Biz 2 yıldır oturuyoruz kirayı elden alıyor ama imzalarımız var imza atıyor. Diğer türlü ödeme kabul etmiyor.
İki tane evi var diğer evede kızını otutturdu.
Çok fena bi kadın kiraların 700 800 olduğu zamanda bize 2300 kiraya verdi depozitoda 3000 lira aldı. Şuanda 5200 ödüyoruz.
Annem kardeşim ben yaşıyoruz ve sadece çocuk parasıyla geçiniyoruz 9000 lira alıyoruz sadece annem çalışamıyo kardeşimin okulu felan var.
Onun avukatı var bizim yok ne yapacağımızı bilmiyoruz kiralık ev baktık 10000 den aşağı yok bizi tahliye edebilirmi? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor yardım edin.
İki tane evi var diğer evede kızını otutturdu.
Çok fena bi kadın kiraların 700 800 olduğu zamanda bize 2300 kiraya verdi depozitoda 3000 lira aldı. Şuanda 5200 ödüyoruz.
Annem kardeşim ben yaşıyoruz ve sadece çocuk parasıyla geçiniyoruz 9000 lira alıyoruz sadece annem çalışamıyo kardeşimin okulu felan var.
Onun avukatı var bizim yok ne yapacağımızı bilmiyoruz kiralık ev baktık 10000 den aşağı yok bizi tahliye edebilirmi? Bu durumda ne yapmamız gerekiyor yardım edin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
siz düzenli ödüyosanız kolay kolay çıkaramaz sürekli itiraz edin herşeye
Evet kirayı günü gününde ödüyoruz
Burada fink atacağına iş bul ve çalış. Dışarıda kira 10.000 diyorsun.
@helene1 siler misin şu yorumları.
@helene1
İyi de kadın istemiyor istemediği evde ne kadar oturacaksınız ki zorla
Hukukş olarak iyi bir araştırma yapın haklarınızı bilirseniz kolay kolay çıkmazsınızü
Annen niye çalışmıyor
Ellerinde sinir sıkışması var bulduğumuz işlerde çokk uzakta ve saatleri çok geç eve geç gelmesi gerekiyo evle alakası felan kesilecek yakılarda bulamıyoruz
Allah yardım etsin çünkü bu devirde evin olsa bile 9 binle geçinmek imkansız. Devlet size avukat atar zaten maddi geliriniz yoksa merak etme
Çok teşekkürler
Edemez, mahkemelere katılın. İtiraz edin
çıkartmasa bile huzurunu kaçırtıyor