Sevgilimin eski sevgilisi tartıştık kavga edecek dereceye geldik 4 kişi bana artistlik yaptı daha kızla sevgili olmadan önce teke tek çağıramadı bende gitmedim şimdi kız benden hoşlanıyor açık ve net bariz bana ilgisi var arkadaşıyla otobüste denk geldim geçen çocuğun çocuğa bakıyorum baktım baktım bana bakmadı bile baksa mevzu yapardım her neyse çocuğun hesabına baktım tik tok’ta şans eseri silahlı videolar atmış 5 sene ceza evine girmiş ceza evi fotoları atmış özlü sözlü videolar atıyor bana sataşıyor şimdi ben bunu tek yakalayacam illa arkadaşlarıda kurtaramayacak onu yani ama amaç ne 5 sene yattıysan noluyor silahla foto çekilince noluyor hayatta tek övünç kaynağın bu mu bu kadar boş bir insan olunur mu yani böyle insanlar napmaya çalışıyor ceza evinde yatılan süreye göre mi adamlık belirleniyor ya bunlarda beyin yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şu kavga işlerini bırakın uzak durun nefis yapmayın alttan alın bir çok belayı önlemiş olursunuz
Çok denedim olması için ama çok seviyorum ve karşıdaki laftan anlayan birisi değil sevdiğim kadını kendi ellerimle korkak gibi bırakamam bırakırsam korkak olurum kız beni seviyor istediğim oldu ve o ya.. ğımda zoruna gidiyor yarın bir gün sataşcak zaten yer arıyor nolckssa olucak
Nefis yapma işte sonu iyi değil bak bu akşam bile yaşadım birey biri kafamı attırdı ama nefis yapmadım uzaklaştırdım bırak korkak ol hapishaneler bir Sürü cesurla dolu değmez
Bana p…ç ş. siz diye saydırıyor senle illa denk düşecez diye video atmış yani adam üstüme gelirse banada son Çare olan kavga etmek kalıyor boş gezmiyor lavuk
Polise şikayet et kavga etme
Oda pısırıklık oluyor
Tamam oda pısırıklık oluyor falan diyorsun ya sevgiline ya da sana bir şey olursa ya bırakın şu işleri adam kaç kere cezaevine girmiş çıkmış olan size olucak psikopatla uğraşmayın uzaklaştırın kendinizden kız beni seviyor korkak olamam diyorsun işin içinde ölüm var sen halen neyi düşünüyorsun az seviyorsan kızı düşün kendini düşün bak burası Türkiye çocuk bişey yapar max 6 ay cezaevine girer sonra çıkar keyfine bakar ee olan yine kime olucak iş işten geçmiş olucak
@Şifanurkrmn bak bende tam bunları diyordum işte
Ya bide ben kıza şaşırıyorum kız nasıl kendini o adama teslim etmiş sevgili olmuş şimdi onun seçeneği yüzünden bu çocuk yanicak
İnsanımız önünü ardını düşünmüyor ve hesapsızca bilip bilmeden üzerine vazife olmayan her şeye karışıyorlar ve ben şunu anladım hayatta gurur yapmayacaksın her şeyde düşünmeden nefisle hareket etmeyeceksin çok büyük felaketlere yol açıyor sonra işin içinden çıkılmaz hale geliniyor
Ya işte gerçekten öyle sırf erkekligini göstermek için Allahım sen koru ya
@Şifanurkrmn Esenyurt’a çağırdık gelmedi ka…ı hadi ordan bizde ceza evine gitmedik ama az kavga etmedik o beni 4 kişi çağırdı gitmedim arkamdan korkak diye saydırdı abi dediğim bir adam ben kızla konuşurken telefonu elimden aldı olayları anlatmıştım o eski sevgiline söyle bu çocuğa g.. ü yerse bir defa dokunsun erkekse tüm sülalesini toplasın esenyurta gelsin kim daha delikanlı görecez dedi ne beni aradı ne arkadaşı oda esasında belalı rolü yapsada çakalın önde gideni g.. ü yiyen arardı gelirdi 10 kişi gelsin hiç farketmez ama amacı beni kah.. ce düşürmek
Ya düşürmek olsun neyi s*kliyorsun onlar sana bişey yapmak için diyorlar seni gaza getirmek için yapıyorlar s*ktir et onları napcan a*k kodumun serserilerini bunlar bitmez bitmez bunların adamları var birisi bitse diğeri gelir anladinmi peşini bırakmazlar tamam sen güçlüsün okey ama boş ver a*k ne keyfini bozuyon 2 serseri icin
Kıza bi bok yapamazlar bu arada kıskançlığından yapiyorlar muhtemelen
@Şifanurkrmn bunun amacı beni gaza getirip ona ulaşmam sonra beni tek düşürmek o zaman demi
Evet öyle boş erkeklerle uğraşma
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!