Ben endi zevklerine hitap ettiği için denemek bambaşka sırf meşhur oldu diye denemek başka bence. Peynirli jalapeno yemedim çünkü genel olarak biber turşu falan sevmiyorum. Dyson kullanmıyorum diğerleri de işimi görüyor. Burcu yaprak sarma ortalığa çıkmadan önce severek yediğim bir şeydi 😄 Stanley termosum yok. Termosumu kırdım geçen sene hâlâ alıcam ama geniş hazneli böyle olandan değil. Pandora bileklikler arasında gerçekten güzel olan var ama bir de adı Pandora olsun diye saçma sapan tarzda olanlar ve alanları var. Ben hâlâ almadım.😄Dubai çikolatasına gelince aşırı canım çekiyor evde yapmak istedim bir türlü fırsatım olmadı. Geçen dolçinin 40 liralık küçücük paketini aldım çakma olduğu için muhtemelen hiç öyle Vaaov falan olmadım yani😄Ama bir gün evde kendim deneyeceğim nasipse.
Burcu yaprak sarma yerim yani popüler miymiş şaşırdım 😄 ama son zamanlarda pirinç içeriği nedeniyle yemiyorum. Hızlı sindirildigi için kilo yapıyor. Bulgur tercih ediyorum. Hani kas kazanmak ve vücudumu büyütmek istesem o zaman spor öncesi yerim 😅
Hiç biri yok.. Farklı farklı kocaman boncuklardan bilekliklerim var iki tane çok seviyorum.. Birinin lastiği koptu üzüldüm falan ama herkeste olanlara sahip olmak zorunda değiliz.. Orjinallik önemli bence
Ben her zaman popülerliğin peşine sürüklenen sürü psikolojisine karşı oldum ve olmaya devam edeceğim. Toplum bir ürünün iyi olduğunu savunsa bile temelinde popüler olması yatıyor. Detayda yazdığın dubai çikolatasını hiç yemedim, yememem de çünkü popüler, insanlar koyun gibi sıraya dizilip, at gözlüğü takıp , geri kalmamak adına denemekten kendilerini alıkoyamıyorlar. Mesela moda popülerliği de böyle sırf gündemde diye o kıyafeti örneğin "crop" yakışan, yakışmayan herkes giydi. Ben hiçbir zaman popüler kültür kölesi olmadım. Bu sitede bile en basiti Dubai çikolatası sorusunu sormak popüler oldu. Şimdi soran sorana...
Stanley termos kulturel. kolelil vs degilir. O tarz ürünlerin en iyisidir. Kampta ya da günlük gezintilerimde yanımdan eksik. olmaz yazinda kışında 1.9 litrem var ve gezen bir insanın ihtiyacidir.
Dysonum ve Pandoram vardı. Gel gör ki, 7 senelik emektar düzleştiricim ve maşamın yaptığını yapamadı Dyson. Pandorayı da 1-2 kere taktım bileğime çıngır çıngır hem çok ses hem de kullanışsız. Görüntü olarak da çok güzel olmadığını anladım. :((
O an populer olan ne varsa beni iter. Moda, dizi, film, yiyecek, içecek, sosyal medya akımları falan hepsinden özellikle kaçarım. + yukarıda söylediklerinin hiç birini yapmadım :D
Bende sıfır çıktım ama bunları meraktan tesadüfen görüp kullanıp yemiş olan da vardır illaki. Denediğin bir şey sırf popüler diye popüler kültür kölesi olmazsın.
Arkadaşımın ısrarıyla bir kere Dubai çikolatası yedim. Bir de kardeşimin arayışı bana bulaştı burcu sarma arayıp durdum. Bulamadım ama onda 1 atmam gerekir bence. 2 diyebiliriz
Sadece meraktan bir Dubai çikolatası yedim. Tadı güzel olsa da öyle aşırı abartmaya da gerek yok. Bana göre Türkiye'de en güzel tatlı şu an favorim olan bitter çikolatalı Gofrik.