Onun 30 yaşında ölmeyeceği ne malum gençler patır patır ölüyor hayatının baharinda. Hayat bizim planladığımiz gibi gitmiyor ki. Ben sevdiğimle evlendim 2 çocuğum oldu sen evlenemedin, diye bana hava atan arkadaşım geçen sene aşkından öldüğü eşinden ayrıldı şimdi psikolojisi bozulmuş çocuklar da babada. Ben evlenmedim ama mutluyum çok şükür ben de yeni üniversite okuyorum istediğim bölümü hem de. Senin yaşın da çok küçük hem. Bizim sınıfta 40 yaşına kadar öğrenci var. Bazıları kıskançlıktan ne diyeceğini bilemiyor bana da öyle yapmışlardı
Herkes aynı şartlarda aynı koşullarda yetişmiyor ki, böylelerine en güzel cevabı başarınla verirsin takmadan yoluna devam et. Genelde böyle kendini övenler en içi boş insanlar çıkıyor bir sorsan sen hangisini başardın diye tek bir kanıt sunamaz.
İnsanlar gerçekten çok garip varlıklar. Birini takdir etmek yerine böyle aşağılamak onda aşağılık kompleksi olduğunu belirtir. Hiçbir şeyin yaşı yoktur bana göre. Hiçbir şey için geç değildir.
Ya ne saçmalamış bunlar 🤷 sen o okuldan mezun olunca o salagin yöneticisi olacaksın o zaman bırak o düşünsün yaptığı saçmalıkları 🤷 sen herkesi herşeyi boş ver okumaya devam et , senin başarın diploman kariyerin onların suratına atacagin sessiz bir tokat olsun isallah 👍
Yaz '' Sen evet erken gelmişsin iyi bir yer tutturmuşsun belli ki halin vaktinde yerinde ama edebinle terbiye eğitimin eksik kalmış. Her cuma mesajını kutluyorsun belki dua da ediyorsun ama kırdığın kalbin haddi hesabı yok. Ben bu dünyada belki bir şeylere geç kaldım veya kalmaya da devam ediyorumdur ama ahiretimi tertemiz geçeceğim. Senin yürüdüğün çamurlu yollardan yürümeyeceğim ben kendim gibi temiz yollardan geçeceğim. Sana kalbin gibi bir hayat diliyorum.'' yaz yolla
Sosyal medya şu an klavye fareleriyle dolmuş durumda. Son 1-2 senedir berbat seviyede. İnsanların psikolojisi ciddi anlamda bozulmuş. Eski face ve Instagram şu an yok hatta eser yok herkes delirmiş sanki saldırganlaşmış asabileşmiş anlam veremiyorum artık.
Ben o gruplardan birinde adminim. Hepsi boş beleş tipler. Senin seviyemde değiller. Amaçları evlenmek ve üremek. Senin gibi okuyup kariyer sahibi olmak isteyen bir kadını anlamaları imkansız
Ne biliyim diyor ben zamanında okulu kazanmisim erken evlenmisim ne zaman evin araban olacak geç maas para kazanacaksın yok kapasiten yetmemiş falan sinirim bozuldu
Ay çok mu önemli evlilik. Üniversiteden sonra yüksek lisans yaptım bir süre başka şehirde yaşadım 28 yaşında da evlendim😅 zaten kariyer isteyen kimse erken evlenmiyor onlara bakma. Onlara en büyğk başarısını sor çocuk doğurmak 😅