Erkek arkadaşım müslüman ben hristiyan?

Kendisi Arap ve geleneksel büyümüş biraz. Annesinin tepkilerine de oldukca önem veriyor.. çocuk olursa ben hristiyan olsun isterim o müslüman. Bu yüzden çocuk yapamayiz. Ki anne olmak istiyorum. O da baba. Kaldı ki evlenemiyoruz bile çünkü hem çocuk yapamayacagim bı evlilik beni üzer ama onuda seviyorum birakamiyorum ama o da evlilik olmaz diyor çünkü ailesinin akrabalarin tepkisinden çekiniyor. Sonsuza dek böyle kalacakmışız. E hayat boyu ci* s el bir şey olmadan, evlilik olmadan, çocuk olmadan nasıl yaşanır. Evlilik düşünmediğim biriyle c. İlişki de yaşamak istemiyorum... Biz böyle kalakaldık sanki çin işkencesi. Din harici hiçbir sorunumuz yok üstelik lütfen fikir verin sıkıştım kaldım böyle kendimi çok çaresiz hissediyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ne yapacağız biz.. hiç çözüm yok mu..
Güncellemeler
1 yıl
Giyimimide kısa giymemi istemiyo kimse için bugüne kadar değişmedim ama ona değer verdiğim için bir aydır diz altından kısa giymiyorum, ama orta yolu bularak daha kısa için alistircaktim onu ama tek sorunumuz bu olsaydı keşke biz herşeyde farklıyız ben Atatürkçü o AKP'li, giyim farklı din farklı Allah'ım çok zor çok ama değer veriyoruz ve kimse kimseyi bugüne kadar kırmadı birbucuk ay olacak...
Erkek arkadaşım müslüman ben hristiyan?