Hiçbir şeye hevesim yok ama artık daha fazla böyle olamam bu 1 aydır böyle cidden kendime zarar verdiğimi fark ettim yaşadığımı hissetmiyorum gibi evet olabilir sosyal çevrem yok fakat ben de kendime yetebilirim aslında depresyondayım galiba
Ya beklenti içinde olmakta yorar insanı beklentini kes küçük küçük başla otur yaz içindekileri baya baya oda iyi geliyor Bi abdest ol istiğfar çek sevdiğin Bi yemeği ye ne biliyim çikolata ye neşeli şeyler dinler dramdan uzak dur izleme dinleme Allaha dua et ağla ağlayabiliyorsn bol bol içini dökersin iyi olir
Beklentim yok hiçte olmadı zaten.. tavsiyelerin için teşekkür ederim dine yönelmek istiyordum zaten o bana kesinlikle çok iyi gelecek buna o kadar eminim ki
Evden çıkmanda sorun yoksa bir çok şey yapabilirsin. Havalar itice soğumadan gezebilirsin. Sahile çok uzak değilsen bi litap kahve alıp sahilde saatlerce oturabilirsin örneğin..
Kronik, çözemediğin ve hayatını etkileyen bir durumsa psikiyatrik destek de alabilirsin. Naçizane dr tavsiyesi. Fayda görürsün mutlaka. Bu yaşta bu modda devam etme lütfen.
Asla biliyorum zaten rastgele ilişki yapmam yaşamam sınırlarım var benim sadece kendime biraz şaşırdım 😄 2 yıl boyunca sevdiğim biri vardı ve ona bunu hiç söylemedim ve eski arkadaş çevremizden öğrenmiş geçen benim aktif olarak kullanmadığım İnstagramıma yazdı çıkmak istediğini söyledi ve red ettim, çoğu zamanda kendisi aklımdaydı aslında.. hevesim yok diyerek bundan bahsettim asla hevesim yok yapamam yani Destek mi almam onu bilmiyorum tam olarak ama artık normal yaşama geçmek istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mesajlaşmak bulursun arkadaşlık sitelerinde düzgün olanı vardır emin ol
Ne yapmak seni mutlu eder
Gezmek ama tek gezmek canımı sıkıyor bir yerden sonra
Ruhunu besle yolsa ne yapsan boş... kendimden tecrübeliyim
Hiçbir şeye hevesim yok ama artık daha fazla böyle olamam bu 1 aydır böyle cidden kendime zarar verdiğimi fark ettim yaşadığımı hissetmiyorum gibi evet olabilir sosyal çevrem yok fakat ben de kendime yetebilirim aslında depresyondayım galiba
Ya beklenti içinde olmakta yorar insanı beklentini kes küçük küçük başla otur yaz içindekileri baya baya oda iyi geliyor Bi abdest ol istiğfar çek sevdiğin Bi yemeği ye ne biliyim çikolata ye neşeli şeyler dinler dramdan uzak dur izleme dinleme Allaha dua et ağla ağlayabiliyorsn bol bol içini dökersin iyi olir
Beklentim yok hiçte olmadı zaten.. tavsiyelerin için teşekkür ederim dine yönelmek istiyordum zaten o bana kesinlikle çok iyi gelecek buna o kadar eminim ki
İstersen sohbet edebiliriz 🥰 vaktim var
Olur tabi ki
Hangi şehirdesin
İst
Weplay gel
Oyun mu o yok almiyim
Hem oyun hem sohbet muhabbet yeri
Telefonda vakit geçirmekten nefret ediyorum
Sen bilirsin o zamam bişey diyemem
Şehir?
İst
Evli misin ailenle misin
Manyak mısın nasıl tavsiye vereceğiz nerde yaşadığını bilmeden
Ailemle
Evli olsam sıkılmam eşimle vakit geçirirdim eşi olan biri sıkılıyorsa boşansın zaten
Ya bir vakıf veya derneğe girebilirsin hem çevre kurarsın hem faydalı bir şey yapmış olursun
Yaş doğru mu
20
45 üstü yazıyordu şaşırdım
Yeni iş düşünmüyor musun
Şu anlık hayır
Kurs dernek gibi şeyleri düşün derim
Evet aşağıda bir abla tavsiye etmiş onu düşünüyorum
Harika olur dil kursu da fena olmaz
Kahve içeriz
İşiniz neydi ve neden ayrıldınız?
Bir ofiste çalışıyordum ayrılma sebebim o şehirden taşınmaktı
Yaşın kaç
20 üniyi açıktan okuyorum
Bak sana abla tavsiyesi sakin bu yaşta içine kapanma en basiti spora git ve ismek kurslarına bak
Spora gitmiyorum spor geçmişim var kendimde hâlâ devam ediyorum ama ismek kurslarına gitmek iyi fikir teşekkür ederim 🤩 😽
Nerede yaşıyosun?
İst
Evden çıkmanda sorun yoksa bir çok şey yapabilirsin. Havalar itice soğumadan gezebilirsin. Sahile çok uzak değilsen bi litap kahve alıp sahilde saatlerce oturabilirsin örneğin..
İstanbul’a yeni taşındık Antalya’dan geldim pek bir yerleri bilmiyorum 🤷🏻♀️ evde çıkmamda sorun yok fakat hiç hevesim yok
Hangi ilçedesin İstanbul'da? Yakın bildiğim bir şeyler varsa söyleyeyim. Hevesin olmalı ama :( O olmadan tadını çıkaramazsın
Hiçbir şeye hevesim yok özellikle son zamanlarda
Florya tarafında
Özelöbir sıkıntı mı oldu son zamanlarda? Ya daha çok gençmişsin, bu yaşta bı moda girmemen, bi an önce çıkman lazım.
Aqua florya ilk aklıma gelen orada. İbb nin de sosyal tesisleri vardı. Bakırköy de yakın, oralarda da dolaşabilirsin.
Yeni olmadı hep vardı beni etkiliyor ama buna takılı kalırsam kendime zarar sadece 🤦🏻♀️
Kronik, çözemediğin ve hayatını etkileyen bir durumsa psikiyatrik destek de alabilirsin. Naçizane dr tavsiyesi. Fayda görürsün mutlaka. Bu yaşta bu modda devam etme lütfen.
nereden başlayacağımı bilmiyorum ilişki yapmaya bile hevesim yok hiç özenip istemiyorum
Tam olarak destek alman gereken noktadasın şu anda.
Bunu düşğn lütfen.
Rastgele bi ilişki de yaşamamak dsha iyi, boş ver.
Asla biliyorum zaten rastgele ilişki yapmam yaşamam sınırlarım var benim sadece kendime biraz şaşırdım 😄 2 yıl boyunca sevdiğim biri vardı ve ona bunu hiç söylemedim ve eski arkadaş çevremizden öğrenmiş geçen benim aktif olarak kullanmadığım İnstagramıma yazdı çıkmak istediğini söyledi ve red ettim, çoğu zamanda kendisi aklımdaydı aslında.. hevesim yok diyerek bundan bahsettim asla hevesim yok yapamam yani
Destek mi almam onu bilmiyorum tam olarak ama artık normal yaşama geçmek istiyorum.
Çabalamana rağmen düzeltemiyorsan destek alman en doğrusu olur bence. Bwnce bi düşün bunu 😊