• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evlilik şans işi midir?

Hrhrh
Hrhrh Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
57
Yapay Zekaya Sor
Evlilik şans işi midir?
İş Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bilmiyorum ama cocuk varsa olan cocuklara oluyor. Ucretli öğretmenlik yapiyorum birçoğunun anne babasi ayri.(ortaokul)

Daha bu hafta baska bir hocamla teneffuste bir sey konusurken bir kiz ogrenci geldi. Sinif ogretmeni aileler imzalasin getirsin diye bir belge vermis. Ogretmenim diye kagidi getirdi. Imzalanmamis bu dedi. Kiz da dedi ki velayetimin kimde oldugunu bilmiyorum, anneme mi babama mi imzalatacagim bilemedim dedi.

Bir de baba evde yuzune bakmadigi evlatlarinin bir anda kolesi olmustur bosanma asamasinda. Altini degistirmez, bakimini yapmaz, surekli anneye paslar cocugu ama bosanmada anneyi yildirmak icin bosanma asamasinda birden kizim da kizim der olmustur bu akademisyen baba. Velayette bu noktada sıkıntıya giriyor muhtemelen.

Siniflarda da var. Ve dikkat ettigim sey. Beyler para icin calisan kadin vs istiyor ama calisan kadinlar da kolay kolay mutlu olmadigi bir evlilikte kalmiyor. Aslinda bircok kadin o evliligi para icin, parasi olmadigi icin devam ettiriyormus bunu gördüm.

Calisan, parasi olan kadina zit gidilirse kadin bir sabrediyor, iki sabrediyor. Beyler cift maas diye gozleri donse de gunumuzde bu evliliklerde kadinin huyuna gidilmedigi, aldatma vs oldugu surece ya da kadin desteksiz bir evlilik surduruyorsa eve para getiren kadin, cocuk bakan kadin, ev isleri yemekle ilgilenen kadin, o zaman yanimdaki asalaga ne gerek var diyerek bitiyor evlilik. Ya da baska sebeplerle. Kadinlarda oyle kolay yuva yikmiyor. Bir yerde tık diyorlar. Bu belge getiren kizin anne babasi akademisyen.

Diger anne babasi ayri olanlarin meslegi memur olani var, doktor olani var, yuksek mimar olani var. Bunlarin anne babasi ayri. Annem ev hanimi diyenlerde ayriliga ogrenciler arasinda denk gelmedim daha.

burada demek istedigim kadin calismasin, parasi olmasin, kadini anca oyle elinizde tutarsiniz degil. Turk erkeklerinin calisan kadinla nasil hayat kurmasi gerektigini bir turlu algilayamadigi ya da algilamak istemedigini dusunuyorum sahsi fikrimce.

Mesela erkekler icin en iyi calisan kadin ogretmendir. Calisir para kazanir, vakti de var. Isten erken cikar, yaz tatili,15 tatili vs var diye dusunuldugun ideal calisan kadin ogretmendir. Mesela burada da bende ev islerine, cocuk bakimina dahil olurum dusuncesi olmadigi icin en gozde meslek kadinda ogretmenlik. En iyi gelin adaylari ogretmen. Cogu atanmadan kapiliyor hatta. Bir gun atanir diye. Beraber kazanir, beraber harcar, beraber ev isi yapar, beraber cocuk bakariz olayi kafalarinda olmadigi icin ogretmen en iyi meslek olarak goruluyor.

Calisan kadin olup evli olanlarda var. Surduren de var. burada da ya kadin surduruyor sabrediyor ya da erkek az da olsa gerekeni yapiyor, yuk aliyor. Yoksa diger turlu calisan kadinin evliligi surdurebilmesi icin erkek cokta bir secenek sunmuyor. Calisan kadinin evliligi surdurmesi icin elle tutulur sebebi olmuyor buyuk oranda.

