:D
Soran+1 yılBiliyorum onlarıı çok kötü acıtır
Ünide yukarı kata çıkacakken biri seli bir şekilde şarkı söylüyodu "bu ne ya böyle iğrenç" gibisinden bir şey söyledim arkadaşlarıma. kafamı yukarı kaldırdım çocuk arkadaşlarıyla bana bakıyodu çok utanmıştım ya ama sonra bastım kahkahayı inşallah duymamıştır kahkaha attığımı :D
23 Yorumla
Soran+1 yılhahah nolcak ya :Dd
Soran+1 yılHaha allahtaan :D:D
2 yıl önce üniversitedeyken, dersimin olduğu bir gün okula geldim. Tam fakülteden içeri giricem. Ayağımda babet, güneş gözlüklerim filan nasıl havalıyım. Derken binanın önündeki paspasa takılıp sol ayağımdaki babetin çıkması ve öylece bikaç adım atmam... :D hemen dönüp giydim de karizma yerle yeksan oldu :D
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaha. D:D. D iyiki takılıp düşmemişsin :D
+1 yılKendime mont bakiyordum. Cok begendim bur tanesini denedim falan iyi oturdu sonra kasaya gittim odeme yaparken adam kendinemi aliyosun dedi evet ama bu bayan icin dedi bir ton kiz falan vardi icimde elim ayagim titredi kosarak kacmistim oradan ahah:)
53 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D belki unisex bir monttu :Dd
- +1 yıl
Bilemeyecem artik
işe gidebilmek için otobüse bindim. bindiğim otobüs bayağı eski bir otobüstü tutunacak doğru düzgün biyer yok otobüs tıklım tıklım bir ara çantamı düzeltmek için elimi bıraktım bıraktığım an şoför nasıl bir manevra yaptıysa birden pat diye önümde oturan kızın kucağına oturdum kalkmaya çalıştıkça tekrar oturdum kız nası gülmüştü çok utanmıştım :( :):):)
13 Yorumla
Soran+1 yılSen yine iyisin ben bir erkeğin kucağına düşüyordum az daha öyle bir sendeledim ki belki bir an düşmüşümdür bile :Dd
Soran+1 yıliyi bariii :Dd
+1 yılHahaha super yaa..
Sevgilim beni annesi ile tanistiracakti.. Eve geldik iste ben annemin elini öptüm oturduk, bize yemek hazirlamis.. Hemde en sevdigimden. Kirmizi mercimek corbasi ve sarma.. Yemegi yerken sakarligim tuttu bir kac kez ustume döktüm.. Cok utanmistim :)01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)) daha kötüsü de var tabakları getirirken falan yere düşürmemişsin iyiki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de bir keresin de kozmetik ürünlerine bakıyordum çok beğendiğim bir ruj vardı aldım kasaya ilerledim bunu alıyorum dedim adam fiyat 40 lira deyince hemen yerine koyup hızlı adımlar la terkettim orayı çok utanmıştm fakirlik :(
35 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D:Dd 40 tl ye ruj mu olur be :D
Cevap sahibi+1 yıloluyor demek ki ne rezillik di be :)
Soran+1 yılO duruma bende çok düştüm ya yalnız değisin :D bir bikini vardı çok beğenmiştim girdim bu çook güzel kesinlikle alcam fiyatı ne kadar dedim 149 tl hanımefendi dedi :D hıı aslında o kadar da şey değilmiş ya beğenmedim diyip çıktım :D:D
Cevap sahibi+1 yılhahahahahhahahha :)
Soran+1 yılbide çığlık atmıştım ilk görüşte çok istediğim bir türdendi :D
+1 yılBizde 5 arkadas ellerimizde bir bavul bir canta var yuruyen merdivene bindik ne olduysa en bastaki arkadasin bavulu dustu domino tasi gibi assagi yuvarlandik hepimiz. kalkmaya calisiyorum merdiven hareket ediyor geri dusuyorum. :D o gunden beri dikkat ederim yuruyen merdivene binerken :D
41 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D:Dd tehlikeli onlar dikkat edin :D
Otobüste sevdiğim çocuğa benzeyen ama acayip çok benzeyen bir çocuk vardı fotografını çekiyim dedim flaşı kapatmamışım çocukta anladı rezil oldum :S :/
24 Yorumla
Soran+1 yılhahhahahah :D:D:Dd açıklasaydın durumu :))
