ABD dedim. Çünkü çok çeşitli ırklar yaşıyor ve dahası melez çok. Kabuklusu var kabuksuzu var. Uzun boylusu da var. İskandinavlar kabuklu ve sarı olur. Norveç ve Danimarkalı erkeklerin kafa ve yüz yapısı bazen hormonal bozukluktan kaynaklanan şekil bozukluklarını barındırabiliyor. İsveçli erkekler tırsaktır. Ayrıca onlar da kabukludur.
Finlandiya iskandinav değildir ama erkekleri çok yakışıklıdır. Onların da çoğu kabukludur. Bu yüzden en iyisi Türkiye :) Hatta bir rivayete göre Ispartanın erkekleri çok yakışıklı oluyormuş. Üstelik Ankara doğumlu ve Malatyada yaşamış bir Ispartalı erkek, hali hazırda Muğlada yaşıyorsa o çok iyi oluyomuş. Ben bilmem öyle duydum :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri yahu.
Nasıl olsa kadın ya da erkek olsun Türkten başkasını bulma şansımız çok düşük bir ihtimal. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif00 Yorumla
Iskandinav erkekleri fazla Bebeksi diğer kuzey ülkeleri gibi. Erkek dediğin şöyle yapılı olur sakallı olur ama ayarında olursa yakışıklı olur bana göre en yakışıklı erkekler Sırp ve Karadağlı erkekler. İtalyan erkekler sırf havadan ibaret ey saf kızlarımız ne farkı var adamların Türkler'den de italyan da italyanım diyorsun
10 Yorumla
Bizim erkekler kendini çok beğenmiş :D :D
495 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler yüzünden olabilir mii
Kendini beğenmişmiş - +1 yıl
Bende kizlar için düşünüyodum aynısını 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılAvrupa değil de Arap erkeklerinin yakışıklı olanları gerçekten baya yakışıklı oluyor. Bayanları da aynı şekilde.
Bizim ülkenin yakışıklı olanları da çok iyi bence. Şahsen bir Kıvanç Tatlıtuğ'a rakip olabilicek fazla erkek olduğunu düşünmüyorum ama çoğunluk olarak soruyorsan bayan da ve erkekte de iskandinav olabilir.
Erkekte uç noktayı soruyorsan tabiki nick bateman derim, susarım...21 Yorumla- +1 yıl
oha l*n ismini ilk defa duymuştum harbi uç noktaymış dibim düştü toplayamıyorum :S
Ya "şu yabancıyla birlikte oldum Türk erkekleriyle alakası yok" yok şununla birlikte oldum Türk erkeklerinin yüzüne bakmam" falan.
Yahu kızlar, Erkeğin düzgün olmasını milliyeti belirlemez ki, Siz gidip Türk'ün magandasını bulup, İtalyan'ın da Türkiye'ye gelebilen, eğitimlisini kıyaslarsanız hata yaparsınız. Aynı kulvardakileri kıyaslayın bir zahmet.
Aynı şey Rus kızı Türk kızı ayrımı yapan erkekler içinde geçerli... Çok güzel ve eğitimli Türk kızları da var etrafta.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. Şimdi burada rusya italya desek ne yazar sonuçta hepimiz yine ahmet mehmetle evlenicez
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ülkemdeki erkekleri başka ülkedekilere değişmem ama şöyle bir gerçek var siz erkekler hep rusları bilmem nerelileri beğeniyosunuz bizim ülkemizdeki nice güzel kızları hiçe sayıyorsunuz o yüzden Türk erkekleri demiyorumm
54 Yorumla- +1 yıl
doğru söze ne hacet istisnalar olsada
Cevap sahibi+1 yılGenellemelerden nefret ediyorum Türk kızları hiç güzel değil diyo Türk erkekleri. Her yerde güzel de vardır çirkin de vardır herkesin ırkı farklı bizim Rus kızlarına bin basıcak çok güzel kızlarımız var ama Türk oldukları için çirkin sınıfına giriyorlar Türk erkekleri böyle düşünüyo o yüzden kendi ırkımdan olan erkekleri bende beğenmiyorum :) kısasa kısas
+1 yılSimdi baksa ülke diyen kızlara soruyorum kaç kere gittiniz İtalyaya Brezilya ya abdye hep tv de gördügunuz ya oyuncu ya manken onlarda yok mu dipsiz erkek emin olun bizden çok ve unlu olupta yakisikli erkekler bizde daha fazla ayrıca ben hep türk kizi derim neden çirkin olsun bizim olsun elin sünnetsiz gavurlarina amma meraklisiniz
00 YorumlaYurdumun ferdi.. aslının keremi.. en iyi baba.. zorluk bilmez. .. seni ezdirmez... vatanın ı koruyan asker.. kardeşini kiskanan abi.. .. tabiki Türk Erkeği ;)) hihhh :))
20 Yorumlaiskandinav ülkeleri dedim :)
@soran arkadaşım güncelleme yazın çok hoşuma gitti "ahaha erkekler hep türkiye demiş. neyin kafasını yaşıyonuz beyler?"
