Babamdan nefret ediyorum evdende ayrilamiyorum?

Öyle bir adamki benim oturup kalkmama herşeyime karışıyor üstelik kadın düşmanı annemi dövüyor yapmadığını bırakmıyor ama annem tam bir kocacı annemdende tiksiniyorum hayatımı mahvettiler odamdan çıkmıyorum sesimide ciksrtmiyorum sonra sevgilim var oluyor bunun yüzünden telefonumu parcalamisti aslinda sevgilim yoktu salona yanlarina gidiyorum babam durduk yere bana satasicak bir şey arıyor dun aksam tvde adam dini nikahli hamile esini koye gitmedi diye dovuyordu babam bana bakarak iyi yapmis gitse dovmezdi dedi ben sesimi cikartmadim adamin bir sürü sabıka kaydı varmis hâlâ adami savunuyor sessiz kalmaya çalışıyorum nefesim daralıyor ağlamaya başlıyorum agladigim içinde aptal ucube oluyorum dun sussun diye 9dan 5e kadar ders çalıştım gelip şunu yap bunu yap diyor susuyorum sonra annem başlıyor evi temizlememe yardim etmiyor diyor beşten sonrada bırakınca hiç çalışmadı anca yattı oluyorum üniversiteye gidersem babam şehir dışına göndermiyor karşı çıkınca orayada gitmiyorsun diyor zaten ortaokulda zorla kapatildim hiçbir şeyime kendim karar veremiyorum 22 yaşındayım çalışıp eve çıkarım ama evlenmedigim sürece evden çıkartmıyor zaten arkadaşım falanda yok zamanında hepsiyle aramin bozulmasina sebep olanda babamdı sevgilim olup olmamasinada karışıyor onun istediği biriylemi evlenicem? nasıl evden gidebilirim her türlü beni bulur korkunç bir adam

Babamdan nefret ediyorum evdende ayrilamiyorum?