Onu çok seviyorsun, iyi anlaşıyorsun, her şey dört dörtlük ama alkolik hatta görseldeki gibi 😀 evliliğini sürdürebilir misin?

Onu çok seviyorsun, iyi anlaşıyorsun, her şey dört dörtlük ama alkolik hatta görseldeki gibi 😀 evliliğini sürdürebilir misin?

Hayır.
Çünkü o yazdığın diğee detaydakiler olamaz. Eğer olabilseydi cevabım evet olurdu. Yani alkol hariç her şey dört dörtlük olsaydı ama bu olamaz.
Çünkü bu kadar alkol kullanan bir kişinin geçmişinde baya büyük bir yara vardır, onun acısını hissetmemek için kendini içmeye vermiştir uyuşmak için.
Bu yara onun üstteki durumlarda olmasını engeller. Sadece o da değil. Alkol beyin hücrelerini öldürüyor. Ben bu kadar içip de zeki olan bir insan görmedim. Keyif için içebilir ama şu duruma gelen kişi akıllıca bir hayat süremez.
O yüzden ne ben onunla bir evlilik sürdılürebilirim ne de bir başkası. Ancak onu iyi edebilirsem olur.
Asla olmaz bırak alkoligi içtiği zaman düzgünce duramayan kendini dağıtan birisiyle bile olmaz. Ha ama ayda yılda bir düzgünce edebiyle içer bende eşlik ederim ona zaten ama diğer türlü olmaz ya
Bilemedim. Her şey gerçekten bu kadar mükemmel ise, sadece alkolik olması problem ise sürdürebilirim. Lakin alkolik olmasının yanı sıra farklı sorunlarımız da var ise o evlilik yürümez.
Çok zor dimi
Mümkünatı yok bir kere ona saygı duymam hata bu ileri gider ciddiye alıcağımıda sanmıyorum sonu her türlü ayrılık ben kendime ayrılma konusunda sonsuz güveniyorum.
Cevap
26Cevap
sürdürürüm çok içmiyorsa evet
Sigara içen erkeklerle selamlaşmam bile alkolik nedir ya canı cehenneme gerçekten.
Doğru
Alkolik biri eşim olamaz, keyif için içiyorsak birlikte ne âlâ, he o da arada sırada.
O en güzeli zaten eşle keyif için hatta özel anları canlı tutmak filan
evet ☺️
☺️
Sınırını biliyorsa sürdürebilirim kendisine eşlik de ederim sorun olmaz. Ama her gün içip içip sapıtıyorsa işim olmaz.
Böyle popiş baş dağıtıyorsa olmaz, böyle adamı sevmem. Karakterinden duruşundan ödün vermeyecekse no problem, oturur içeriz birlikte
Kadın erkek farketmez kendini kaybedecek kadar içiyorsa ilişki diye bişey kalmaz.
Ya kendi sağlığı için elimden geleni yaparım karaciğer yetmezliğinden erkenden gitmesin
Hyr asla
Yarın öbür gün şiddet uygular
Hayır. Konuşabileceğim, aklı başında, sağ duyulu ve güçlü erkek severim
Büyük konuşmanın lüzumu yok fakat tercihim olmaz
Alkolik birisiyle hayat kurulmaz, kurarım diyenler sağlıklı düşünemeyenler.
Hayatta olmaz içki içsin tabi ama kendini çok kontrol edemeyecek şekilde de değil
Alkol kullanan birini hayatıma almazdım ki sonradan başladıysa kapı yolu gözükür 😃
Mümkün değil alkol kullanan biriyle sevgili olma ihtimalim bile %1
Yok ya içer içer beni döver
🙄olur mu olur
Alkolik birisi eşim olamaz
Keyfi içilebilir ama bağımlılık derecesinde olunca kesinlikle olmaz
Alkole karşı çok netim imkansız bisi
Boyle evlilikten hayir gelmez :)
Alkolik olmayacak olursa evlenmem zaten
Alkolik derecesindeyse olmaz
Sürdürürüm de ekonomik imkanımız el vermeyebilir.
Hayır tabii ki sürdüremem
Hayır keşlerle uğraşamam..
Alkolik birini eş yapmam kendime.
İçip kendini rezil ediyorsa sıkıntı
Asla zaten evlenmeden önce sorarım
Bana kadınlığını ne zaman gösterecek.. olmaz
Aslaaaa ( bende içerim ama bağımlı değilim)
Alkolik olmaz, istemem
Hayır sigara alkol olmamalı.
Alkol şişede durmadığı gibi durmuyorsa imkansız
alkolikse her şey dört dörtlük olmaz
Sanmıyorum
Sürmeez
Hayır asla
Kesinlikle hayır ayyaşın tekiyle ne yapayım ben
Hayır asla asla asla
Hayır
mümkün değil
Evlenmem ki