Aile & Toplum Pazartesi sendromuna hazır mısınız? savaşdeğilbarış Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Pazartesi sendromuna hazır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. hazır değilim 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bende bu olmuyor ya kısa bir şok geliyor sadece gün pazartesiyi gösterince sonra yine okul diyip normale dönüyorum 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Birkaç gündür sendrom yaşadığım için pazartesi salı beni çarpmaz 😄 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Çok hazırlıksız yakalandım 🤦🏻♀️ hala etkisi sürmekte 0 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hafta acilisi iyiydi bence ya.. darisi muritlerinin basina :D 0 0 Yorumla
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ben çalışmıyorum ama o sendrom bende de var havasından mıdır suyundan mıdır bilmiyorum 😂🤣 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Pazartesi sendromu değil de her sabah aşırı gudubet oluyom 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Pazartesi sendromu diye bir şey yok 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hazır olmadığınız tek ahiret 0 0 Yorumla
Matmazel58 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Normal günlerden biri 0 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet hazırım ne sendrommus yav 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır hazır değilim.. 0 0 Yorumla
Salakmısnıcemile Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Bir tek ben seviyom pazartesiyi herhalde mfkdkd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hazır değilim
Bende bu olmuyor ya kısa bir şok geliyor sadece gün pazartesiyi gösterince sonra yine okul diyip normale dönüyorum
Birkaç gündür sendrom yaşadığım için pazartesi salı beni çarpmaz 😄
Çok hazırlıksız yakalandım 🤦🏻♀️ hala etkisi sürmekte
Hafta acilisi iyiydi bence ya.. darisi muritlerinin basina :D
Ben çalışmıyorum ama o sendrom bende de var havasından mıdır suyundan mıdır bilmiyorum 😂🤣
Pazartesi sendromu değil de her sabah aşırı gudubet oluyom
Pazartesi sendromu diye bir şey yok
Benim için fark etmiyor
Yok bende Cumartesi sendromu var
Sendrom kullanmıyorum
Hazır olmadığınız tek ahiret
Hazır değiliz ama hazırız😏
Normal günlerden biri
Evet hazırım ne sendrommus yav
Tatil sonrasi ilk is gunu offf
Hayır hazır değilim..
Bir tek ben seviyom pazartesiyi herhalde mfkdkd