Sadece masum hayalleri söyleyin sacma sapan cinsellik falan olmadan Benimki Ocak ayında dybala grezmaan ikilisi gelmis cok güzel bir sezondan sonra Nisan Mayıs ayında tadic kaptanın elinde kupa kaldırıyor bagdat caddesinde mesaleler yaniyor dybala taraftara selam vediyor tüm Türkiye sarı lacivert olmus Ertesi gun sokakta cubuklu formalar giyem yüzü gülen Fenerbahceli cocuklar arda ve ferdi sampiyonluk paylasimlarini kendi sosyal medya hesaplarinda tebrik amacli paylasmis falan öyle hayaller
Hm genelde izlediğim bi dizide sahnelerin devamı veya final yaptıysa acaba şu an devam etse şöyle mi olurdu diye hayaller. ya da dizide ölen karakterleri yaşatıyorum senoryada dizide ölmesi sinir ediyor bende kafamda devam ettiriyorum. Dizi ya da film hayal etmiyorsamda gerçek hayatmda şunu yapsaydım şöyle olurdu hayalleri oluyor.
Amac zaten iyi hissetmek dedigim gibi ruh sagligina iyi gelir ayni zamanda beynine de iyi gelir hafiza guclenirme yeni bilgilerileri uzun sureli bellege atmana yardimci olur
Hayal kurmak aslinda evrenede yolladigimiz enerji acisindan onemli ne dusunursen ne konusursan onun olma olasiligi artar
Hayal kurmadan psikolojin alt üst olur yapma bunu kendine👍😕
Olacak diye degil zaten sadece hayal kurmanin zihinde iyilestirici bir gücü var o yüzden kullanmaya devam ediyorum ben Bazen bazi seylerin hayalini kurmak bile güzel
En İyi Cevaplar