Güncellemeler
1 yıl
Bana yaptığını kendisine yaptım , şimdi gücüne gitti.. ama bana sayıp dururken iyidi. Sanki kendi tarafı melek 😏
Eşim aileme olan tavırları beni üzüyordu artik. Kaç defa komşuymuştum yine yapıyor.. dün dayanaamadim mektup yazdım hissettiklerimi. Benim ailemde hep kusur buluyordu. Benden saydım kendi ailesinin hatalarini.. şimdi konuşmuyoruz 😏 nasılmış görsün. Anneme ablalarima etmediği laf kalmadi. Şimdi de ben annene bisey mi diyorum diyor. İlk zamanlar çok soru soruyor diyordu kendi annesini hiç görmüyordu 😏
akşam kızdı buna , konuşmuyoruz …
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evliligin temeli iletişimdir konuşabilmedir
En azından sizin ki de bir secenek
Konuştum kaç kez kızdım iyiliklere söyledim. Kendi hatasını hiç kabullenmiyordu. Ailemi arada gördüğünü halde laf etti durdu. Ben onun ailesiyle yaşadım kaç ay
Haklısınız bazen iletişimin koptugu zamanlar olabilir siz bunu saglamak için bir secenek sunmuşsunuz ama karşı taraf hala adım atmıyor
Tam tersi kızdı gücendi beyefendi
Sorun kaynağı olarak görünmek hoşuna gitmedi demek ki
Biraz zaman tanıyın şu an düşünüyor nasıl cevap vereyim diye
Galiba.. akşam kizdi ben annene bisey mi söyledim diyor 🙄 aileme ablama demediğin laflar kalmadı… görüşmemek daha iyi
Siz daha bilirsiniz siz daha iyi tanırsınız
Başlarda bisey yiemedigim ailen söyle diye ama baktım atik olmuyor … herseyi yazdım. Empati kursun istedim. Ama suçlu oldum
Suçlu seni görüyorsa aslında suçlulugunu örtmek içindir
Belkide.. kabullenmyior
Çok yüksek ihtimalle kabullenemiyor
Anlasin istedim nasıl oluyormuş
Evet haklısınız
Etkile tepki iyi yapmışsın bence
Gücüne gitti şimdi.. anlamıyordu beni. Birisi size her defasında yok annen böyle ablan böyle enişte şöyle derse ne düşünürsünüz? Onların eve gelmesinden bile cekiniyordum. Bisey diyecek diye … kendi ailesini hiç görmüyor hatalarini
Bence en başta yapılması gereken bir şey
Evet hiç kimsenin ailesi mükemmel değildir ama eşine olan saygın ve sevgin için bazı şeyleri görmezden gelmek lazım
Suçlu oldum şimdi 😏 neler hisstelerimi gördün istedim.. susuyorum diye ailesini kusursuz sanıyor 🙄 ben saygımdan sustum
O sana saygı duymadığı için öyle şeyler söylemiş
O bunu yapamıyordu.. hoşuna gitmediği bisey gördüğü zaman pat diye söylüyor.. ben aielsiyle yaşadığım zaman ailesi herseyimiz karıştı , benim yerimde sen olsaymışsın kafayı yiyecekmissin demek ozaman dedim. Arada gördüğün kişilere böyle davranyuorsab. Sabah akşam görsen neyaparsin bilmiyordum dedim
Empati kurmayı bilmeyenlerle yaşamak zor
Öyleymis.. şimdi nasıl ama zoruna gidiyor. Küssüz
Ben aklıma geleni saydım. Ailesi sanki melek benimkileri begenmyior
Uzun bir süre küs kal bence, bırak pişman olduğunu söyleyip özür dilesin
O konuşmuyor bende pas vermedim …
Cinsellik için yanaşmak zorunda kalacak
Birde kabul da etmiyor.. ben annene bisey mi dedim diyor. Ailemden söylemediği kişi kalmadı ya …. Nezaman görüşsek muhakkak biri hakkında yorum yapar
Narsist ve şizofren o zaman
Narsist egoist daha çok uyar…
Şizofrenler kafalarında uydurdukları senaryoları gerçek zannediyorlar o yüzden dedim
Peki öyle biri ile neden evlendin
Başlarda bilemiyorsun ki … şizofren biriyle nişanlıydım daha önce o yüzden biliyorum 😏
Peki fark ettiğin zaman ne yaptın
Gerçekten suçlu hissettim kendimi acaba benim yanlışım diye. Psikolpjimi bozdu.. beni tehdit etti aileme anlatırım şöyle böyle diye. Neredeyse evleniyorduk, Allahtan kendisi bıraktı 🙄
Evli olduğun kişi ile nasıl tanıştınız
Görücü usulü
Ne kadar sürede evlendiniz
Bir sene oldu
Çocuk var mı
Yok Şu an
Haddim değil ama öyle birinden çocuk sahibi olmasan daha iyi olur çünkü böyle biri ile evlilik yürümez
Ne mektubu? Aynı evde değil misiniz?
Aynı evdeyiz. Ama kaç defa konuştum yine yaptı.. bu çareyi buldum herseyi yazdım
Evi terket belki o zaman aklı başına gelir
Yok okadar değil.. annemi de üzmek istemem şimdi zaten gecelerde kalp krizi geçirdi 😓
Geçmiş olsun, dertleşmek ister misin?
Tskler
Peki
Bu nasıl iletişim
Başka türlünanlamiyordu neyapim
Akıllandı mı
Boşa gitsin
Evliliğin nasıl
Kazanan kim burada