😄😄😄20 YorumlaŞu İtalya diye seçen kızlar kaç tanesi İtalya ya gidip de oradaki erkekleri görmüş acaba tv de süsleyip püslediklerinden ibaret sanıyorlar her halde İtalyan erkeklerini :) gidip bir gezin önce çingene kaynıyor ortalık :)
00 YorumlaBence İran erkekleri çok yakışıklı. Gördüğüm için gayet ii biliyorum. Ayrica tv den izledigim kadariyla ispanyol erkekleri de yakisikli. Reelde gormedigim icin pek emin degilim.
10 Yorumla
+1 yılBence Kore ve taylandlı erkekler çok tatlı ve sempatik.. Şıklarda yoktu :)) onlar hep ilgimi çeker. d
30 Yorumla
+1 yılİtalyan tabikide. Akdeniz erkekleri tam bir aşk. Turist bir ton arkadasim bir tane de sevgilim olmustu yazin. Türk erkekleriyle alakasi yok.
34 Yorumla- +1 yıl
eminim kadınlarınında türk kızlarıyla alakası yoktur.
- +1 yıl
Ben Turk erkeklerinin korumaci yonu ile İtalyanlari benzetiyorum onun disinda italyanlar kadinlarini taparcasina seven insanlar. Kizlarida cok guzel. Benim kafa yapima asiri uyuyolar. Turk erkekleri diye bir genelleme yaptim ama tanidigim Turk erkeklerini kastettim. Yaninda hatunu oldugu halde baskasina bakan, anasini bacisini namus diye direttirip baskasinin anne bacisina kotu gozle bakan insanlarla dolu. Turizm okudum her cesit turist tanidim her cesit Turk de gordum. Bu benim dusuncem
- +1 yıl
Anladım, malesef o saydığın kötü özelliklere sahip çok erkek var Türkiye'de. Ama bizler gibi düzgün erkeklerde var, sen kötülere denk gelmişsin. Eğer Alanya gibi Akdeniz kıyılarında Turizm işi yaptıysan bu tip magandalarla karşılaşman son derece normal. Ben ve benim gibi tipler, bu magandaların olduğu yerlere pek takılmayız, böyle kelebekler vadisi, kaş, kalkan gibi yerlerde, keşfedilmemiş yerlere gider, aynı kafada insanlar bir arada oluruz, o yüzden Alanya, Bodrum tarzı yerlerde bizden göremezsin :)
Bir de İtalya'nın ya da başka Avrupa ülkesinin eğitimlisi kendi ülkesinden çıkıp buralara geliyor, sen onları görüyorsun. Şimdi burada ki eğitimsiz magandayla, eğitimli Avrupalıyı karşılaştırmak pek doğru bir sonuç vermez. Bizim kafaden erkeklerle, Avrupalıyı karşılaştırırsan daha doğru olur.
Gerçi bana soracak olursan gerek bile yok, milliyetin önemi yok yani, elit insan elittir, maganda da magandadır, bu çok basit :)
ben inaniyorum ki burdaki kizlarin cogu turk erkegi begeniyo
ama yabanci yaziyola
cunku siz turk erkekleri
turk kizlarina kezban deyip
rus kizlarini ovuyosunuz13 Yorumla- +1 yıl
türk kezbanıyla
türk abazası kapışır bence - +1 yıl
valla alakası yok, ben türk erkeği değil iskandinav ya da italyan diyorum, koreli de olabilir çok şirinler, türk erkeğinin nesini beğeneceklermiş anlamadım
bişi söyleyim mi.. tanıdığım konuştuğum karşılaştığım bildiğim bütün lübnan erkeklerinin hepsi birer taştı.. *.*
110 Yorumla- +1 yıl
Lübnan hee :D vay be
- +1 yıl
vallahi @Şekeroğlan aklımı uçurdular :/
- +1 yıl
Sakin ol şampiyon sen sevdiceğin yokmuydu :D
- +1 yıl
hımm şıkları değerlendirmedim;
Rus: erkekleri 50 yaşını göremeyen, alkolik, kaba ve kadınına saygısı olmayan insanlar.
İran: erkekleri bağnazlık kriterini aşmışlarsa potansiyel tehlike olabilecek bireyleri mevcut.
İtalya: bakım güzeli. iki bireyi ciddi tehlikedir. gerisi boş kabul edelim. yakışıklı değil bakımlı. kusasım geliyor bazen o kadar doğallıktan uzaklar.
Brezilya: hayatımda gördüğüm en şen insanlar :D seviyorum bu bireyleri çok kafalar, tipi değilse de şenliği götürür adamı. ancak evliliklerinde kadına değer verme diye bir şey yok bu da bir gerçek.
iskandinav: soğuk iklim, karakterlerine de yansımış. Sadece put güzelliği var o kadar. bakılır ama yaşanmaz bence. ayrıca zekiler.
Türkiye: hepimizin aşık olduğu karakter aslında bir Türk erkeği.. seviyoruz odunluğunu da şenliğini de efendiliğini de.
ABD: yakışıklı olan tek mensubu bizim okuldaki walt efendiydi. biblo gibi bir şey otur izle başka bişi yapma gibiydi. minyon sarışın falan iyiydi yani.
+1 yılTürkiye 💋:) her ne kadar Türk erkekleri bizi hiç sevmese de...
40 Yorumla
+1 yılAllah belanızı vermesin Türk erkeği kıllı mıllı asdfkghşdfç
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Kızı erkeği yok. İskandinav ırkının hepiciği bebek gibi.
30 Yorumla
+1 yıliskandinav varken türk seçenin mantığını sorgularım
30 Yorumla
+1 yılitalyan erkekleri sandığınız kadar iyi değil gittim gördüm ispanyollar iyi abd erkekleri cidden iyi irlanda erkekleri de çok hos
10 Yorumla
+1 yılwww.polyvore.com/.../img-thing :D bence italyan
23 Yorumla- +1 yıl
italyan diyorsun da brazil yazıyo kör müsün?
- +1 yıl
Hahahhah fail
- +1 yıl
ahahah ne farkeder hepsi latin
+1 yılBurdan da anlaşılacağı üzere bizim Türk erkekleri Rus kızlarından, Türk kızları da İtalyan erkeklerinden hoşlanıyor. Kusura bakmayın arkadaşlar yine biz bizeyiz :D
10 YorumlaKız gibi olan erkekleri sevmem genellikle akdeniz ülkeleri daha erkeksi duruyorlar Sicilya'nın erkeklerini örnek verebilirim.
10 YorumlaErkekleri bilmem ama kızları sorarsanız türk kızları en iyisi milliyetçilik mi agır basıyor anlamadım çünki vücut yapısı olarak rus olsun diger bazı ülkeler olsun on numara artı gözleri yüksekte değil hiç havalı degiller
20 Yorumla
+1 yılArkadas en onemlisini yazmamissin.. İspanyol erkegi tabikide. Bide italya isaretlicegime irana dokundum yastayim :((
10 Yorumlakızların yorumuna bakıyorumda türk erkekleri dışında hemen hemen bütün diğ*er ülkelerin erkeklerini istiyorlar. yani siz türkler işte bu sunuz * .
22 YorumlaSoru saçma geldi nedense genelleme yapmak için gidip orayı görmek lazım. Filmler diziler izlemek yetmez yanii
20 YorumlaAlmanlar neden yok? Sadec sporcularına bak Neuer Götze Reus bunlar top model olmamasına rağmen çok yakışıklılar. Bence dünyanın en yakışıklıları Almanlar
00 Yorumlatürkler = ıspanyollar = ıtalyanlar uc ırkta bırbırıne ten olarak benzıyor yanı turkıye dısında bunları secenlerınde gonlunde turkler var :D
00 Yorumlaarkadaslar finlandiya erkekleri diye bir gercek var bende bilegimi dikine kesme suretiyle allam gercek mi bunlar seklinde haykirma istegi uyandiriyo
00 Yorumla
+1 yılİtalyan erkeklerini beğeniyoruz bir gerçek ama ülkemizde de var yakışıklılar, özellikle Bulgar göçmenleri valla İtalyanlarla yarışırlar:)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı.
