33 yaşındayım ailem hayatım şiddetli geçimsizliği olan bir anne babayla geçti. Evde hep yardım ettim kendimi bildim bileli babam bir kere “nasılsın demez yemek koyarım önüne eline sağlık ya da teşekkür gibi şeyleri yok…Ben bildim bileli mesafeliydi sevdiğini düşünmedim hiç. Eve gelen misafir çocuğuna benden daha iyi davranırdı sırf misafir diye düşünün ortaokula gittiğim yaştayım benimle aynı yaşta akraba geldi benimle yapmadığı sohbeti yapmıştı.
Gezmek isterdim yok oraya gitme hatta teyzeme bile yollamazdı kalmaya izin yoktu sadece oturmaya gidebilirdim. Ne çocukluk ne gençlik kaldı. Etrafımızda bir sürü yılan gibi akraba vardı yıllar kahrını çektik. Şimdi 18 yaşında kız kardeşim var gece 12 de gelse kibarca uyarıyor istediği herşeyi yapıyor gözünün işine bakıyor oyun oynuyor günaydın nasılsın özür dilerim bile diyor babam olacak adam. Kız kardeşim evde şu an yeterki gezsin diye teşvik ediyor. İçim acıyor ama bende çocuktum aynı muameleyi görmedim sevgiyi değeri. Böyle bir babaya sahibim bana göre yanlış kız kardeşime göğe doğru bir baba oldu yazık. Rabbim büyük bir yerden çıkarır acısını elbet.
1 yıllık sevgilim var oda hak ettiğim değeri göstermiyor ayrılığın eşiğine geldik. Çok yoruldum artık
içimi dökünce rahatlıyorum biraz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer