Bu yazıyı okuyan yüreği güzel insan. Seni tanımıyorum ama sana söylemek istediklerim var. Belki çok yalnızsın. Belki sevdiğin kişi seni yarı yolda bıraktı. Belki ailenle sorunların var. Belki de arkadaşlarından fazlasıyla bunaldın. Belki de bu hayat fazla sıkıcı gelmeye başladı sana. Belki de ölmeyi istiyorsun. … Bilmiyorum. Neler yaşadığını bilmiyorum. Kalbinden geçenleri bilmiyorum. Tek bildiğim her ne yaşadıysan bir gün geçecek olduğu. Zor biliyorum ama sabretmelisin. Ayrıca yalnız falan değilsin. Seni yaratan Rabbini düşün. O her zaman seninle. Bir Dua kadar uzağında. Kimse seni düşünmezken, halini hatırını sormazken Rabb’in her zaman seninle. Sen sadece sabırla bekle ve Rabbine sığın. Unutma! Bu hayat geçici. Bu hayat İmtihan yeri. İnsanlar da artık güvenilecek gibi değil. Benim tek isteğim senin mutlu olman. Gülümsemen :) Seni tanımıyorum ama mutlu olmanı çok istiyorum. Sen üzülmeyi de hak etmiyorsun güzel insan. Sen sadece Dua et… Rabbim kullarına kaldıramayacağı yükler vermez. Hem sen neleri atlattın. Emin ol her şey çok güzel olacak. Ben bizzat kendim yaşadım gördüm. Her acı geçiyormuş :)
Allah’a emanetsiniz güzel insanlar... 🇹🇷
Allah’a emanetsiniz güzel insanlar... 🇹🇷
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar