Arkadaşlar gorumcemle kaynanam beni rahatsız ediyorlar yardım eder misiniz?

Basta onlarla aram o kadar iyidi ki ama bir ara gorumcem boşandı ve psikolojik olarak hiç iyi değildi. Annesinin evinde kalıyordu sonra biz yasitiz birlikte eğleniriz diye gel birkaç gün bizde kal dedim çünkü ben çok seviyorum onu. Onun dışında arkadaşım yok. Iste ne olduysa o zaman oldu. Evde başıma kaynana kesildi. Her şeyin onun keyfine göre olmasını istiyordu beni yönetmeye çalıştı. O kadar ileri gitti ki oturma odasının yerini beğenmemiş yatak odamla oturma odasının yerini değiştirmeye kalktı. Evde de ben çok susluyum. Dışarıda açık giyinmem ama kocamin önünde hep sort falan giyiyorum. Bunu bile kıskandı bana ahlaksız dedi ne biçim geziyorsun dedi. Ondan sonra kış gelmeden temizlik yapacaktım eşim de sürekli temizlik için yardıma gelen bir hanim abla var onu gönderiyor yanıma. Bunu bile kıskandı. Eşimle ne zaman baş başa yatak odasına girsek öyle ya da böyle bir şekilde bir bahane bulup eşimi odadan çıkartıyor. Oturma odamızda film izlerken gelip bozuyor haber falan açıyor. Cildirtacak beni. Hatta evimde misafir falan ağırlamaya başladı kimi çağırdı biliyor musunuz esimin eski nişanlısını çağırdı eve. En son da geçen ben ona cennetcim lütfen benim eşyalarıma karşıma bu evde seni ilgilendiren ne varsa istediğini yap dedim ama benim özel alanıma dokunma dedim diye kıyamet koptu. Eşime dedi ki bu kadını kov evden. Bana bağırdı burası abimin evi dedi sonra eşim dedi ki yok efendim burası esimin evi. Evin hanımı eşim sen karistin onun eşyalarına. Bir de eşim hakkında o kadın diye bahsedemezsin dedi. Cildirtacak beni evden de gitmiyor. Kaynanam da beni seviyordu gorumcem yuzunden o da dusman kesildi. Gorumcem de evden gitmiyor. Napicam?

Arkadaşlar gorumcemle kaynanam beni rahatsız ediyorlar yardım eder misiniz?