Türk erkekleri neden bu kadar haksızlığa mahkumdur?

Bu söylediğim her kadın için geçerli değildir! fakat

Evlenirken kadınlar çokça altın ister erkek o altınları almak için aracını satar ve kızı tatmin eder kadın karşılığında sevgi veriyorum der.

Kadın düğün yapalım güzel bir düğün sarayı ve güzel bir gelinlik al der ama erkek kredi borcundan dolayı kredi çıkmaz fakat arkadaşına dostlarına borçlanır kadının istediği düğünü gelinliği halleder kadın ise karşılığında sevgi veriyorum der

Kadın sonrasında kınada istiyorum der erkek borç batağında birde kalan parasını sevdiği kadın için yapar karşılığında kadın sevgi veriyorum der

Kadın eşyalar şöyle olsun şu marka olsun kaynana özellikle karışır bu duruma herkes karışır ama erkek o an bu sefer babayı araya sokar babası şu zamana kadar birikiminden verir ve ev eşyaları beyaz eşya tam tamına hallolmus olur kadın karşılığında sevgi veriyorum der

Siz erkeklere soruyorum şimdi buradaki şikayetçi kadınları görüyorsunuz kocası ondan şikayetçi karısı kocasından ama aslında küçük bir sorundur büyütülmeyecek bir durum yüzünden yorumlar hep ayrıl ayrıl diyenlerle doludur ve bunlara uyup evliliğinde erkek haklıda olsa nafaka vermek zorunda kalır erkek sömürülen taraf olarak sadece kadını memnun edebilmek için savaşmıştır fakat en ufak tartışmada bütün uğraşları boşa gideceği için kadın için bosamak daha kolay hale gelmiştir

Günümüz şartlarında bilirsiniz ki taciz durumlari kadın beyanı esas alınırken erkekten beklediğini alamayan kadının iftiraları üzerine toplumdan linç ve dayak yer erkek

Kadın aldatsa dahi erkek bunu kanıtlamadigi sürece kadına birde nafaka ödemek zorunda kalır

Erkeklerin inşaatta sanayide amele gibi ter döktüğü işlerde görürsünüz fakat masa başına kadın alırlar (istisnalar hariç)

Bir kadın kocasına itaat etmesi gereken yerde ben kolemiyim der sonrada gidip iş yerinde patronuna yaranmak için ayaklarının altına kadar yalar

Gerçekten çok iyi kadınlarımızda var fakat kötü olanlar çoğalıyor ve özellikle bu sitede şu herşeye ayrıl yazanlardan anlarsınız.
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Türk erkekleri neden bu kadar haksızlığa mahkumdur?