Cevaplarda kendilerini tehlikeye atacak dileklerde bulunanları görüyorum. Neyse ki bu dilekleri gerçekleştirecek bir cinimiz yok...
Bazıları mutsuzdur, bazıları mutlu. Bazıları hayallerini gerçekleştirir, bazıları hayal kırıklığına uğrar. Bu hayatın bize sunduğu bir şeydir. Bazen bu gidişatı değiştirir, bazen ne kadar uğraşsak bile değiştiremeyiz.
Eğer değiştiremiyorlarsa, bunu kabul etmelerini ve sahip oldukları yaşamdan keyif alabilmelerini diliyorum.
Benim en çok kullandığım, kendim için dahi kullandığım, insanların tehdit olarak algıladığı bir dileğim oluyor; karma kim neyi hak ediyorsa onu versin. Kendim için de hak etmediğim şeyin olmasını istemem. En başta kendim için istemem.
Aynı 🙂 Birine her şey gönlünce olsun demiştim "Ay öyle deme" demişti. Onu gözlemledim ve feci gıybetçi ve art niyetli biri olduğunu gördüm. O gün bu gündür açıklamada yazdığım şeyi söylerim herkese.
Evet tepkisine bakmak yetiyor. İyi bir insansa veya öyle olduğunu düşünüyorsa çok takılmıyor. O an elenmediyse cidden iyi biri mi anlamak da sonraya kalıyor.
herkese sağlık sıhhat huzur mutluluk versin Rabbim ve ayrıca kimin ne derdi sıkıntısı var ise gidersin ve kendisinden başkasına hiç birimizi muhtaç etmesin ayrıca ALLAH herkesin sevdiklerini korusun ve hepimize sevdiklerimizi bağışlasın çok Amin
Ben herkesin bir şekilde mutlu olmasını istiyorum. Çünkü mutsuzluk gerçekten de bulaşıcı bir hastalık gibi. Bir kişi çevresindeki birçok insanın mutsuz edebiliyor.
Canını bilerek veya bilmeyerek acıtmis olduğum herkesin hayatında kendisi için doğru insanlara denk gelip hayallerini gerçekleştirebilmelerine niyet ediyorum.