Aile & Toplum İstanbul'dan sonra Mersin'de yaşanır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İstanbul'lu olarak oraya çalışmaya ve yaşamaya gitmek istiyorum. İstanbul'dan sonra Mersin'de yaşanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. yaşanır bence evet 0 0 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 923 cevap paylaştı. Mersin'in beresi olduğunda çok önemli. Güzel yerleri var. Ben iki yol çalıştım. Ama bir mülteci sorunu ve göç sorunu yaşıyor. 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% 1 yıl Ben mersindeyim güneş yerleri vad ama ben sevmiyorum pek 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mersin güzel bir şehirdir. Ama çok mülteci var. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Bir kaç haftaya Silifke'de olucam. Ben de İstanbul gibi yerleri sevmiyorum 0 0 Yorumla
CanBulur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Mersin güzel turızm yeri olmuş iyi yaşarsın hızlı bir yer mersib 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Karışık bir yer haberin olsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Suriyeli ve kürt çokmuş yeni öğrendim.. Yorumla CanBulur 1 yıl İkisini aynı yerde koyman ne aptalca Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Hemen hemen aynı yaşanır 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nem oranı çok fazla mersinde ama alışırsın 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zor ya 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Yaşanır knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yaşanır bence evet
Mersin'in beresi olduğunda çok önemli. Güzel yerleri var. Ben iki yol çalıştım. Ama bir mülteci sorunu ve göç sorunu yaşıyor.
Ben mersindeyim güneş yerleri vad ama ben sevmiyorum pek
Mersin güzel bir şehirdir. Ama çok mülteci var.
Bir kaç haftaya Silifke'de olucam. Ben de İstanbul gibi yerleri sevmiyorum
Mersin güzel ama Türk'den çok arap ve Kürt var
Mersin güzel turızm yeri olmuş iyi yaşarsın hızlı bir yer mersib
Karışık bir yer haberin olsun
Suriyeli ve kürt çokmuş yeni öğrendim..
İkisini aynı yerde koyman ne aptalca
Hemen hemen aynı yaşanır
Nem oranı çok fazla mersinde ama alışırsın
Yaşanilir
Zor ya
Bir mersinli olarak mersini çok seviyorum.
Yaşanır knk
Bence kal orada
Yaşanır
Yasanif