30 yaşındayım ama davranış sergileyen ailem sanki hiç bir şey düşünmüyorum, umursamıyorum gibi düşünüyor. Kendisi ne düşünüyorsa bana uygulamaya ve sıkmaya çalışıyor. Yahu insanı sıkmazsın bunaltıp sabrını sınamazsın. Bu insanın daha farklı şeyleri var. Sen kalkıp daha da kötü hale sokuyorsun. Huzursuzluk oluyor, sürekli kavga oluyor. Olmasın yani ne gerek var. İlla intihar mı etmesi lazım illa ölmesi mi lazım bu insanın. Yahu ilaçlarını içtin mi diye her gün insana sorulur mu ya mal değil ki bu insan onun ilaçları tabi ki içecek
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal değil bence uyku için doktora git ilaç veriyorlar
Sorun uyku değil düzene sokmam yeterli
günde 15 saat uyu ölmüş gibi zaten 9 saati de izine çıkarsın
Gece uyuyamıyorum sorun orada
tamam daha iyi sabah uyu 15 saat kimseyi görmezsin
Sorun sadece uyumak olsa
Gece uyuyamama durumu depresyon belirtisi olabilir sanki. Ölmek için çok değerlisin böyle düşün bence
Hiçte değerli değilim, ölsem çokta iyi olurdu.
Değerli olmasan var olmazdın, kimse sevmese değerli görmese bile seni yaratan Allah değerli görmüş ki varsın
Değerli gören Allah yanına alsın o zaman
Vakti gelince alacak zaten. Neden ölmek istiyorsun ölmek istetecek kadar kötü ne yaşıyorsun
Dayanmaya çakışıyorum. Ama zorlayan çok insan var. Herkes kendine göre düşünüyor. Sonra üstüne 30 yaşındasın diyip söykenmeye devam ediyor. İşte oda beni sinirlendiriyor. Hemde bu durum ailem ve çevre akrabalarca olunca bir de
Dışarıdan insan sana karışmaz zaten yaş ilerlediköe ne oluyorsa aike tarafından oluyor.
30 yaşında olman onların çocuğu olduğun gerçeğini değiştirmez. Zihinsel engelli bi çocukları olsaydı da 30 yaşındasınmı diyeceklerdi. Kafana takmamaya çalışmalısın aklın fikrin var sağlıklısın şükredecek çok şeyin varken neden ölmeyi düşünesin ki
30 yaşında olmam onun çocuğu olmamı değiştirmeyeceğini biliyorum. Ama yaptığım şeyi bana sürekli yaptın mı demek ve devamında 30 yaşındasın artık demek ve üstüne söylenmesi nomal değil.
Ayrıca sağlıklı mıyım? Diye artık düşünüyorum. Hee bazı sağlık sorunlarım var. Onlardan dolayı zaten sıkıyor ya beni bende bunu istemiyorum. Uyarmama rağmen aynı şeyi yine ve yine yapınca kötü davranmaktan başka çarem kalmıyor.
Olay 30 yaşında olmam değil zaten dediğimi anlamaması kendi kafasında ne varsa onu yapması
Özel değilse ne ilacı kullanıyorsunuz? Yani şöyle ki eğer antidepresan ise ilacını aldın mı tarzında bi soru sorma gereği duyabilirler çünkü benim abimde 30 yaşındayken ağır depresyon geçirdi ve o dönem ilaçlarını sürekli soruyorlardı farkında olmadan size psikolojik şiddet uygulayabilirler sizi çok iyi anlayabiliyorum çünkü bunu bizzat gördüm yinede bu olanlar size ölmeyi düşündürmemeli
Ne anti depresanı tansiyon ilacı alıyorum. Sabah ve akşam bu sabah uyamadım ve saati de duymadım ki duyamam uyuma saatin 6 ydı sırf uyumamaya çalışıyordum ilacı saatinde içer yatarım diye ama olmadı.