Yoksa hicbir anne yuvasi dagilsin, cocuk perisan olsun istemez. Kadin icin bosanmak daha zor. Evin gecim yuku tamamen kadina kalacak. Eve giren 100 bin kusur para bir anda yariya dusecek kadin onu yetirmeye calisacak. Cocuklu kadin diye evlenmek istese zor evlenecek belki.

Ama erkek icin bosanmak cok normal bir hayat. Bekar hayatina donmek gibi. Dul erkek olarak hala rahatca evlenebilir. Cocuklu diye vs kimse takmaz.

Yani bosanma karari en cok kadini ve cocugu etkileyen bir sey. Kadinlar hem kendi icin hem cocuk icin tum bunlari goze aliyorsa orada gercekten buyuk sıkıntılar vardir diye dusunuyorum.

Erkeklerde keske bu noktaya getirmese de boyle olmasa. Aldatmasa mesela ya da evlilikte paylasim yapmayi bilseler vs vs artik kadini bu duruma iten sebep her neyse

(hep erkekler suclu demiyorum ama bosanma davasini bu ulkede acan, acabilme cesareti gosteren buyuk oranda kadin oluyor. Erkekler cogunlukla evlilikte de rahat, kadin kadar sorumluluk altina girmiyorlar. Evlilikte sorun yasalarda bosanma cesaretini gosteremiyorlar bir duzenleri var cunku. Eve kendileri calismadan bir maas daha giriyor, evde isler hallediliyor, cocuklsrnbiensekilde ihtitackari karsilanip buyuyor. Birileri tarafindan, sanmi gizli bir el her seyi hallediyor onlar icin. Nafakadan sv korkuyorlar diyecegim calisan, parasi olan kadin nafaka almaz zaten, galiba verilmiyor diye de biliyorum.)

En cok yavrucaklara yazik oluyor iste. Bazi ogrencilerin anne babasinin durumu illaki yuzune, davranislarina da yansiyor. Evlilik gercekten sans isidir belki de. Baba ve anne de sans isi oldugu gibi.

8
    8 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      1 yıl

Çünkü erkekler öyle yetiştiriliyor. Kaç kez annemle kavga ettim kendi ütümü kendim yapayım diye... Olmaz diyor, evleninceye kadar ben yapıcam evlendikten sonra da eşin yapacak diyor...
      Önce kafaların değişmesi lazım

Yorumla
    • catinthebox
      catinthebox
      1 yıl

👏🏻

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Üşenmedim okudum çok güzel gözlem yspnussin

Yorumla
    • dişilenerji21
      dişilenerji21
      1 yıl

bravo çok mantıklu bir gözlem siz memur diye dikkat etmişsinz ama ev hanımları da ayrılıyor çünkü öyle bir kesimde var psikobat erkekler bu hiçbir şey bilmesin dursun diye ama artık kimse durmuyor kadın köle değil hiçbir zamsn bir kadın kolay bitirmez tabiki ama canına tak etti mi bitirir artık...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@dişilenerji21 ev hanımlari da ayriliyor biliyorum. Sadece bir kismi para yok, adaminda bana verdigi pek bir zarar yok, ayni evde iki yabanci gibi surdurup gidiyoruz iste, cocuklarda var vs diye ayrilmayabiliyorlar. Bircogu da para bulunca ayriliyor. Ya da bosandiktan sonra okuyorlar, calisiyorlar. Yani burada bence is erkekte bitiyor. Turk kadini sabirli aslinda. Calissa da calismasa da bosanma noktasina geliyorsa kadin, erkekte buyuk sıkıntı vardir diye dusunuyorum. Cunku turk anneler genel olarak fedakar. Cocugu icinde cogu anne bircok seye katlaniyor. Yorumumda bahsettigim gibi bosanmak kadin icin cok daha zorlu. Psikolojik, toplumsal vs de sıkıntı kadinin bosanmis kadin olmasi. Kadin tum bunlari goze aliyorsa erkek sabri fazlasiyla zorlamistir diye dusunuyorum. Canina tak ettiriyorlar beyler yani. Yoksa turk kadini icin yuva dagitmak, dul kadin olmak, cocuga tek basina bakmak, yasam mücadelesi vermek zor bir sey. Erkege bosaninca cok bir sey olmuyor, kadin kadar eksiye düşmüyor erkek. Toplum olarakta, psikolojik olarakta. Bekar, cocuksuz erkek gibi rahat devam ediyor hayatina

