Bulgaristan da sevgilisi olan var mı ya da orarlı olan var mı nasil insanardir bilgisi olan var mı?
Gevşek mi oranın insanari
Gevşek mi oranın insanari
Selammm evet gevşekler, çok fazla bulgar arkadaşım ya da bulgar göçmeni arkadaşım var. Hala orada yaşayan belki 200 arkadaşım var. Oradaki Türkler de bulgar gibi yaşadığı için Türk kökenli ya da saf bulgar diye ayırmıyorum. Genel olarak gevşekler iyisi kötüsü her yerde mevcut ama kişiyi tanımadığımız için onun içiin gvşek diyemeyiz...
Ben doğuma büyüme Bulgaristanliyim , oraliyim diye demiyorum ama bizden kötü insan ararsan bulamazsın, en kötümüz bile üniversite mezunu en az 3 5 dilen eğitimli aklı başında mantıklı sorumluluk sahibi sakin karakterli kişiler , orada doğan büyüyen yetişen insanlar zor insanlardir malum zor zamanlar zor insanları yaratır , bu zorluktan kastım kötü bir mana değil en basit örnek , ben Türkiye'ye 9 yaşında toplama kamplarında kala kala geldim daha çocuk yaşta çalışmaya başladım , hem çalıştım hem okudum uzun yıllar parakende sektöründe çalıştım kariyer yaptım, şuanda 5 dil biliyorum oturdum kitap yazdım 70 ülkede satışta online oyun yazdım extrem sporları gözü kapalı yapıyorum sivil havacılık genel müdürlüğünden amatör sportif pilot lisansim var çift vatandaşlığı hiç saymıyorum bile bizim için Berlin ile Bursa'nın hiçbir farkı yok , gevseklige gelince sakin öyle bir algıya kapılma hayatının hatasını yaparsın , Bulgaristanlilar aileye ve kan bağlarına çok değer verirler birisi kalksın ona zarar versin umursamaz ama sevdiklerine zarar verirse yakar bu gezegeni oturur keyifle izler , genelde tek esliyiz evlilik bizim icin önemli bir karar, malum hayatinin geri kalanı söz konusu 🤷 ince eleyip sık dokur karşımızdaki insanlari test ederiz , saygı güven değer sorumluluk hayatında bunlar yoksa helede standart türk kızı ( prenses sendromu, mantık sifir 🤷) kafasiyla yaklasirsan tek kelimeyle siler seni arkasına bakmaz aklında bulunsun 👍 merak ettiğin başka şeyler varsa sor anlatırım ok
İçki için yorumlar yapilmis es geçmeyim dedim , bizim oranın içkisi msshurdur ama hiçbir zaman içip karısını çoğunu döven psikolojik sorunları olan bir Bulgaristanli göremezsin , hatta çoğu karşılayacağın Bulgaristanli yeşil wyci çıkabilir , örnek ben 🤷 yılda bir iki bira ya içerim ya içmem 🤷 içki kültürü genelde Tekirdağ tarafında var oralilarla karıştırılıriz🤷
Bulgaristan da gelin ner kaynana larıyla ayni evde yaşar miş bu doğrumu
Yani orada normal miş bu gelin kocasin ailesiyle ayni evde yasar yasiyolar miş sorun olmaz miş
Yerine göre değişir 🤷 köylerde genelde öyle ama evler büyük arkalarında tarla var iki katlidir o kadar diyim sen anla o yüzden sorun olmaz , şehirde de kimsenin zorunda olmadıkça kaynanası ile beraber yaşadığını pek gördüm diyemem , bir nokta var onu da açıklayım bizim için ayrı aile evi çok önemlidir o yüzden bizimkilerin birden fazla evi vardır , kendin için yatırım çocukların için miras , hepimiz Türkiye'ye çok zor şartlarda geldik biz üç aile bir dönem bir bodrum katta yaşamak zorunda kaldık hayatı ve zorluklari çok iyi biliyoruz o yüzden başımızı sokacak bir yerimiz yoksa huzursuz oluruz 👍
