Aile & Toplum Bugün kimlerle görüştünüz? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Aile, eş, dost, akraba...Akraba zehirlenmesi yaşamış olabilirim sesimi duyanlar önce inanamadı sonra derdimin ne olduğunu sordular 😂😂😂 Güncellemeler1 yıl Çok sosyal gördüm sizi djsjs Bugün kimlerle görüştünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Bugün kimse ile görüşmedim görüşeceğimi de sanmıyorum 1 0 Yorumla
D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sabah sabah komşumuz kapıyı çaldı 😅 birşeyler zırvaladı ama uyku sersemi he olur dedim gönderdim 1 1 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Date çıktım 😍 hediyeye boğuldum mutluyum. Erkek kadınını hediyeye boğmalı ya 😂 1 6 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Güle güle kullan 😀 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Gel beraber kullanalım ihtiyaç fazlası 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ayarla bir şeyler😂 Yorumla FloraBacchus 1 yıl 😄1 ay sonra gelcen zaten ahshf Yorumla u _Süveyda 1 yıl Hadi ya benim niye haberim yok😂 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Başladı yine Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Akrabalar görmesin diye arka sokaklardan dolaşıyorum😃 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseyle görüşmedim. Akraba ile araya çizgi çektim. 1 0 Yorumla
The_Blackman Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl İşyerinde her gün gördüğüm insanları bugün bir kez daha gördüm : )) 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Çalıştım ne görüşmesi 😂 1 2 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Tamam kızma 😀 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kızarım ben 😂 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseyle 😂 neyin var 😂 1 14 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Neyim var😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bende onu diyorum neyin var 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl İyiyim bir şeyim yok😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Son kararın mı 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Eminim😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Peki 😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Ulan sana yazacağımı yanımdakine söyledim, neye eminsin diyor😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Ahahaha böyle aklını karıştırırım işte 😂😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Kafam dolu hojam 😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Boşalt arada deşarj olman lazım hojam 😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Deşarj olunca başkalarına bela oluyorum iyi böyle 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 7 bela @_suveyda derler sana hojamm😂😂😂 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Namım yürüsün 😎😀😀 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Heyt bee 😎😎 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç kimseyle görüşmedim 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. derdin ne kanki 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ALLAH ile görüştüm bugün Cuma vakti 😌 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okul da arkadaşlar ile 😊 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Kimseyle görüşmedim bugün 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 976 cevap paylaştı. En son ablamlara gitmiştim ve onlarda kaldım öyle. 0 1 Yorumla Renalzey 1 yıl Aaa ne güzel ☺️ Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaşlarımla takılıyorum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ben hiç kimseyle görüşmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün kimse ile görüşmedim görüşeceğimi de sanmıyorum
Sabah sabah komşumuz kapıyı çaldı 😅 birşeyler zırvaladı ama uyku sersemi he olur dedim gönderdim
😀😀
Date çıktım 😍 hediyeye boğuldum mutluyum.
Erkek kadınını hediyeye boğmalı ya 😂
Güle güle kullan 😀
Gel beraber kullanalım ihtiyaç fazlası 😂
Ayarla bir şeyler😂
😄1 ay sonra gelcen zaten ahshf
Hadi ya benim niye haberim yok😂
Başladı yine
Akrabalar görmesin diye arka sokaklardan dolaşıyorum😃
Kimseyle görüşmedim. Akraba ile araya çizgi çektim.
İşyerinde her gün gördüğüm insanları bugün bir kez daha gördüm : ))
Çalıştım ne görüşmesi 😂
Tamam kızma 😀
Kızarım ben 😂
Kimseyle 😂 neyin var 😂
Neyim var😂
Bende onu diyorum neyin var 😂
İyiyim bir şeyim yok😀
Son kararın mı 😂
Eminim😀
Peki 😂😂
Ulan sana yazacağımı yanımdakine söyledim, neye eminsin diyor😀😀
Ahahaha böyle aklını karıştırırım işte 😂😂😂
Kafam dolu hojam 😀
Boşalt arada deşarj olman lazım hojam 😂
Deşarj olunca başkalarına bela oluyorum iyi böyle 😂😂
7 bela @_suveyda derler sana hojamm😂😂😂
Namım yürüsün 😎😀😀
Heyt bee 😎😎
Kapattım kendimi.
Bugün kimseyle görüşmedim.
Henüz kimseyle görüşmedim
Hiç kimseyle görüşmedim
derdin ne kanki
ALLAH ile görüştüm bugün Cuma vakti 😌
Okul da arkadaşlar ile 😊
Kimseyle görüşmedim bugün
En son ablamlara gitmiştim ve onlarda kaldım öyle.
Aaa ne güzel ☺️
Arkadaşlarımla takılıyorum
Hiç kimse..
Ben hiç kimseyle görüşmüyorum
Kimse