Yorumla
    • haticeeed0gannn
      haticeeed0gannn
      1 yıl

Her erkek aynı değil benim eşim çok yardım ediyor bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haticeeed0gannn genel olarak benim bahsettigim sekilde. Iyisine denk gelen sizin gibi vardir elbette. Esiniz gibi erkekler cogalmasi dilegiyle. Calistigim yerde hoca hanimlara bir tane yardim eden kocaya denk gelmedim. Ogretmrnin esi de yuksek oranda ogretmen oluyor. Yani kadinin vakti oldugu kadar, erkegin de vakti var ama yapmiyorlarmis...

Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

@Freddy1616 helall

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Hayır değildir. sırf evlenmek için evlenirseniz şansa girer. Bir insan evleneceği kadın/erkeğin ruh hali, hayata bakışı, görgüsünü, kültürünü, ailesini tanımadan, araştırmadan sırf aşık oldum diye evlenirse lastik patlıyor zaten. Aşk adı altında yapılan evliliklerin yarısı ilk iki yıl içinde bitiyor zaten. Aşk insan vücudunda alkol, uyuşturucu gibi doğru kararlar almasını zorlaştıran hormanlar salgılanmsına sebep oluyor. Bu hormanların aktif olduğu süreçte ilk 2 ile 6 ay arası evlenirseniz o ilişki, evlilik büyük ihtimalle biter. Ama aşkın yavaş yavaş azaldığı; yerini saygı ve sevgiye bıraktığı bir ilişkiye dönüşürse o ilişki sağlam temellere oturmuş demektir. Bir de evleneceğim çok mutlu olacağım yalanı var. Bence evlenicek kişilerin aile ve çift terapistlerine gidip evlilik nedir, ne değildir tarzı tam manasıyla bilgi alması çok önemli.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

aynen. araba satmak gibi. bence. 1 kişi arar aracı gelir alır gider. sana 1 tane alıcı gereklidir. bakarsın ilana 1000 kişi bakmıs 1 günde. 100 ü favorilere eklemiş 50 si mesaj yazmıs. 10 kişi aramıs bilgi almıs 1i gelmiş aracı begenmiş noter. ask işleri de boyle 100 kıza denersin ama olmaz. ama bi baskası bi kıza dener cuk tutar. kız sans vereyim der. az cok fena değil der ya da bişeyine tav olur. o sanarki ben cok iyiiym bu işte. oysaki dogru kapıyıbulmus bi anahtarsın. belki bu olmasa bekar kalcaktın. şanstır kısmettir bu iş.

0
    0 Yorumla
  • bbb416
    bbb416 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.

Bence öyledir. Tamamen şans eseri seni seven ve evliliğe kadar sürdürebildiğin birini buluyorsun. Benim için ölüp biten kişi arkasına bakmadan bir anda çekip gitti. Evlenmiş olsam eşimi hiç üzmemek için elimden geleni yaparım tartışmak istemezdim hep çözmeye çalışırdım sorunları.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

75

Cevap

91

Cevap

• birKarasevdali
    birKarasevdali Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Ya hani bazı şeyler erkek ya da kadın inanmıyor tamam mı İnanmak lazım? Yani şans işidir kaderdir kederdir yani Bu senin elinde olan bir şey ya bilmiyorum Yani iş yerinde bir sürü kadın var Sibel diye bir kadın var mesela yani kadın hemi çalışıyor kocası matematiği öğretmeni kendisi İşte uzman Yani kocası asgari ücretten 5 lira fazla alıyor kendisi ise 39.000 lira maaş alıyor Hani şimdi şöyle düşünüyorum kocasını da idare ediyor evinde idare ediyor Yani kadın Sonuçta görsen hani çocuğun da idare ediyor kadın var Özlem diye Eşinden boşanmış bir tane kızı var 43 yaşında.