Soran+1 yılheh iyi barii :DD
kampüse geldigim ilk gün çok skışmıştım ama öyle byle değil kendimi gördüğüüm ilk wc ye attım o koşuşturmayla kabinin kapısını kapatmamıştım birden bir ses duydum '' napıosn burda'' o halimle döndüm arkamı korkuyla pipim elimde :) dönünce kızı gördm bir kaç sn öylece kaldım koşarak çktım. 4 yıldır fen edebiyat fakültesinin önünden bile geçmiyorum kahrolasıc gün
01 Yorumla
Soran+1 yılkızlar tuvaletine mi girmişsin haha :D
+1 yıll*n macta trubunden dustum benden daha rezili var mi? :))
51 Yorumla
Soran+1 yılAsdfghjkl :D sesli güldüm :Dd
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir kere kızın birine asıldım seni dovdurcem dedi ertesi gun yakalayip dovduler helal olsun ama sozunun eri imiş
53 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha. dD:d
- +1 yıl
Gafadgafs
Arkadaşlarla yemekteyiz yediğim somun ekmeğinin kılçığı damağıma battı. bildiğin aksırdım ağızda ne varsa dışarda tabii. karşı masada da doğum günü kutlamaya gelen bir kız grubu vardı eğlenecek yer arıyorlar gibi biz kalkana kadar güldüler. bizde güldük ama bildiğin rezil olduk yani. o gün bugündür somun ekmek yemiyorum...😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D moralim bozuktu güldürdün sağol :)
Soran+1 yılGüzel :))
birgün belediye otobüsünün arka tarafındaydım. oturuyordum. kalabalıktı. sonra inenler oldu. orta koltuklarda arkadan bir arkadaşımı gördüm.. arkadan yanaştım öyle bir tokat attım ki kafasına. adam hızla döndü bir baktım arkadaş değil değişik bir tip:)) hızla ayağa kalktı ama ben gülerek yatıştırarak yav bir arkadaş sandım sizi dedim. neyseki kavga çıkmamıştı. halen gülerim.
24 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaa :D:D rezillik yaa :D
Soran+1 yılBen olsam kavga çıkarırdım :D
Bir ara Porto-Barcelona maçı vardı , sevgilime bügün p*rno maçı var hadi eve gidip izleyelim demiştim yanlışlıkla sonra oda bende utandık tabi , sonra o bir şey olmaz biz bizeyiz demişti eve gidince sevişmiştik ilk defa kız bütün her şeyiyle bana bırakmıştı kendini utangaç olmasına rağmen onu öyle sevdim ki evlenicektik ben babamı karşıma alıp söyledim her şeyi sonra trafik kazası geçirdi...
10 YorumlaAfyonda yaşıyorum minibüsle carsıya gidiyoqum ve minibüs tıklım tıklım kız dolu3 tamne erkek ve birisi daha bındi parayı uzatti. Adam ve ortam sessiz paraya şöyle bir baktım uzamıyo bu dedim minubusteki kızlar carsıya kadar güldüler kafamı sısirdiler?
00 Yorumla
+1 yıldersanede coğrafya öğretmenimiz vardı bayan öğretmen ben kapıdan çıkarken o da birisiyle konusurken kapıdan içeri giriordu ama kapıa dönük deildi tam döndüğü sıradaa bacak arama eli çarpmıştı sertçe o zaman off dedim tuttum ama bir baktım bana bakıor :) var mı bişey oldu mu dedi ama cevap bile veremedim kıpkırmızı olmuştum o an :))
012 Yorumla
Soran+1 yılHaha güzelmiş :))
- +1 yıl
bir de sen gel bana sor :)
Soran+1 yılBirşey olmaz ya geçmiş gitmiş :D
- +1 yıl
:) aynen artık öyle tabiki çok uzun zaman oldu :)
Soran+1 yılAynen :))
- +1 yıl
:)) şimdi olsa umrumda olmazolmazdı herhalde
Soran+1 yılYaş olmuş +25 e yani yanlışlıkla oluyor olgunluk geliyor :))
- +1 yıl
Aynen öyle yani gülüp geçerim :)
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
Onu ben yaparım demiştim :))))
Soran+1 yılTamam ben utanıp gideyim o zaman :D
- +1 yıl
Utanma ya nereye gideceksin :))
+1 yılrezıl etmıslıgım var neyse dolmuştayız okuldan eve donuyorum benden bıkaç yas buyuk cocuk arkamdan ittirip duruyor neyse senmisin ittiren bırazdan inicem öne geçermisiniz dedım geçti arkadan bir ittirdim bunu öndeki kıza çarpıp ıkısıde yere dusmustu çok ozur dılerım ya firene basınca ayagım takıldı dedım o aradada bir tekmek geçirip inmiştim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana eczanede aynısı olmuştu. Sırada beklerken bakınıyodum öyle. Birden gözüme bir paket çarptı. Mezro vardı üstünde bende kilo vermek için bişeydir diye aldım kutuyu inceledim -.- bide ne olsun işte sende anla, hemen tekrar yerine koyup sırama geçtim asker gibi :D sıradaki yaşlı türk amcadan çok utandım sadece ://
15 Yorumla
Soran+1 yılMezro? :D Allahıım yalnız değilmişim :D
Cevap sahibi+1 yılTürkçe değilmi ooo :D hani ölçmek için bişeyler vardır ya o işte :D
Soran+1 yılonun ismi başka bişeydi sanki ya :D aklıma gelmedi bak şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılAma önemli olan senin beni anlaman :D ikimizde sevgilimizin yanı da rezil oldukmu? Olduk! :))))
Soran+1 yılKader arkadaşım gel bir sarılayım sana :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kötüydü yaa :( önden kapanan sütyen kullaniyodum güzel beyaz ince bir gömlek giydim yaz günü bir anda sütyen açıldı ve arkaya doğru kaydı toparlamaya çalıştım baya bir telaş landim sevgilim anladı yardimci oluyu m derken baya bir rezil olmuştum
00 Yorumla
+1 yılYazliga gitmek icin otobuse bindim. Parayi verip arkalara dogru gidiyorum iste bir bos yer bukup oturdum karsimdada bir kiz vardi naber dedi? Ben biraz saskinlikla iyiyim sen dedim bugun bize gelsene dedi bende bu konuyu burada konusmayalim dedim ve dememle birlikte kiz kulagindaki kulakligi cikarip bana dikdik bakti bende kafami cama cevirip kendime kufrettim.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D:D:Dd
Gizli Üye(25-29)+1 yıllisedeyiz kar yağmış derste tüm liseliler gibi çıktık dışarıya kar oynuyoruz zil çaldı tabi sınıfa o kar girecek belli soktuk kocaman kocaman ellerimizde kızın biriyle şakalaşırken yüzüme kartopu attı hırslandım sen misin bana kartopu atan aldım koca kartopunu kızın sırtından gömleğinin içine kolumu bir soktum arkaüne kadar ama sütyen müdyen ne varsa açılmış zaten o sırada falan sonra hoca beni dövdü okul sonuda biz hocayı dövdük
110 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :D
Cevap sahibi+1 yılbuda arkadasımın basına geldi
kendime gömlek alıcam işte bir tane pasaja girdik işte bu baktım benım koluma vuruyor diyor oglum şu kız cok fena l*n falan diyor bende bakıyorum hanı oglum kız falan yok nerde dedim işte bu kamilde oglum orda kızıl görmüyonmu mk dedi sonra bir baktım bu kamilin kız dedigi şey mankenmıs meger işte bende iyi git konus demiştim bu salak kıza yaklastıgı zaman farkına varmıstı cok pis rezil olmustu :D
Soran+1 yılhhahahahahaa :D:d:d:d:d. d yokluk mu diyim ne diyim bilemedim:Dd
Cevap sahibi+1 yılkendısı tam bir abaza :D
Soran+1 yılo belli oluyor zaten. Hayır adamın nefes alsın yeter felsefesi bile yok :Dd direk saç görmüş ya :D
Cevap sahibi+1 yıl:D meslek lisesinin zararları D:
Soran+1 yılBu kadar da olmamalı ama:D
Cevap sahibi+1 yıloo bu iyi halleri şimdi okula 60 tane kız geldi o yüzden biraz kendilerine geldiler :D
Soran+1 yılO iyi iyi :D benimde öyle meslek liseli arkadaşım var ama hiç böyle değiller gayet iyi efendi çocuklar :D
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=A7Mube0c2wU buda okulun şarkısı D: :D
