Evde ailem sürekli ayı diyor?

Ya sabah akşam ayı diyorlar. Benim adımı kullanmıyorlar ayı diyorlar kiloluyum diye. Şimdi misafirlerimiz var annem sütlaç ikram etti ben de misafirlerle birlikte herkes gibi yiyordum babam beni bozdu. Yine sütlaç yediğim için bana laf attı milletin önünde. Utanmaya başladım artık. Bana zayıfla da demeyin elimde olsa zayıflardım zaten ailem psikolojimi bozdu. Napicam ya cidden biktim utanıyorum artık. 7/24 Sürekli ayı, inek diyorlar. Artık akraba olmayan insanlar da benimle kötü konuşmaya cesaret ediyor çünkü ailem sürekli beni insanların önünde utandirdiklarindan artık insanlar da bu kız ne de olsa alışık biz de konuşalım diyorlar. 7/24 artık insanlar da dalga geçip zayıfla diyorlar. Yanı komşunun oğlu 4. Sınıf o bile ailemi benimle dalga geçerken duyunca o da beni her görünce binanın önünde ya da mahallede pesimden gelip şarkı söylüyor ya. Ben yolda yürürken pesime takıldı beni yolun yarışına kadar takip edip şişko domates diye şarkı söylüyor. Ben de öyle utanıyorum ki içten içe inşallah tanıdığım biri çıkmaz karsima diyorum 😢 napicam artık biktim

Güncellemeler
1 yıl
Kilomu sorun diye soruyu sormadım yeter kiloluyum bu kadar başka bir şey bilmenize gerek yok çekemem sizi de yeteri kadar sıkıntım var
Evde ailem sürekli ayı diyor?