Neyse uyudum, uyandırıyor öğlen gibi ilacını içtin ni diye soruyor hayır diyorum. Sonra başlıyor nedenini bilmeden söylenmeye sonra bende sinirleniyorum, ne sabah ne de akşam asla yemek yemiyorum. Ayrıca olay sadece bu da değil mesela bir yemek yiyorum ekmek yemiyorum o zaman 1-3 kaşık fazla yiyebiliyorum. Diyetisyenin dediği böyle ama bu sefer de yeme diyor üstüne milletin yanında da işaret filan yapıyor. Yahu yapma yapma mal değilim ben sürekli karışma artık defalarca dememe rağmen yok dinlemeyince bende ters davranıyorum. Haliyle olay çıkıyor. Sonra suçlusu benim
Heee ölmeye iten ne dersen bu olaylar değil her benim istemem.
Çünkü her şeyin üst üste gelmesi.
Sağlık sorunumda var gözden tedavi gördüğüm.
Geçmeyen hiç bişey yok gerçekten başta bunu düşünmelisiniz her şey insanlar için. Yani her şey üst üstte geliyor diye ölüm mü düşünülür Allah aşkına, ailevi sorunlar için oturup karşınıza alıp konuşun bende 30 yaşımda olduğumun bilincindeyim ve yaşımın gerektirdiği olgunluktayım benimle ilgili konulara daha az müdahale etmenizi istiyorum diyin, yılmadan her müdahalede aynı konuşmayı yapın bence bu size daha iyi gelecek.
İstediğini söyle o gene bildiğini yapıyor. Sence ben hiç konuşmadım mı sanıyorsun.
Ben ölmek istiyorum. Ya da herkesten ayrılmak evden bile ayrılmak istiyorum.
Yetti artık kendi düşüncelerine uymak istemediğimde hiç bir anlayış yok neden sormak yok.
Konuşmadığınızı düşünmedim tabi ama sert bi dil kullandığınızı düşündüm belki bu durumun zaman içinde sizin için daha da katlanılmaz olmasıyla alakalıdır. Ayrı eve çıkmayı düşünseniz
Sert bir dil kullansam da kullanmasam da böyle olmaz. 30 yaşındasın diyip böyle davranıp söylenmesi asla doğru değil.
Ayrı eve çıkmayı da düşünüyorum. Biraz daha böyle devam ederse zaten evde ayrılıcam ve telefon numaramı filan da değiştiricem. Ulaşmasın kimse de
İstediğinizi yapmakta özgürsünüz ama yinede ailenizle bağımızı koparmayın, şu an size olan davranışları rahatsız etsede sizi hep sevecek olanda ailenizdir.
Bağ koparmayı artık çok düşünüyorum.
Aileniz sizin için bu kadar değersiz mi yani
bunun değerli ve ya değersiz ile alakası yok ama
İletişimi tamamen kesmeyi düşünmek bence değerle alakalı
Değerle alakası yok işte sorun orada
Neyle alakalı
Her şeyden uzaklaşmak istememle alakalı
Anlıyorum, hakkınız da hayırlısı olsun.
Artık ne olması gerekitse o olsun. İyi ya da kötü
Yinede iyiyi çağırın bence
Nasıl olucak acaba
Nolacaksa olsun yerine olumlu şeyleri çağırmaya çalışabilirsiniz. Ve fark ettim ki yorumları bile çok gergin yazıyorsunuz.
Hiçte gergin değilim. Sadece hiç bir şeyi umursamıyorum artık.
Anladım, iyi günler beyefendi. İnşallah hayatınız size güzellikler getirir.
Benim hayatımı boş ver, senin hayatın güzel olsun da
Aile ile ilişkilerin her zaman bu durumda mı idi
Hayır değil tabi ki ama son zamanlarda çok fazla ve aşırı sıkma sorgu var. Bu da beni germeye, sabrımı zorlamaya çalışmaları beni sinirli hale sokuyor.
Ne ilaçları alıyorsun?
Tansiyon
Kronik tansiyon mu?
Yani aileden mi geçti yoksa strese dayalı mi?
Hiç bilmiyorum. Bir şey demediler onunla ilgili zaten genetik testler de yapıldı.
Normal
Bence de normal