0
    0 Yorumla
  • enefonka
    enefonka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 95%
    1 yıl

Hayır bence değildir. Hiçbir şey tesadüf olamaz. O insanla tesadüfen karşılaşamazsın, onu öylesine gördün diye sevemezsin, rastgele bu benim şansımmış diye evlenemezsin. Şans işi değil ama doğru kişiyle olunduğunda hayattaki en şanslı varlık gibi hissedilebileceğine inanıyorum

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Allah herşeyin hayırlısını versin diyeceksin. Evlilikler evcilik oyununa dönmüş durumda çoğu anne baba olmuş bireylerde ilkokul çocuğu zekası var sudan sebebten boşananlar birbirinin dengi olmayan insanlar bakıyorsun kolkola geziyor. Şans işi birazda galiba.

2
    0 Yorumla
  • Kauren m
    Kauren Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Hayır nasip işidir. Evlilik, birçok faktörün bir araya gelmesiyle şekillenen bir durumdur. Şans, bazı durumlarda etkili olabilir, ancak genellikle uyum, iletişim, ortak değerler ve hedefler gibi unsurların daha belirleyici olduğu söylenebilir. İyi bir evlilik, karşılıklı anlayış ve destekle inşa edilir. Dolayısıyla, evlilikte şansın yanı sıra, çaba ve niyet de büyük önem taşır.

1
    0 Yorumla
  • Ahmet_karakaya
    Ahmet_karakaya Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Biz şans olarak değerlendiririz ama nasip,

her şey bir kadere göre yaratılmıştır,

Çok şikayet eden elindekini kaybettiğii gibi

Elindekinin kıymetini bilen şükreden daha mesrur olur, bu şahısla da alakalı

Ayrıca insanın bazı düşünce ve sözleri, eleştirileri imtihanı olabilir, kendi hayatına odaklanan başarıya, huzura daha kolay ulaşabilir tecrübeyle sabittir

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.

Evet rastlantısal büyük bir kısmı. O kadar çok aşama var ki iş oraya gelene kadar... O yüzden bence gönül işlerinde insan akışa bırakmalı kendini. Olacağı varsa oluyor.

O kişinin karşına çıkması, bambaşka iki kişinin birbirini sevmesi, teklif etmesi ve evet denmesi, çevrenin onayı, nikah gününe kadar ölmemiş olmak bile şans işi sonuçta.

0
    0 Yorumla
  • hkntgtkn010
    hkntgtkn010 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Şans değil aksine göreceli bakıştır her hareketi inceler öyle evlenirsin mesela bir ürün aldığımız zaman artı eksiye bakarız ya buda böyle aslinda ailesi işi sosyal hayatı davranışları düşünceleri bize bir hayat olabilir ama bir hayatta alabilir

0
    0 Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlilik kaos içindeki yaşantılarımızın arasında bir yerlerde iyi olduğunu düşündüğümüz bir rastlantı sonucu ortaya çıkan radikal bir karardır. Buna kader-kısmet diyen de var şans diyen de var ki bence şans da kaderin bir parçasıdır.

0
    0 Yorumla
  • ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_
    ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Bi nevi karpuz gibi düşün. Aynı eve girdiğinde, bir bakarsın içini açıyorsun yavaş yavaş. İyi mi, kötü mü, çürük mü, bunlar sonradan ortaya çıkar

2
    0 Yorumla
  • KarinaMandalena
    KarinaMandalena Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik şans işi değildir. Ama şansa bırakılıyor. İnsanlar evlenmek zorunda değil ama zorundaymış gibi hissederek işlerini şansa bırakıyorlar. Sonuç kaos.

