Aile & Toplum Kolay karar verir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Cumartesi arkadaşımın düğünü var. Ne ben elbiseye karar verdim, ne ayakkabıya ahdjd Kolay karar verir misiniz? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Evet kolay karar veriyorum genellikle 1 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Sana en yakısan elbise ve ayakkabı dolabında bekliyor bence sadece sade ve güzel olması yeterli ayakkabılarla da kombine olmasını unutma 1 0 Yorumla
kadınsalbirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kolay Karar veremem ama yumurta yaklaşınca hızlıca beklettiğim kararlarım ortaya çıkar 1 0 Yorumla
yeterrrrartıkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl İkizler burcuyum bu yüzden çok çabuk karar verebiliyorum 🙄 1 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl kıyafet konusunu bilmem ama hızlı karar almak çok güzel bir özellik 0 0 Yorumla
lalapanda Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Enine boyuna düşünür öyle karar veririm. Kararlar karakterin yansıması 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl @BiStarGibiHisset cumartesi beni kınaya götürcek ne giycem bilmiyorum 🥲 0 4 Yorumla BiStarGibiHisset 1 yıl Ailem benden çok seni çağırmaya başladı ben de ona yanayım bari 😭 Yorumla kübrl 1 yıl Puashahhshahsa ağlaaaa Yorumla BiStarGibiHisset 1 yıl Köpeek ödsşdsösşaif Yorumla kübrl 1 yıl 😎😎😎 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir anda karar verirsin ya sen evlenmiyorsun ya 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha ay evet de. Yaz ayında değiliz. O yüzden de zorlanıyorum ahdıd artık üzerime bir şey alıp giyeceğim hdjd Yorumla MrConfused 1 yıl Evet bak en güzel yanıt en sonda gizliydi 😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bir ikizlere bu soru sorulmaz 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır… bazen çok kararsızım… 😅 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Son saniyede karar verme insanıyım. 🤣 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Veriyorum, sonra vazgeçiyorum.. 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Bazı konularda kararlarim katı ve kedindir. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Konuya göre değişir 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Veririm. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kolay karar veriyorum genellikle
Sana en yakısan elbise ve ayakkabı dolabında bekliyor bence sadece sade ve güzel olması yeterli ayakkabılarla da kombine olmasını unutma
Kolay Karar veremem ama yumurta yaklaşınca hızlıca beklettiğim kararlarım ortaya çıkar
İkizler burcuyum bu yüzden çok çabuk karar verebiliyorum 🙄
kıyafet konusunu bilmem ama hızlı karar almak çok güzel bir özellik
Enine boyuna düşünür öyle karar veririm. Kararlar karakterin yansıması
@BiStarGibiHisset cumartesi beni kınaya götürcek ne giycem bilmiyorum 🥲
Ailem benden çok seni çağırmaya başladı ben de ona yanayım bari 😭
Puashahhshahsa ağlaaaa
Köpeek ödsşdsösşaif
😎😎😎
Bir anda karar verirsin ya sen evlenmiyorsun ya 😂
Hahaha ay evet de. Yaz ayında değiliz. O yüzden de zorlanıyorum ahdıd artık üzerime bir şey alıp giyeceğim hdjd
Evet bak en güzel yanıt en sonda gizliydi 😂
Bir ikizlere bu soru sorulmaz
Hayır maalesef kararsız biriyim 😑
Bazen evet bazen hayır… bazen çok kararsızım… 😅
Hayır kararsızım maaalesf
Son saniyede karar verme insanıyım. 🤣
Veriyorum, sonra vazgeçiyorum..
Bazı konularda kararlarim katı ve kedindir.
Hayir çok düşünürüm
Evet😏
Vereceğim karara göre değişir
yok imkansuz
Bazen
İkizler burcumusun kdjdjdj
Konuya göre değişir
Veririm.
ewet
Bazen evt