Ya arkadaşlar sonuna kadar okur musunuz size tokat atılmasından zevk alır mısınız?

Off off off ya ben unutamıyorum yemin ederim ki ya olmuyor yani off Allah'ım of. Tayfun bana arada sırada tokat atardı kızgın olduğu zaman. Zaten beni görmek istemediği için hep benim ismarlarimla görüşürdük sevmediği için bana arada kızardı tokat atardı. Neyse velhasıl bir gün onların Mahallesi'nden geçiyorum tabi onların mahalleyle bizim mahalle çok yakın onu tanıyan beni de tanıyor. Bir gün biri peşime takıldı. Çocuğa istemiyorum diye baya kızdı. O sırada Tayfun geçiyordu Tayfun yüzünden istemiyorsun neyse falan filan derken Tayfunda duyuyor tabi. Aynen öyle dedim. Kimse onun kadar iyi olamaz dedim sen tayfun gibi Tokat atabilir misin beni aşağılar mısın dedim. Şaşırdı tabi. Sonra ben hiç bir şey demeden ordan uzaklaştım Tayfun bana sağlam bir tokat attı o gün attığı tokatla dişim kalmamıştı o kadar ağırdı. Ama çok güzeldi inanılmaz güzeldi. Benim çirkin olduğumu söylerken her bana çirkin dediğinde daha çok aşık oluyordum. Ama o anlamıyordu. Yani Tayfun bana Tokat arsada küfür etse de tayfunun çok sağlam muhteşem bir kişiliği vardı ya. Adam gibi adamdı. Unutamıyorum ne yapcam. Kimse onun gibi dövemez. ( Troll değil gerçek. ))
Ya arkadaşlar sonuna kadar okur musunuz size tokat atılmasından zevk alır mısınız?