Erkekler neden takma tırnaklı, sarı saçlı ve dekolte giyen kızlara ilgi gösteriyor da ev kızı gibi olanlara kardeş gözüyle bakıyor?

Ben ev kızı gibiyim. Oje bile sürmem, makyaj yapıcağım zaman bi göz kalemi bi ruj sürerim bu kadar. Saçımı toplarım genelde, zaten ince telli diye şekil almıyor. Kıyafetlerim dekolte değil. Bi kazak bi pantolon bi spor ayakkabı giyerim. Bi erkekle okul ortamı/iş ortamı vs. Tanıştığımda bana anında "kanka" diye hitap ederler. Okula/İşe yeni bir kız gelsin ve bu kızın beline kadar sarı renk kaynak saçı olsun, takma kirpiği olsun, takma tırnakla ojesi olsun, biraz dekolte giyinsin, bu kıza anında ilgi gösteriyolar ve asla kanka diye hitap etmiyorlar. Hatta bana "şu kızı ayarlamama yardım etsene kanka" diyen bile oluyor erkeklerden. Erkekler bana sürekli kanka/kardeş gibi davrandıkları için erkeklerle flörtleşmeyi bile bilmiyorum😂 zaten cilveli biri değilim. Yeni bir erkekle tanışsam ben de anında kanka diye hitap ediyorum oturup tavla atıyoruz😂dış görünüşüm erkeksi değil ama diğer kızlar kadar süslü değilim. Erkeklerle küçük bir tartışma yaşasak bana küfür bile ederler ama bu bahsettiğim tipteki kızlara asla küfür etmezler ve hayatlarında mutlaka tutarlar. Erkekler neden benim gibi doğal tiplere ilgi göstermiyor da takma tırnaklı, sarı saçlı, dudak dolgulu tiplere asılıyor ve ilgi gösteriyor?

Erkekler neden takma tırnaklı, sarı saçlı ve dekolte giyen kızlara ilgi gösteriyor da ev kızı gibi olanlara kardeş gözüyle bakıyor?