Bulgaristan lı erkeğin sapıklık dolandırıcılık yaptıgını hiç duymadım 1 tane bile suç kaydı yoktur. Turkiyedeki en kaliteli eğitim görmüş kişilerdir çogu 2 universite bitirmiştir. Turkiyedeki sanayii ve birçok gelişimi onlara borçluyuz. Bugün trakyanın çogu göçmen eskiehire kadar sanayii gelşitirmişlerdir. Eğer Bulgaristan göçmeni birini bulursan ki Çift vatandaş ise Gözün kapalı güven derim 4 diplomadan fazla diplomaya sahip parayla alamayacagın adamı almış olursun AB vatandaşı . Kaybetme uğruna üstüne kumar oynasan bile sana zarar vermez. Peki nedne böyle Bulgaristan göçmenleri kız alırken erkek Verirken birbirinin suç işleyip işlemediğini ailesini ineceler. Ben bir kız soruşturmuştum kız çingene mi diye ailesini soruşturdugumu anladılar. Yani asıl siz kendi geçmişinize güvenin derim. Türkiyede en güveneceğin erkek gurbuna girerler. sizin işinize gelmeyecek yapıalrıda avrdır Kadın düşkünü değildirler çünkü kolay bulmasını becerir. cinselliğe aç değiller saldırmaz vajinaya ama iyide hakkını verir. Kıskanç değiiller kadını bezdirmez. Kapalı kızları sevmezler. yani evlenmek istemezler. Başörtüsü sever ama tamaen kapalı onlara ters gelir. Aşırı baharatlı yemek sevmezler Gaziantep yörsinin Mumbar yediremezssin mesela
Herşeyi anladım da iyi hosta yazdin tek kısmı anlamadim çingene nelaka
ben kızı araştırdım kızda beni araştırmış bende biriyle evlenecektim herkes sülaleyi araşırır suç işlemiş mi diye ailede yamuk biri var mı diye bizmkilerde soruştururken çingenelik var mı diye sormuş kzında kulağına gitmiş başka kişiden sonra sen nasıl benim sulaleme söversin diye yurumedi yani olmaz işte
Bulgaristanlilar çingeneleri sevmez , Türkiye'de dilencilere nasıl bakiliyorsa bizde onlara o gözle bakarız 🤷
Sevmemek değil fakat sülalesi cingenenin suça bulaşmış korkusu vardir, Bulgaristan'da kiz almazssiniz erkek te verirsiniz. Bizde burada kiz al nerden olursa olsun vajina mantığıyla bakılır. Biraz kadina benzsin de delige sokayim. Bulgaristan göçmeni onu yapmaz herkesin kiymet verdiği vajina kiymetsizdir bu kadin icin gurur kirici ama kullanamayacagini anlar , Adamin suyuna gidersen zengin olursun. Türkiye'de evi olmayan Bulgaristan göçmeni çok zor bulursun. İmkansız gibidir. 2 ya da 3 evi vardır vergi verir Dükan işletir kuzu kuzu hiç ses çıkarmaz. İsyankar değildir bunun sebebi komünizmde insanları daha önce sesi çıkanların nasıl öldürüldüğünü bilir. Şimdiki Türkiye gerçeği yani sizden önce bilir olan ve olacak olayları
Türkiye'nin çoğu satranç şampiyonu Bulgaristan göçmenleridir isim verebilirim Turan Yılmaz en basitinden kafa basar akıl çalışır. Bulgaristan'da şu anda Nurgül süleymanova Türk Avrupa şampiyonu kız. Dünyada bir Bulgaristan kafası satrançta basar Ermeni kafası basar Rus değil o ermenidir kasparov karpof , azerbaycanlıların kafası basar hindistanlıların kafası basar. Tesadüfen de magnus carlsen Amerika'nın da 2-3 tane ustası çıkmıştır. Ama Bulgarlar değil bakın bulgaristan'lı Türklerin kafası basar akıl çalışır Nurgül sureymanova şu an Avrupa şampiyonu ve Bulgaristan'a şampiyon yapmış
Cevap
5Cevap
Ben göçmeniyim baba tarafından. Aile üyelerimiz veya arkadaş çevremdeki bildiklerim çalışkan ve kibarlar hep.
Bulgar kökenli Türkler
ÇALIŞKAN ve iyi olurlar
gidip görmen gerek
Arkadasim var sadece istannbuldan tanidigim
Kızı evcimen erkeği serbestliği sever içerler
Evet. Bg kizlari evcimen miş erkek leri çapın miş
Benim sülalem oralı.
Türkler kadar değildir 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?