0
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence nasip işi hayırlı zamanda karşına çıkıyor diye düşünüyorum. Dogru insanla yapılırsa mükemmel bence.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ne yalan söyleyeyim evet. Doğru erkeğin sana aşık olmasıyla ilgili. Ki kim doğru kim yanlış anlayamazsın da evlenmeden önce. Çok iyi insan buldum sonunda diyorsun evleniyorsun adam deccal çıkıyor mesela. Şans

1
    3 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

İnşallah doğru adama denk gelirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@mustafacan1321 teşekkür ederim umarım siz de iyi bir kadınla evlenirsiniz

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Ben de teşekkür ederim

Yorumla
  • Yasin190790
    Yasin190790 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Nasip işidir iyisine denk gelirsen cenneti yaşarsın kötüsüne denk gelirsen cehennemi yaşarsın

2
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.

kesinlikle şans ve büyük kumar bence karın iyiyse mutlu olursun değilse filozof diye boşuna dememişler 🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl

Doğarken anne babanı seçenezsin ama kayınpederinin fakir mi yoksa zengin mi olabilecegini secersin seceniyorsan senin...

0
    0 Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Tamamen değil. Kendin kendine uygun olanı secebilirsin özellik olarak

1
    0 Yorumla
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Şans, sabır, sevgi, saygı, sadakat, hoşgörü, empati işidir.

1
    0 Yorumla
  • MaviDolunay
    MaviDolunay Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 80%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.

Tamamen nasip kısmet işidir. Nasip insan kendini belli eder, sana gelir zaten.

1
    0 Yorumla
  • vissnee
    vissnee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    1 yıl

bence öyle %50 oranla mutlu bi evliliğiniz olabilir

1
    5 Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

@vissnee herşeyde oran %50 o zaman :)

Yorumla
    • vissnee
      vissnee
      1 yıl

zaten öyle ya mutlusun ya değilsin başka seçenek yok %99 u mutlu olsa ne olur o %1 şans gelip seni bulduktan sonra

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Saçma oldu sanki ;)

Yorumla
    • vissnee
      vissnee
      1 yıl

saçma değil demek istediğimi anlamadın yani herşeyde oran %50 dir yaparsın ya da yapamazsın

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Evet hayır :)

Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

22 yıllık evli biri olarak Evet şans işidir biraz da

1
    4 Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Evlisin ama nasil evlilikse burada lak lak edyorsun

Yorumla
    • Bay_Nutella
      Bay_Nutella
      1 yıl

Benim derdim senimi gerdi

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Ben icimdekileri soyleeim kimseden cekinmem

Yorumla
    • Bay_Nutella
      Bay_Nutella
      1 yıl

Hadi git biraz Ötede oyna

Yorumla
  • Üniformalıı
    Üniformalıı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 87%
    1 yıl

Evlenince insan ölürmüş. Mutluysa Cennete, mutsuzsa cehenneme gidermiş…

0
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.

Loto mu oynuyorsun şans işi olsun. Flört , nişanlılık süreleri ne için?

0
    0 Yorumla
  • lalapanda
    lalapanda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bir seçim karşına o kişinin çıkması bazılarına göre şans bazılarına göre kader

0
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Değildir ama evleneceğin kişiyi bulmak şans işi olabilir bence.

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    1 yıl

Aşk evliliği kaderdedir mantık evliliği ise bir seçimdir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadınlar erkekleri sevmezler. Erkek severse de kadın sevmeyecektir. Dolayısıyla aşk diye bir şey yoktur.

