Aile & Toplum Tanımadığınız insanlardan iltifat alıyor musunuz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Ben almıştım ama kendimi yerin dibine girmiş gibi hissettim..Peki siz tanımadığınız insanlardan iltifat aldınız mı? 😃 Tanımadığınız insanlardan iltifat alıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır kimseden iltifat almıyorum 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Iltifat aldıklarım oldu ama samimiyetini ciddiye almamak lazım. Iltifat etmek normal şeyler. 1 0 Yorumla
BADAKKK Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aliyorum fakat benim dikkate aldigim tek sey, olumsuz elestiriler. 1 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alıyorum ediyorumda normal bence kasmaya gerek yok 1 0 Yorumla
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Evet aldım hatta hanımın yanında bile aldım defalarca 1 0 Yorumla
furypistons Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Alıyorum. Almasam bile şöyle bir röntgenimi çekenler var. 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Evet. Reelde değil ama burada. Reelde alacak yaşı geçtik çoktan. 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Alıyorum, girdiğim her ortamda iltifat eden illaki oluyor. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Oluyor öyle şeyler 😌 1 6 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Nasilda gülüyor 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Napayım bea.. 😂😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Gül gül bea yakışır 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ahahah teşekkür ederim bea.. 😂😂 Yorumla u Cendere1910 1 yıl Rica ederim bea 😂 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Çikinim ben, nereye alıyorsun bea 1 7 Yorumla Bravehrart 1 yıl Niye kendine çirkin diyorsun bea? Yorumla BloodyGamer 1 yıl İnsan kendi dış görünümün farkına varmalıdır. Güzele güzel; çikine çikin demeli. Bu hayatta güzel ve çirkin diye iki zıt kavram gerçeğinden kaçamayız. Yorumla Bravehrart 1 yıl Allah seni böyle yaratmış buna çirkin diyemezsin ki! Allah'a saygısızlık olur bea.. Yorumla BloodyGamer 1 yıl Var mı ki?🤔 Yorumla Bravehrart 1 yıl Vardır ama herkes halinden memnun, sende memnun ol ki herkes seni sever bea.. Yorumla BloodyGamer 1 yıl Beni kim neden sevsin bea. Yorumla Bravehrart 1 yıl Öyle deme Allah'ın gücüne gider bea.. Bulursun sen de bea. Yorumla
Tαყƙҽʅ Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Ne iltifat ediyorum nede iltifat alıyorum. Insanlarla pek muhatap olmuyorum 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır almadım 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Pek aldırış etmeden gülüp geçiyorum o iltifatlara. 1 0 Yorumla
Denizzzzzalsancak Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Evet hoşuna gidiyor insanın günü güzelleşiyor 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek hoşlanmam bana yalan gibi geliyor iltifat… 😅 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet sıklıkla alıyorum. 1 0 Yorumla
TesiriKalem Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet alırım ama samimiyetine inanmam 1 0 Yorumla
Justevendetta Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Bu soruyu erkeklere sormamışsındır bence 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genelde sohbet başlatabilmek için ediyorlar 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben hiç iltifat almıyorum 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne dedi ki 😂 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl "Maşallah çok güzel yüzün var.." dedi, sen de ne söylersin? 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Allah sahibime bağışlasın derim 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alırım 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İltifat edemiyorlar 0 0 Yorumla
allybrok Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Evet alıyorum 1 4 Yorumla 1903lasttime1903 1 yıl @allybrok ama cevap vermiyorsun alsan ne olur ki Yorumla jRobiN 1 yıl Pigme. Yorumla allybrok 1 yıl 17 cm'lik yorum yapma sen Yorumla jRobiN 1 yıl Bodur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Hayır kimseden iltifat almıyorum
Iltifat aldıklarım oldu ama samimiyetini ciddiye almamak lazım. Iltifat etmek normal şeyler.
Aliyorum fakat benim dikkate aldigim tek sey, olumsuz elestiriler.
Alıyorum ediyorumda normal bence kasmaya gerek yok
Evet aldım hatta hanımın yanında bile aldım defalarca
Alıyorum. Almasam bile şöyle bir röntgenimi çekenler var.
Evet. Reelde değil ama burada. Reelde alacak yaşı geçtik çoktan.
Alıyorum, girdiğim her ortamda iltifat eden illaki oluyor.
Oluyor öyle şeyler 😌
😂😂😂
Nasilda gülüyor 😂
Napayım bea.. 😂😂
Gül gül bea yakışır 😂
Ahahah teşekkür ederim bea.. 😂😂
Rica ederim bea 😂
Çikinim ben, nereye alıyorsun bea
Niye kendine çirkin diyorsun bea?
İnsan kendi dış görünümün farkına varmalıdır. Güzele güzel; çikine çikin demeli. Bu hayatta güzel ve çirkin diye iki zıt kavram gerçeğinden kaçamayız.
Allah seni böyle yaratmış buna çirkin diyemezsin ki!
Allah'a saygısızlık olur bea..
Var mı ki?🤔
Vardır ama herkes halinden memnun, sende memnun ol ki herkes seni sever bea..
Beni kim neden sevsin bea.
Öyle deme Allah'ın gücüne gider bea..
Bulursun sen de bea.
Ne iltifat ediyorum nede iltifat alıyorum. Insanlarla pek muhatap olmuyorum
Hayır almadım
Pek aldırış etmeden gülüp geçiyorum o iltifatlara.
Evet hoşuna gidiyor insanın günü güzelleşiyor
Pek hoşlanmam bana yalan gibi geliyor iltifat… 😅
Evet sıklıkla alıyorum.
Evet alırım ama samimiyetine inanmam
Bu soruyu erkeklere sormamışsındır bence
Hayır almıyorum çok pahalı zaten 😀
Genelde sohbet başlatabilmek için ediyorlar
Ben hiç iltifat almıyorum
Ne dedi ki 😂
"Maşallah çok güzel yüzün var.." dedi, sen de ne söylersin? 😂😂
Allah sahibime bağışlasın derim 😂
😂😂