Orta öğretim 6 cı sınıftayım ergenlik o zaman lar her bacağa pipi kalkıyor can çok istiyor oğretmende çok kıyak ondan sonra cunyır bir kalktı dayamadım fermuarı açıp başladım mastürbasyona ;) yanımda arkadaş görüyor beni cahillik işte biraz oynadım birden bireansızın çocuk bir çekti masayı yan masada kız vardı masayı çektiği gibi kız bir dondu bir baktı bir kızardı ama çok fena oldu ama gozunude çekmiyor. Çok utandım rezil oldum ;)
10 Yorumla
+1 yılbayankurukafa diyorki: beni arkadaşlarımın yanında köpek kovalamıştı onlar kaçıp saklnmışlardı ben hala köpeğin etrafında dönüyordum biyandan da çığlık tabi arkadaşlarımda beni izliyordu hala hatırlarım :D
00 YorumlaMagnus model otobuste soforun yuzunden en onden arkaya yuvarlanarak gitmistim baya bir kotuydu herkez gulmjstu falan bidaha magnuslara binmedim pislik adam ne kavga etmistim ama :)
19 Yorumla
Soran+1 yılani fren falan mı yaptı :D
Soran+1 yılBilmez miyim bir keresinde genç bir çocuğun kucağına oturuyordum nerdeyse öyle bir sendelemişim ki :D
Soran+1 yılhaha :D:D ben olsam ücreti ödemeden inerdim :D
Soran+1 yılDeseydin ya koşturmak isteseydim dolmuşuna binmezdim az dikkatli sürsene be falan diye :D
Soran+1 yılhahaha :DD
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLisedeyken odamın penceresi yan binanın çatısına bakıyodu. O binada alt katlarda oturan bir teyze anneme, oğlunuz orasını okşuyo demiş.. Annem açıkça söylemedi tabii ama ima etti ben anladım.. Hala bulamadım kadının nasıl gördüğünü.. Aylarca kendime gelememiştim utançtan.. Yazarken bile utandım şimdi..
11 Yorumla
Soran+1 yılyok artık teyze de onu mu görmüş o. O
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkokulda sınıf defterini öğretmene veriyodum. Hastaymışım heralde ki nefesimi dışarı verirken burnumdan sümük baloncugu cıktı. Öyle böyle değil kocaman:( yanımda arkadaşımda vardı. Gülmekten karnımız ağrımıştı
21 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahaha :D:DDd
+1 yılantreman salonundan cıktıktan sonra bursanın meydanın bütün gözler üstümde oldugunu farkedince kendi kendime dedim bu gün cok antreman yaptım galiba ondan bakıyolar megerse ayagımda galoslarla cıkmısım :D
15 Yorumla
Soran+1 yılhahaha sesini de mi duymuyorsun gıcır gıcır :D
- +1 yıl
yok ya hiç bişey duymadım zaten yolda yürürken sağa sola bakmam :D sonra amca dedi gecmiş olsun evladım hastaneden mi cıktın diyince neye ugradıgımı sasırdım :D kendimi nijerya kurbası gibi hissettim :D
Soran+1 yılhaha :Dd
- +1 yıl
ınsanlık hali oluyo işte :d
Muayene olmaya gittim hemsire yanim geldi cenemi tuttu yaklasti bana :( bende optum onu.. megersem agzima tahta sokup bogazima bakcakmis.,
46 Yorumla
Soran+1 yılRus muydu bari :Dd
Allah iyiliğini versin:D :D Yuh be çok kötü olmuş bilmemen:D
07 Yorumla
Soran+1 yılİşim olmadı ki onla :Dd çok rezillik ya:D
Soran+1 yılBide normal arkadaşımda değil şu an sevgilim:Dd
Soran+1 yılyok sonra bilmediğimi anladı zaten parfüm bakıyorduk :Dd bu tür başka şeylerde oldu bir caps gördüm cinsellik içerikliymiş anlamamıştım çok safsın diyodu :D
Soran+1 yılHaha :Dd
Bir üniversitenin festivalinde bungee jumping yapmıştım alkolluydum , esneme noktasında bütün içtiklerimi kustum :D :D Rezil olmaktan çok çılgıncaydı baya eğlenmiştim !
03 Yorumla
Soran+1 yılay rezillik :D
Soran+1 yılUnutulmayacak bir anı olmuş :)
+1 yılGeçen sevgilimin yanında çantaya takılıp yere yapıştım -,-
03 Yorumla
Soran+1 yılburada öyle bir soru görmüştüm sen mi sordun :D
- +1 yıl
Evet :D
Soran+1 yılhaha :D takılcak bişey yok ya
+1 yılÖğretmenime yaptığım ilk espiri güzeldi fakat ikincisi vasat." hocam demiştim. Elbiseniz pazardanmı çok ucuz görünüyor. "lanet olsun yapmasaydım. Ama çabuk unutuldu.