Evlenmek istiyorsan hafif kaba, hafif zengin birini bulman gerekie

0
    5 Yorumla
    • aseliviaa
      aseliviaa
      1 yıl

Bu nasıl kafa yapısı kahkaha attım ya gözlerim yaşardı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@aseliviaa dudak buzup foto ceken kafa yapısı da var

Yorumla
    • aseliviaa
      aseliviaa
      1 yıl

Kafa yapısı denmiyor ona yalnız poz deniliyor cahil kalmışsın ☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@aseliviaa tamam sen kadınsın her konuda haklısın 👍

Yorumla
    • aseliviaa
      aseliviaa
      1 yıl

Öyle bir şey iddia etmedim boş yere genelleme yapman çok komiğime gitti 😆 neyse tartışmayacağım cahillerle

Yorumla
  • Müverrih96
    Müverrih96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 52%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 885 cevap paylaştı.

Evet bence de şans. Çünkü ekonomik durumu iyi olanlar daha kolay evleniyor...

0
    0 Yorumla
  • Finanscikizzz
    Finanscikizzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Biraz şans biraz da kişiye bağlı. Bile bile lades dememek lazım.

0
    0 Yorumla
  • BayKastamonu
    BayKastamonu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Hayır değil. Bi insanı az çok görersin. Bazı şeyleri bile bile evet dersen bu şans işi olamaz

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

şans değil doğru insan olur şartları gerçekten konuşursanız olur

0
    0 Yorumla
  • Onedioöyle
    Onedioöyle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 104%
    1 yıl

Evlilik kafa uyumudur.
    Saygıdır.
    Sadakattir

0
    0 Yorumla
  • Covid-_-19
    Covid-_-19 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.

%10 şans
    %90 farkındalık ( tabii o kapasite varsa)

0
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

bu ülkede piyango bile şans işi değil. evlilik bile bile ladestir yahut doğru seçimdir.

0
    0 Yorumla
  • Executive06
    Executive06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik doğru kişiyi bulunca değil yaş gelince yapılırsa iş şansa bırakılmış olur.

0
    0 Yorumla
  • İçiBoşDefterim
    İçiBoşDefterim Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kader kimileri için şan kimi için kader kimi için çaba uğraş işidir

0
    0 Yorumla
  • forrestman
    forrestman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

önce zeka işi haaa işte zeka yetmez se şans işi

0
    0 Yorumla
  • D0D000
    D0D000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Şans işidir ama unutmayın herkes kendi şansını kendi yaratır

0
    0 Yorumla
  • sezarınhakkısezaraa
    sezarınhakkısezaraa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

evlilik direkt kumardır yaa ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor

0
    0 Yorumla
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Şans kaderdir ama herkesin kendi elindedir kendi şansını kendin yaratırsın

0
    0 Yorumla
  • KaçakRakıŞişesi
    KaçakRakıŞişesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Doğru insana denk gelmek şans işi. Evlilik basit olduğu kadar zor da bir müessese

0
    0 Yorumla
  • kubraaaaao
    kubraaaaao Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

Socrates: “Ne pahasına olursa olsun evlenin. Eşiniz iyi çıkarsa mutlu olursunuz, yok fena çıkarsa o zaman da filozof olursunuz.” Oscar Wilde:“Erkekler kendilerini yorgun hissettikleri için, kadınlar ise meraktan evlenirler. (alıntı)

0
    0 Yorumla
  • Kartonhelva
    Kartonhelva Takip Et
    Guru Yaş: 29
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.

Evlilik kumardır ya hayatını kurtarır ya hayatını karartır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Evlilikte uzun yıllar sürecek mutluluk ve uyum kısmet işidir.

Maharet eş bulmak değil, hayırlı olanı bulmakta.

