Elbette kolay bir şey değil ama o ümidi hiçbir zaman kaybetmemek lazım yani hep canlı tutmak gerekir. Hayatta pes ederseniz zaten hiçbir güzel şeyin olma ihtimali yok ama çabalarsanız ya da pozitif bir açıdan bakmaya gayret ederseniz o zaman bazı şeyler daha güzel gidiyor. Yeter ki fırsatları veya anları değerlendirme konusunda enerjinizi düşük tutmayın
Hemen olmaz dediğim gibi yani zaman içinde sabırla yapmaya çalışarak olabilir. Ben de eskiden öyleydim ama yaş aldıkça, hayatta deneyim kazandıkça daha rahat yapabilmeye başladım
Soran
1 yıl
Cekingenim utangaçlık var bu şekilde ilerleme olmuyor biraz karamsar konuşuyor ama
Sorun değil yani bunlar olabilir oldukça normal ama şöyle düşünmek lazım. Çekingen veya utangaç olunca ne kazanacak insan veya konfor alanı dediğimiz o alandan çıkmayınca mutlu olabilme şansı var mı? Hiçbir şekilde yok ama biraz değişmeye çalışsanız ufak da olsa mutlu olabilme şansı olacak. O yüzden sırf bunun için bile değişimden kendinizi mahrum bırakmamalısınız
Soran
1 yıl
Konfor alanimdan çıkamıyorum. cikabilme cesaretim yok dediklerine katılıyorum. degismeye çalışacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ankara var evet
Merhaba, yorumda gördüm de ben de Etimesgut'a yakınım yani Ankara'da ikamet etmekteyim.
Ankara 'da yaşan bulmakta zor.🙂
Bu sitede çok var aslında yani denk geldim çokça :)
Bn denk gelemiyorum sanırım 🙂
Aynen olabilir, canınız sağ olsun. Zaten bir insanın 1 veya 2 tane arkadaşı ya da çok yakını olsa fazlasıyla yeteceğine inanıyorum :)
Oda olmuyor arkadaş bulmak sevgili bulmakta zorlaştı
Elbette kolay bir şey değil ama o ümidi hiçbir zaman kaybetmemek lazım yani hep canlı tutmak gerekir. Hayatta pes ederseniz zaten hiçbir güzel şeyin olma ihtimali yok ama çabalarsanız ya da pozitif bir açıdan bakmaya gayret ederseniz o zaman bazı şeyler daha güzel gidiyor. Yeter ki fırsatları veya anları değerlendirme konusunda enerjinizi düşük tutmayın
Çok doğru diyorsun bnde çabuk pes ediyorum
Teşekkür ederim. Zamanla bundan sıyrılabilirsiniz yani ümit etmekten hiçbir zaman vazgeçmeyecek konuma gelebilir insan eğer isterse :)
İstiyorum ama yine başa donuyorum
Hemen olmaz dediğim gibi yani zaman içinde sabırla yapmaya çalışarak olabilir. Ben de eskiden öyleydim ama yaş aldıkça, hayatta deneyim kazandıkça daha rahat yapabilmeye başladım
Cekingenim utangaçlık var bu şekilde ilerleme olmuyor biraz karamsar konuşuyor ama
Sorun değil yani bunlar olabilir oldukça normal ama şöyle düşünmek lazım. Çekingen veya utangaç olunca ne kazanacak insan veya konfor alanı dediğimiz o alandan çıkmayınca mutlu olabilme şansı var mı? Hiçbir şekilde yok ama biraz değişmeye çalışsanız ufak da olsa mutlu olabilme şansı olacak. O yüzden sırf bunun için bile değişimden kendinizi mahrum bırakmamalısınız
Konfor alanimdan çıkamıyorum. cikabilme cesaretim yok dediklerine katılıyorum. degismeye çalışacağım
Anladım sevindim buna. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
Yardımcı oldun ve en önemlisi bu sitede düzgün insanlarında varlığını görmek sevindirdi diyim.
Çok teşekkür ederim. Reelde de böyleyim yani burada da neysem oyum. Bunu yansıtabilmek sevindirici :)
Düzgün insan öyle oluyor her yerde aynı duruşu oluyor rol yapmıyor. olgunlugu oluyor
Evet orası öyle tabii ki. Sen de iyi ve zararsız bir insana benziyorsun konuştuğumuz kadarıyla
Teşekkürler 🙂
Rica ederim :) konuyla alakasız ama ben de etimesgut belediyesinde staj yapacağım bir aksilik olmazsa ocak-şubat arası
Mühendis misin
Hayır halkla ilişkiler birimi var da orada staj yapacağım. Sözlü anlaştık
Hakkında hayırlısı olsun. simdiden başarılar 🙂
Çok teşekkür ederim. Ben de sana başarılar diliyorum ve hakkında hayırlısı olmasını temenni ediyorum aynı şekilde :)
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim. Konuşmak istersen devam ederiz yani ben yazarım memnuniyetle :)
Buradan mi konuşalım demek istedin
Diğer taraf da olur burası da yani sen nasıl istersen
Bir hatırlatma yapayım. Ayarlardan bildirim açarsan iyi olur yani bildirim gelir mesajda
Ankara da yaşiyorum
Ankara 'da yaşıyorum.
Ben doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum
Doğma büyüme burdayım
Ben varım
Ben varım
Yokum
ben Ankaradayım
bennn
Yaş kac
29 sen
Bekar mı