+1 yılitalyanlar ispanyollar iyiler. listeye birde çekiklerden eklersek korelilerde iyiler :)
20 Yorumla
+1 yılYa şimdi burada İtalyan Amerika falan diyoruzda halis muhlis göbekli türk erkeklerimizle evlenicez kızlar :))
10 Yorumla
+1 yılhollandddd :DDD sarışın renkli gözlü hepsi. standart :)))
11 Yorumla- +1 yıl
Birde Almanlar
Amerika'da bir cok millet oldugu icin haliyle yakisiklilik orani artiyor. Ayni durum kadinlar icin de gecerli :)
10 YorumlaTürkiye diyen erkekler sayısına bak. Hayal etmeye devam edin :D
İskandinavlar bence :)10 Yorumla
+1 yılHer sene yarışmada Türkiye birincilik ikincilik ya da en kötü ihtimalle üçüncülük getiriyor tabi aynı şey için kızlarımız içinde geçerli :))
10 Yorumla
+1 yılİtalyan erkeklerini öven kızlar allasiz en son nezaman filim ve diziler hariç bir italyan erkeği gördünüz he?
00 Yorumlavalla hangi erkek bilmemde benim erkeğim bidanee :)
10 Yorumla
+1 yılSen İtalyan erkeği dersin ama cenazene ahmet, mehmet gelir. Anlatabiliyooo muyum? :)))
32 Yorumla- +1 yıl
Farkli bir pencereden bakmaktan ne anlarsınız ya... Espri bee espri Of
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa her yerde cirkinde var guzelde yakisiklida. turkiye diyelim biz... bir kac onecikan yuzden dolayi ulkemi dislamam. ddd
31 Yorumla- +1 yıl
helal sana viny :)
iskandinav ülkeleri ya da brezilya daha sonra italya geliyor
20 YorumlaSeçeneklerde yok ama ben Hintli erkekleri daha çekici buluyorum ^_^
00 YorumlaÖmrü hayatımda hiç yabancı erkek hayranligi olmadı
Kesinlikle Türk. ...
Optm çok cicim00 Yorumla
+1 yılyakışıklılık olarak italya kesinlikle. Ama çekicilikte ve sahiplenmede Türk erkekleri :)
00 Yorumlaiskandinav ülkeleri erkekleri hem çok yakışıklı hem de çok nazik ve kibarlar bana da kısmet olsa bir tanesi hayır diyemem :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı. 00 YorumlaTabisi italya cunkum türklerede cok benziyorlar euhue
00 Yorumla
+1 yılValla bizim erkeklerde rus, ukrayna sevdiklerini soylerler ama ben bizim kizlari seviyorum :)
00 Yorumlavalon kökenli belçikalılar hem karizma hem entelektüeller faşistte değiller benim bile çakasım geldi o derece...
00 Yorumla
+1 yıliskandinav ve italya varken türkiye diyen kızların beynine tüküreyim
20 Yorumlaİskandinav erkekleri birer melek.. gdfd
140 YorumlaBen İtalya diye tahmin ediyorum. Hangi erkek italyan vatandaşına bakarsam bakayım Türkiye erkeklerinden daha yakışıklı görüyorum. :)
20 YorumlaHanginiz italtan veya amerikan erkeği gördünüz reel hayatta kodumun kezolar eminim çoğunuz sıça sıça yatıyonuz şu an :ddd. ASDamk malları sizi sonra türkiye neden gelişmiyor ahahh
10 Yorumlaİskandinav ülkeleri ile italya arasında kaldım iskn. ülkeleri daha iri yapılı arkadaşlarım var tanıdığım ama İtalya diyorum ki daha sempatik daha çok tatlılar :)
00 Yorumla
+1 yılTürkiye diyenler ne içtiyse banada getirsin. Fena kafa yapıyor. :/
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılo değil de bide karadeniz erkekleri var çiki çiki ba ba
00 Yorumla
+1 yılİskandinav ülkeleri tabii ki. Melek gibiler. Özellikle Polonyalılar..
01 Yorumla- +1 yıl
polonya iskandinav ülkesi değil ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeklerine benzediği için İtalyan ve Yunan erkekleri favorimdir, bir de az kavrulmuş İspanyollar :)
00 YorumlaKesinlikle İngiliz erkekleri. Onlarda ki asalet yok kimsede. Allah özene bözene yaratmış
20 Yorumlaitalya ve ingiliz mesela ed westick robert pastson :D çok seviyorum bide taylor louthler var :<3
00 Yorumlaİtalya şıkkını gördüm ağlıcam ya :( Hatırlatmayın :(
00 Yorumla- Devamını Gör (213)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne