Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir erkek kendi eşini başka bir erkek arkadaşına anlatır mı? Benim eşim şöyle iyi böyle iyi gibi..
ya da neden böyle birşeyr gerek duyar?
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir erkek kendi eşini başka bir erkek arkadaşına anlatır mı? Benim eşim şöyle iyi böyle iyi gibi..
ya da neden böyle birşeyr gerek duyar?
Erkekler normalde eşlerini başkaları yanında övmez veya kötü huyunu anlatmaz ama diyelim konu açıldı sadece şunu güzel yapıyor eli lezzetli veya şu iyi denir fazla detaylı konuşmaz
Evli misin bilmiyorum. Biri bu bahsettiğin şeyleri söylese sen kendi eşinle kıyaslamaya girer miydin
Boşandım ben lakin eşimle kıyaslamaya girmem gerek var mı ki böyle şeylere beceremeyebilir kendisi yetenekliydi elide lezzetliydi ama yapamadığı şeylerde vardı ama mücadeleside vardı bunu göz ardı edemem
Sendeki sorun ne eşin kıyas mı yapıyor
Evet kıyaslama var
Peki Kaç yıllık evlisin ve ne konuda kıyaslıyor senin
Ben kıyaslasam hiçbir şey kalmayacak bu düşünülemiyor mu
Bu kadar kör cahil insanları aklım almıyor
Diyorum ki Seni Kimle kıyaslıyor ve Hangi konuda
Normalde evlilikten birbirlerinin açıklarına açmak için değil örtmek için var geliştirmek için ya da
24 yıl evlilik
Ayaklarını yıkamamışım
Akşam evde karşılamamışım ki ben 25 yıldır iş hayatında olan biriyim. Çalışma saatlerim değişken. Sonradan olan birşry değildi
Anladım demek ki artık o da evde bir kadın istiyor Peki çalışmasanız olmaz mı
24 yıl içinde geçen sürede çalışmamı saatlerimi bir kere bile sorun etmedi
Öyleyse bunu istemediğini söyleyebilirdi
Ne şimdi bu
Siz haklısınız size söyleme şekli çok yanlış Demek ki bir muhabbette birisi eşin malı nasıl davrandığını anlatmış Ama siz çalışıyorsunuz sizi tatlı birileri artık çalışma evinde mi otursam vakit mi geçir seni de biraz diyebilir ya da daha farklı yaklaşabilirdi
Siz bunu dert edeceğinizi Neden böyle bir şey söyledin de Sen tatlı tatlı konuşsanız daha iyi olmaz mı O da size nedenini anlatır
Tatlı tatlı konuşamayız ki çünkü öyle bir terslikle ve utanmadan çekinmeden
Biz arkadaşlarla konuşuyoruz onların eşleri şöyle yapıyormuş böyle yapıyormuş deyince ben otomatikmen sinirleniyorum. Anlattıkları şeyler o kadar basit saçma ki.
Basit saçma olan şey ne peki mesela
Bu arada erkeğin kadına kadının erkeği yapması gerektiği sorumluluklar vardır Normalde kadınların çalışmaması daha iyidir şahsen eşim olsa ben çalıştırmayı düşünmüyorum.
Ama bu da şu demek değil Eşinin sana yapması gerektiği görevleri anlatıp ortamda Onu reklam etmek ya da diğerlerinin üstünü taslamak için kadını farklı bir imajda göstermek hoş değil
Kendisi de çok ilgili bir eş değil
Ben onun bir çok beklentimi karşılamadığı halde kimseyle kıyaslamaya girmedim konuşmadım
Hele ki böyle birşry arkadaş ortamında konuşulmuş bile olsa 24 yılın hattına söylemem söylemedim
Bunu kabul edemiyorum ve neresinden bakarsam öfkeleniyorum bu anlatımlara
ya da beni kışkırtmaya çalışıyor
Anladım tabii haklısınız.
Genelde kadınlar daha böyle duyarlı oluyorlar ama bu biraz oradan ahlak karakterle ilgili eşinizi kötülemiyorum ama belki etrafından ki bazı arkadaşlar onu etkilemiştir senin 25 yıl hatırına toparlamaya çalışın ya da eşinizle beğenmediğiniz şeyler varsa bunu olmaz söyleyin.
Çoğu erkek kadına gerektiği gibi davranmasını bilmiyor ya da ne yapması gerektiğini bilmiyor aynı şekilde Kadınlarda da var bu durum
O anlatan arkadaşlarından etkilendiği kesin
Bunu değiştirmek için uğraşamayacak kadar yorgunum
Kaldı ki belli yaştan ve yıllar süren evliliklerde. 3.4. Kişilerden etkileniyorsa ben bıçaksırtı bir evlilik evresine geçiş yapmışım demektir
Ne diyeyim artık kendi aranızda halledersiniz yaşınız Kaçtı
44
Yaşlarınız olgun baya canlarını da düzeltirsiniz dediğiniz gibi Dile kolay 24 yıl
Cevap
6Cevap
Ben yapmam. Soranlara ailemden falan sadece çok saygılı der çokta uzun uzun anlatmam.
Normalde anlatılmaz anlatiorsa gözden çıkarmış eşini ya da sogmus eşinden
Gerçek bir eş, adam ne kimsenin eşiyle sevgilisiyle yaptıklarınıda, davranışlarımızda anlatmazz. Hele ki başka erkekler iyi de olsa kötü de olsa eşini anlatmaz. Bu başka birşry ya benim aklım almıyor. Ama siz erkeklerin nasıl baktığını bu duruma merak ediyorum
Bana çok kişi anlatıyor yok dir dır yaptı yok kavga çıktı bilmem öyle huylarını suyunu anlatırlar ama bir şey düşünmem çünkü her evlilikte olan durumlar
Övgüyle bahsetseler etkiler miydi seni
O övgülrtle anlatılanlar sende yaşanmıyorsa
Kişilik olarak kimsenin eşinden etkilenmen
kadınlar mesela eşlerini anlatıyor yatak odasına kadar anlatanlar var
Övmeyelemmi o füze gibi memeleri karpuz gibi kalçalarınızı
İğrenç bu arada
Gurur duyduğu için
Gvat erkektir o
Hayır g. vat mıyız
İşte bende anlamadım mantık dışı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?