0
    0 Yorumla
  • adamınbiri_06
    adamınbiri_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    1 yıl

Hiç bilmiyorum şans mı kader mi kader diyende var şans diyende ama önemli olan doğru insana denk gelebilmek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Biraz öyle olduğunu düşünüyorum. Bildiğimiz kumar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çagatay ulusoy bile evlendi Ben hala meyveli yogurt yiyorum 😃😃gahajsjsjslflsidfşdldlld

0
    3 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      1 yıl

Çağatay evlendi. miii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Tükendimçok2 çagatay ulusoy geçtim. Reymen evlendi lan reymen evlendi Adam evlendi ( reymen benden yaş olarak benden çok küçük ve evlendi ) ben hala meyveli yogurt yiyorum ahhahaajajajdlsldld

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bajajsjshahwwğvöaşqğwşçxiw

Yorumla
  • asiye5353
    asiye5353 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Bu devirde gözlerini kapatacaksın şans işi iki kez yüzük attım evlenilmez bu zamanda kimsenin tahammülü yok

1
    3 Yorumla
    • Aysimaxyyyy
      Aysimaxyyyy
      1 yıl

Neden ki

Yorumla
    • asiye5353
      asiye5353
      1 yıl

Herkes kötü çünkü

Yorumla
    • Aysimaxyyyy
      Aysimaxyyyy
      1 yıl

İyiler çok az da olsa var.

Yorumla
  • Salatazar
    Salatazar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Tam olarak değil ailesine bakarsın aile kötüyse evlilikte kötüdür iyiyse iyi olma olasılığı yüksektir

0
    0 Yorumla
  • Huzur_var_gelsene123
    Huzur_var_gelsene123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

niyet işidir. kişinin niyeti ne olursa o olur hayırlısını istersen hayırlısı olur ama lafla değil gönülden hayırlısını istemek lazım.

0
    0 Yorumla
  • montanaxx
    montanaxx Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Evlilik şans işi değildir bayan ve erkeğin elinde evlilik güvendiğin kişi olunca evleniyorsun işte

0
    0 Yorumla
  • Yurtlugariban
    Yurtlugariban Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Kötü evlilik yapıp neden boşanmadın diyenlere söylenen bahanedir bu. Kaderimiz böyleymiş falan da derler şimdi. Şansa bırakmazsan şans işi de olmaz.

0
    0 Yorumla
  • bidenemeli
    bidenemeli Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı.

Biraz evet. O yüzden büyük hayaller ve istekler olmamalı

0
    0 Yorumla
  • Wiitb
    Wiitb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    1 yıl

Evlilik şans işi değil de doğru kişiyi bulmak bence öyle evet ciddi birisini bulmak zor gerçekten

0
    0 Yorumla
  • Time_Lapse
    Time_Lapse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Hayır tamamen para işi diyebilirim şans ile falan alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Birlondralı
    Birlondralı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 120
    1 yıl

Kesinlikle öyle milli piyango çıkınca evleneceğim işimiz şansa kaldı 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Ömerbeybey
    Ömerbeybey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Şans vardır belki ama karşındaki kişinin sana uygun olması biraz şansa kalmış

0
    0 Yorumla
  • Bakarlarsanabirde
    Bakarlarsanabirde Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Hayır, evlilikten önce bir denersin ne alakai var ya

0
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Nasip kısmet işi

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Nasip işi

1
    0 Yorumla
  • İyibirsi
    İyibirsi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 91%
    1 yıl

biraz ama biz sansliyiz bence esimle

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilik şans işi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik tamamen şans işi mi? 11 cevap verildi
Evlilik şans mıdır ? 9 cevap verildi
Evlilik artık şans meselesi mi? 9 cevap verildi
Evlilik sizcede şans işi değil mi? 1 cevap verildi
Evlilik şans işi mi kader işi mi? 31 cevap verildi
Kesinlikle evlilik bir kader mi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı lazım para mı?
  • Sevgiliniz size "beddua etse" terk eder misiniz?
  • Sevgiliyle aynı evde yaşamaya karşı mısın?
  • Ölmüş birini sevmeye devam eder misin?
  • Flörtünüz sosyal medya hesaplarınızı kapatmanızı istese tepkiniz ne olurdu?
  • Nasıl bir duygu içindesiniz? ?
  • Senin Burç Hangi Takımlı Çıktı?
  • Karakter mi, karizma mı?
  • ​Sadakat mi, tutku mu?
  • Gece dediğin nasıl olur?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