Aile & Toplum Çok yalnızım 😢? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum Saatlerdir telefona bakıyorum ne bir mesaj var ne bir soran Çok yalnızım 😢? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. arkadaş bulun bence 0 0 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yalnız değilsin, herkes bir umut tutunacak dal arıyor. Kendini iyi hisset, pozitif düşün. Muhakkak birisi karşına çıkıp, nasibin olacaktır. 1 0 Yorumla
Devrim180183 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Aslında mutlu olmalısın. Geni kapsamlı düşünürsen. Çok insan insana mutluluk getirmez. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yalnızlık da getirmiyor Yorumla Devrim180183 1 yıl Bende yalnızım. Mutlumuyum bilmiyorum ama huzurluyum. Kafam çok rahat. Yaşıyorsam kendim için. Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl E bul birini o zaman bir kadın için o kadar zor bir şey değil bu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olay birini bulmak değil ki , iyi birini bulmak Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl İşte denemeden yaşamadan da bilemezsin kimin iyi kimin kötü olduğunu Yorumla Soran 1 yıl Ya abi hoşlandığım bi çocuk var ama ghosting mi yapıyor anlamıyorum tribini tasasını daha cekemicem o yüzden yalnızlığa büründüm Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl Hayat kısa kuzum değerlendirmek lazım üzülmek kendini ve kendini herşeye kapatmak için zaman yok 😂 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Geçmişte soranlar ne oldu? Yok oldular. Kalıcı arkadaşların olur elbet. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gecenin güzel bitmesi için mesaj atabilirim sana her gece ve sabahları da günaydın 0 0 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Numaranı değiştirmişsin. Yoksa ben sana neler yazdım :) 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Al benden de o kadar yalnızlıktan sıkıldım artık 0 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Artık yanlız değilsin yaşasııın 1 24 Yorumla Soran 1 yıl Hep beraber yalnızızzz Yorumla DogukanXeria 1 yıl Yok lan sana bissürü erkek yazdı işte dm at birlilerine konuş Yorumla Soran 1 yıl Banane olm yazacak olsam gizliden mi soru sorarım msmsmsmssmms Yorumla DogukanXeria 1 yıl Ee niye ağlıyon Yorumla Soran 1 yıl Yalnızım çünkü paylasim dedim Yorumla DogukanXeria 1 yıl Ee kurtulmak için bi hareketin yk sen yanlız değil sen ego tatmini ediyosun Yorumla Soran 1 yıl Yok çünkü uğraşmak istemiyorum Yorumla DogukanXeria 1 yıl Eee bize ne o zaman Yorumla Soran 1 yıl O zaman niye cevap veriyon Yorumla DogukanXeria 1 yıl Yanlızlıktan kurtulmak istiyon sandım Yorumla Soran 1 yıl Ve düzeltmek istedin değil mi koca yürekli adam ahhwhwhwwjwjsj Yorumla DogukanXeria 1 yıl Yok yol gösterdim sadece düzeltmek istemiyorum Yorumla DogukanXeria 1 yıl Ben uğraşamam senle Yorumla Soran 1 yıl Ay ben de bayılıyordum sana. Teşekkürler yolunu da alıp gidebilirsin Yorumla DogukanXeria 1 yıl Kes egoist Yorumla Soran 1 yıl Sen kes batıkan Yorumla DogukanXeria 1 yıl Allahım daha iğrenç bir aşağılama görmedim keşke saman ye deseydin Yorumla Soran 1 yıl Öf kes kesin akrep burcusun sen Yorumla DogukanXeria 1 yıl Ohaaa nerden anladın sayın boğa burcu Yorumla Soran 1 yıl Boğa değil yanlış tahmin Yorumla DogukanXeria 1 yıl Ben de akrep değilim Yorumla Soran 1 yıl Tamam yorumu işgal etme gel teke tek kavga edelim istek atıyorum Yorumla DogukanXeria 1 yıl İyi Yorumla Soran 1 yıl Mesaj atsana ben yazamıyorum Yorumla
Masörgökhan3441 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Saat şu an geceyi bilmem kaç geçiyor sabah iş var ve bende yalnızim 0 0 Yorumla
Positive__man Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Yapicak bisey yok emin ol yanliz degilsin 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. İstersen hep mesaj atarım 0 0 Yorumla
Yağmurkrkmz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Yalnız olmak da güzel 6 1 Yorumla Alphaboy18 1 yıl De si var dimi bide Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Niye bu durumdasın ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim , Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benmi bilcem sen bilcen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gel uzan sahibinin döşüne 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ahahh Cevap sahibi 1 yıl Aman ya gece gece... naber Soran 1 yıl İyi sen bro Cevap sahibi 1 yıl Uykum kacti dolaniyorum
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. hım eş dost nerde 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. ben de 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Bak bende 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı. Yardımcı olalım ❗ 0 0 Yorumla
hsyn9889 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Bizde böyleyiz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl :( neden sende Yorumla hsyn9889 1 yıl Dost dediklerimiz ihanet etti sevdiğimiz yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
arkadaş bulun bence
Yalnız değilsin, herkes bir umut tutunacak dal arıyor. Kendini iyi hisset, pozitif düşün. Muhakkak birisi karşına çıkıp, nasibin olacaktır.
Aslında mutlu olmalısın. Geni kapsamlı düşünürsen. Çok insan insana mutluluk getirmez.
Yalnızlık da getirmiyor
Bende yalnızım. Mutlumuyum bilmiyorum ama huzurluyum. Kafam çok rahat. Yaşıyorsam kendim için.
E bul birini o zaman bir kadın için o kadar zor bir şey değil bu
Olay birini bulmak değil ki , iyi birini bulmak
İşte denemeden yaşamadan da bilemezsin kimin iyi kimin kötü olduğunu
Ya abi hoşlandığım bi çocuk var ama ghosting mi yapıyor anlamıyorum tribini tasasını daha cekemicem o yüzden yalnızlığa büründüm
Hayat kısa kuzum değerlendirmek lazım üzülmek kendini ve kendini herşeye kapatmak için zaman yok 😂
Geçmişte soranlar ne oldu? Yok oldular. Kalıcı arkadaşların olur elbet.
Gecenin güzel bitmesi için mesaj atabilirim sana her gece ve sabahları da günaydın
Numaranı değiştirmişsin. Yoksa ben sana neler yazdım :)
Al benden de o kadar yalnızlıktan sıkıldım artık
Artık yanlız değilsin yaşasııın
Hep beraber yalnızızzz
Yok lan sana bissürü erkek yazdı işte dm at birlilerine konuş
Banane olm yazacak olsam gizliden mi soru sorarım msmsmsmssmms
Ee niye ağlıyon
Yalnızım çünkü paylasim dedim
Ee kurtulmak için bi hareketin yk sen yanlız değil sen ego tatmini ediyosun
Yok çünkü uğraşmak istemiyorum
Eee bize ne o zaman
O zaman niye cevap veriyon
Yanlızlıktan kurtulmak istiyon sandım