10 Yorumla
+1 yılBikeresinde bir akrabamizin ufak oglu vardi yaramaz 2 aslarinda. Babasi bana abisi kiz bakiyim cocuga hıı filan dedi herkes bana odaklandi. Ben yuzumu karartip kizamadim cocuga. Mal gibi baktim kaldim resil oldum kıpkırmızı :-D:-D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılrezil olduğunu anıları okumaya geldim ama hiç eğlendirici değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarınkini oku öyleyse :)
- +1 yıl
zaten rezil olduğunuZ anıları okumaya geldim dedim lakin z harfi firar etmiş.
lise çağlarında kız arkadaşlarla bir cafeye gittik ve ben yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdim çıktığımda herkes pis pis gülüyordu çok utanmıştım
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bir kere erkekler tuvaletine girmiştim kızlar tuvaleti kilitliydi :D allahtan kimse yoktu bir arkadaşta girişte nöbetçiydi zaten :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçen sene yazlıkda kız arkadasımla yakalanmıstım. anneme onlar bana suprız yapmıs. ama ben onlara suprız yapmıs oldum. çok utanmıstım.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhahaha :DD
Haha plaja gitmiştik kalabalık bir grupla tek erkek bendim suya girip çıkınca şort bir indi çırılçıplak kaldım :) hala benimle dalga gewçerler çok utanmıstım :)
05 Yorumla
Soran+1 yılyok artııııkk :Dd:
Soran+1 yılyok valla değilmiş :Dd birisi tribünden düşmüş o da çok komikti :D
Soran+1 yılHaha bence de :D
Tatilde havuzdan çıkarken bikini üstüm havuzda kalmıştı dd
11 Yorumla
Soran+1 yılAman tanrım didim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim ve sevgilimle beraber yemek yiyorduk, ben bir espiri yaptım kardeşim gülerken sümekleri çıktı :)) ben onunla dalga geçerken aynısı başıma geldi. İmdaaat diye bağırmıştım :/
113 Yorumla
Soran+1 yılhahhaaha :D:D onunla dalga geçerken seninde başına gelmesi çok komik yaa :D
Cevap sahibi+1 yılAnlatamam görmen lazım :))
Soran+1 yılBen bile hayal ederek güldüm şu an :Dd sevgilinde size gülerken çıkmış olsa ne gülerdim be :Dd
Cevap sahibi+1 yılYok o ıslak mendil yetiştirme derdindeydi. Neler varda boş ver şimdi :)
Soran+1 yılAnlat yaa :D
Cevap sahibi+1 yılSene 2002 düşük bel pantalon yeni moda olmaya başlamış. Boxer don vs. Dersaneye gidyorum ben, sabah kemer takmayı unuttum. Ders falan bitti. Asansörle indim aşağı. Kapıda bekleyen 10-15 kişi var. Yardan fazlası kız. Arkadaşlar beni gör x acele et falan deyin koşmaya başaldım. Pantolan dizlerimin altına düştü nasıl topladığımı hala bilmiyorum. Dönem sonuna kadar güldüler bana :/
Soran+1 yılhahahahah :D:D:D o düşük bellerden ne çektik be bende çok arkadaşımın poposunun aşağıya kadar düştüğünü gördüm :D
Cevap sahibi+1 yılDizlerden aşağı düştü ya :/
Soran+1 yılaman allahım ya :D çok komik :D
Cevap sahibi+1 yılHadi makaran bol olsun :)
Soran+1 yılYa neler yazmışlar çok güzel :D
Cevap sahibi+1 yılTakıl işte eğlence sana :))
kalabalık bir ortamda havuza daldım, çıktığımda şortum yoktu
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDun bir cafede oturyoruz uzaktan akrabam olab bir abi var oda genc yani 4 5 yas buyuk benden. heyecanla bisey anlatrken agzimdan tukuruk cikti :(((( ilk defa oldu hala utanıyorum yaaaa
03 Yorumla
SoranAman be nolacak :D
Cevap sahibi+1 yılAma gorduu 2 3 ye re firladi namussuz :((
Soran+1 yılbişey olmaz :DD
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası