AŞIRI BUNALIMDAYIM?

Ben 5 yaşlarında 4-5 kere amcaoğlu tarafından tecavüz edilmiş birisiyim ve çocukluğumda bunu korkutulduğum için kimseyle paylaşamadan yaşadım.

Babam ve annem arasında da sürekli olarak şiddet olayları oluyordu. Bağrışlar, dayaklar arasında büyüdüm. Annemin bana hamileyken bile babam tarafından dövüldüğünü ve aslında düşük tehlikesi yüzünden erken doğuma alındığımı öğrendim.

25 yaşına kadar kimseye açıklayamadan taşıdığım bu sırrı aileme açıkladım. Çünkü babam, bize sürekli zarar veren abisi ve bana tecavüz eden yeğeni ile çok mutluydu. Kendi ailesinden daha çok onlara değer veriyor olmasını kaldıramadım.

25 yaşında vermiş olduğum bu karar hayatımı mahvetti. Ben psikoloji bozuk, çocukluğu travmalarla dolu bir erkek olarak kendimi çok zor yetiştirdim. Hatta yetiştiremedim. Hayatım boyunca insanlardan nefret ettim, herkesin bana zarar vermek istediği düşüncesiyle sosyal bozukluklar yaşadım. Aileme bu durumu açıkladığımda ise tamamen fiyasko olaylar yaşadım.

Babam durumu öğrendikten sonra bana inanmadı. Bana tecavüz eden adamın yurtdışında eğitim görmesi sebebiyle birinci derece yakınlarından kefil olması istenmişti, babam bunun teklfini anneme yapmış. Ben de o dönemde evi terk ettim. Evden ayrıldıktan tam 2 ay sonra babam gelip görüşmek istedi ve o kişiyi de alıp karşıma çıkardı. Öldürelim bu iş burada bitsin dedi. Ağlayarak zırlayarak yapmaması gerektiğini söyledim. Ama olaylar bundan sonra bitmedi. Babam sürekli olarak alkol alıp o kişiyi arayıp bağıra çağıra konuşuyor. Tüm komşularda bu konuşmaları duyuyordu. Bu şekilde yaklaşık 1 sene geçirdim.

Ailece doğum günümü kutlamaya gittiğimiz bir gün babam partiye katılan bir arkadaşımı eve davet etti. Evde birlikte viski içmeye başladık ve eve maddi destek olmadığım gerekçesiyle doğum günümde babam tarafından dayak yedim. Bunlar olduğu sırada babam yine o kişiyi arayıp arkadaşımın yanında herşeyi bağıra bağıra telefonda konuştu.

Arkadaşım da artık çocukken tecavüze uğradığımı öğrendi ve o dönemde sevgilim olan kişiye de "çocukken bir olay yaşamış, psikolojisi çok kötü." diye anlatmış. Sevgilim de ayrıldıktan sonra ortak olan tüm arkadaşlarımıza bu bilgiyi yaymış. Ortak arkadaşlarımız senin hakkında böyle şeyler söylüyor haberin olsun diye bana söylediler.

Ben bu kıza karşı bir çok suç işledim, dövdüm, küfrettim, tehdit ettim, babam arkadaşım ve sevgilim güvendiğim 3 insan hayatımı çok derin şekilde etkilemişti.

Şimdi 29 yaşındayım ve sağlıklı düşünemediğim için hiç bir şey yapamıyorum. Hayatıma bir yön çizemedim. Yolumu kaybettim ve bu hayattan çıkmak için yöntemler araştırıyorum. Hiç iyi değilim. Ailemle kavgalarım tartışmalarım devam ediyor ve artık çok yoruldum.

Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı hiç düşünmüyorum. Herkesten nefret ediyorum.

Yakında işlediğim suçlar yüzünden ceza evine gireceğim ama bana zarar veren herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Ruh ve akıl sağlığımı kaybettim. Ne yapacağımı bilmiyorum.

AŞIRI BUNALIMDAYIM?
Cevapla